Şimdi Ara

SİZCE HANGİ MONİTÖR ? 22' Samsung 2233SN veya 22' Samsung 2233BW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22" Samsung 2233SN Wide 5ms Siyah LCD Monitör

bu monitör DVI DESTEĞİ YOK ANALOG BAĞLANTI AMA ÇÖZÜNÜRLÜK 1920 X 1080 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ VAR

DİĞER MONİTÖR

22" Samsung 2233BW Wide 5ms Siyah LCD Monitör

bu monitör DVI VAR ama çözünürlük 1680 x 1050

BU MONİTÖRDE SABAHTAN AKSAMA KADAR VİTRİNDE YÜKSEK ÇÖZNÜRLÜKLÜ FİLM VE VİDEO YAYINLAYACAM SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ ?

• dvi giriş olduğundan 2233bw derim...
  • 2233bw
  • dvi ile analog arasinda hic fark yok bende 2233bw var 2 cikistanda goruntu aldim hic fark yok film kaliteleri ayni dvi`int ek avantaji eger bilgisayarinda dalgalanma oluyorsa dvida o dalgalanmalari goremiyorsun benim hattimda dalgalanma olmadigindan 2 goruntude ayni kalitede
  • Samsung 2253BW
    Samsung 2253LW
  • bencede 2233 serisi olur diyorum çünkü gerek tasarımı gerek özellikleri T serileri ile aynı sadece fark tepkime süresidir başka birşeyi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DekaRanger

dvi ile analog arasinda hic fark yok bende 2233bw var 2 cikistanda goruntu aldim hic fark yok film kaliteleri ayni dvi`int ek avantaji eger bilgisayarinda dalgalanma oluyorsa dvida o dalgalanmalari goremiyorsun benim hattimda dalgalanma olmadigindan 2 goruntude ayni kalitede

sana birsoru bunda dvı değilde vgadan bağlarsam görüntü farkı olurmu?

DVI mı daha iyi yoksa VGA mı görüntüde..
  • 2253BW
  • arkadaslar bende 2233sn var. bilgisayarda film izlemek ve oyun oynamak istiyorum, tam verim almak icin hangi ekran kartini onerirsiniz? bir de DVI girisi cok onemli midir? yani gercekten ciddi bir fark oluyor mu DVI ve normal girislerde. ayrica cozunurlukleri farkli ancak ikisi de WS degil mi? yani filmlerin goruntusunun duzgun olmasi icin WS versiyonlarini izlemek daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deimos

arkadaslar bende 2233sn var. bilgisayarda film izlemek ve oyun oynamak istiyorum, tam verim almak icin hangi ekran kartini onerirsiniz? bir de DVI girisi cok onemli midir? yani gercekten ciddi bir fark oluyor mu DVI ve normal girislerde. ayrica cozunurlukleri farkli ancak ikisi de WS degil mi? yani filmlerin goruntusunun duzgun olmasi icin WS versiyonlarini izlemek daha iyi.

2233SN analog girişli olduğu için hangi ekran kartını alsanda tam olark bi performans söz konusu olamayacaktır HD4830 DVI girişili ekrankartı oyun da senin işini görecektir. monitöre bağlamak için bir de analog DVI dönüştürücü almalısın.

• şu zamanda dvi girişi olmayan bir monütöre para yatırma arkdaşım. yeni teknoloji ürünleri çııkıyo ve biz zaten geriden takip ediyorduk, bu sefer geriye gidiyoruz farkındasındır herhalde. dvi girişli monütör gelmiyor gelemiyor ülkemize bu vergi rezaleti yüzünden. yatırım yapma geri teknolojiye ve git dvi girişli bir ürün al.
  • Samsung 2253BW diyorum
  • ileride ps3 baglamak istersen sırf dvi in olmadıgı icin (tabii ki hdcp destekli) cok bayıcaksın. söylemedi deme
  • Samsung 2233BW diyorum
  • 4 tb Hd kalitesinde film arşivim ve 2233 Bw um var Gom Player ıma atıyorum tüm codeclerimde mevcut. Tam ekran yapıp geçiyorum yatayıma.Bir arada telefondan Pc mi kontrol edip filmi durdurum geri sarıp ilerletiyordum. Telefonu satınca bozuldu sistem. Ama sorunsuz izliyorum. Yatağa giderkende klavyemi alıyorum yanıma

Bukadar lafın üzerine başka ne denir? al 2233 BW sorunsuz yaşa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.