Gözün arkada kalmasin Sen vatani gorevini yaparken ben bu forumun duzenini sagliyacagim
hahahahaha topicteki en guzel yazi bu bro :D
kardes ac duelist yada warlord rahatca kas tek buff sorunun oolur onuda arkadas cevresi yapar halledersin, iyi oyunlar =)
Eleman dayanamayip birakti sanirsam. Xd Cok geldi gecti boyle gencler....
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
bana mı bu
quote:
Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
bana mı bu
Yok canim senle alakasi yok, akin61 ses seda yok, serverda arada pm atiyordu, oda yok
kasmaya devam ediyorum arkadaslar TrapRocK clanıyla beraber treasurehunter oldum ve 73 lvl im gayet guzel gidiyo mana problemi olmasa :((
quote:
Orijinalden alıntı: akin91
kasmaya devam ediyorum arkadaslar TrapRocK clanıyla beraber treasurehunter oldum ve 73 lvl im gayet guzel gidiyo mana problemi olmasa :((
1- beni görünce "clarity" istemeyi unutmicaksın 2- mana pot sürekli kullan, 3- full bufflı iken mümkünse skill pek kullanma, normal vuruşların zaten yeterince kuvvetli oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: s4ym3r3c0
quote:
Orijinalden alıntı: akin91
1- beni görünce "clarity" istemeyi unutmicaksın 2- mana pot sürekli kullan, 3- full bufflı iken mümkünse skill pek kullanma, normal vuruşların zaten yeterince kuvvetli oluyor.
sadece accuraly i acsın yeter baska bir seye gerek yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme