merhaba.. hepsiburadadan aldığım modemle ilgili bir sorunum oldu sağolsunlar modemin parası kadar hediye çeki verdiler.. 190 lira :) 2 kattan da çekmesi gerekiyo. şimdi bu paraya yine modem alacağım. hepsiburadadan bikaç seçenek var. hangisi daha iyi olur sizce. yada başka öneriniz varsa o da olur..benim gözüme bunlar ilişti. (adsl kullanıyorum.fiber değil.bu konulardan anlamam gerçi) 1.)Tenda D305 300Mbps 4x5DBi Anten ADSL2 + Modem/Router 2.)TENDA D301 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, 2x5DBi Anten 3.)Zyxel P1302-T10D v3 300Mbps Kablosuz 4-Port 2x5dBi Antenli WPS ADSL2+ Modem/Router 4.)TP-Link TD-W8961N 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, 2x5DBi Anten WPSTenda D305 300Mbps 4x5DBi Anten ADSL2 + Modem/Router 5.)Tenda D301v2 4Port WiFi-N 300Mbps ADSL2+ Modem+USB |
sizce hangi modemi alayım?
-
-
Hocam iyi günler. Bence bunların hiç birini alma.
Evlerdeki cihaz yoğunlukları arttı, kulaklıkları ve etrafımızdaki modemleride işin içine katarsak baya yorucu bir manyetik alan oluşuyor diyebiliriz.
Modemlerin en azından 5 yıl kullanıldığını düşünürsek ve IP Tv, Netflix gibi platformlarda işin içine girdiğinde sıkıntı yaşamamak için AC destekli modem almanız daha isabetli olur.
AC = 2,4 Ghz ve 5 Ghz çift bant yayın yapan modem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/149689548
netflix vb kullanmıyorum aslında . evde 2-3 cihaz bağlanıyor sadece modeme.. ac destekli hepsiburada var mıdır. acaba?
-
biraz pahalıymış onlar ya. malesef en fazla 200 tl var
-
yok mu fikri olan :(
-
Peşinen söyleyeyim, listedeki cihazlardan içlerinde w8961n hariç görüp kullandığım cihaz yok. O yüzden yorumum sizi doğrudan etkilemesin. Ama ben olsam ya w8961n ya tenda d305 alırdım.
w8961n dememin sebebi; zamanında kullanmışlığım var. O zaman 70-80 liraya n11'den almıştım. Basit ve güzel bir cihazdı. Yazlıkta kullandık ve yetiyordu.
tenda d305 dememin sebebi de; 4 tane harici anten, usb portu vs olması. Ama içi nasıldır, yazılımı nasıldır, ısınır mı eder mi bilmem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X