İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2410M İşlemci Hızı 2.3 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 2.9 GHz Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Sabit Disk Kapasitesi 500 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2 GB VGA Chipset Markası AMD VGA Chipset Modeli HD6650M Ekran Boyu 17.3 inch Monitör Tipi LED Maksimum Çözünürlük 1600 x 900 Optik Sürücü DVD±RW Double Layer İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri Bluetooth, Wireless LAN
PACKARD BELL TS11HR-609TK
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2430M İşlemci Hızı 2.4 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Sabit Disk Kapasitesi 500 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2 GB VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT540M Ekran Boyu 15.6 inch Monitör Tipi LED Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr Ağırlık 2.6 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri Bluetooth
Arkadaşlar notebooklar bunlar tek farkları ekran kartı ve ekran büyüklüğü sizce hangisini almalıyım ekran kartı olarak AMD biraz şüphelendiriyor eski bilgisayarımdan dolayı lütfen yardımcı olun karar veremedim
Alttaki işlemci ve ekran kartı bakımından daha iyi.(Amd'den şüpheleniyorsan zaten bu modeli almalısın.) Yukarıdakinin o çözünürlükte o ekran kartıyla işi zor. Ne kadar bunların fiyatı?Belki daha iyi bir makineyi kampanya falan derken daha ucuza alabilirsin.