Şimdi Ara

Sızce hangi okcu oluyum??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sizce hangi irki aciyim ve hangi okcu oluyum acayip derecede kafam karıstır hawkeye mı elf mi kamael mi :( serverim abyss x7 sizce ne acmalıyım ve neden?? bnm gonlumden elf okcu gecıo ama bılemıyorum yardın edersenız cok sewınırım ^^

• sen okcu acma bıçakçı aç bak sen daha iyi oynarsın bıçakçıyı
  • Bicakci derken ? bide bu konuya nsl vardin :)
  • vallaha gozum hic okcu oynamadiysan hic acma :D bide onlar icin hic bisey bilmior isen bicakci oyna :d.
  • Tmmdir peki ne aciyim sizce arkdslar xD Bicakci derken treasure hutr mi ?
  • Low ratede kasmak zor değil mi daggerla niye dalga geçiyorsunuz adamla Hepsinin gücü yerine göre kedine göre seç ama kameal açma.
  • arkdslar yardımcı olun yaa lutfen xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

Low ratede kasmak zor değil mi daggerla niye dalga geçiyorsunuz adamla Hepsinin gücü yerine göre kedine göre seç ama kameal açma.

Low rate kasmak zor falan degilya 67lvli keyfime kastim berserkeri 3gunde hatta yanliskla 2nd questleirni 2defa yaptim
    Arkadaslar baska mana ile bicakci ac demisler ama AByss gracia final olmasiyla daggerlar suan on planda farm yaparken okculardan bile
    Tek basina farm yapabiliyor full buff mesala full 1 dagger 1. chimeras mobunu olduruyor. 2 geciyor yarp hp birakiyor 9kisilik 1pt daha 1. mobun yari hpsinde

Arkadasla konusmustum ben kendisine hawkeye onerdim rb jewesi olmuyacagi icin

• quote:

Orijinalden alıntı: akin91

Bicakci derken ? bide bu konuya nsl vardin :)

senin bizim "hangi okcu classı sececegine" karar verecegimize vardığın gibi vardım
  • Şu forumdaki bowcu polemikleri yüzünden kusacağim artik
  • daha geçen sen açmadinmi aynı konudan ? bnce kasmak için pr daha avantajlı hex fln var ^^
  • Eet işte töbe ettim artik. Kusacağim dediğimde kendimi ayri tutmadimki ben zaten
  • kasmak için classlar bellidir zaten.. gladiator aç kascaksan bence. topluda kesersin tekde kesersin.. ama pvp için pr bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOwnYouu -- 5 Haziran 2010; 0:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

daha geçen sen açmadinmi aynı konudan ? bnce kasmak için pr daha avantajlı hex fln var ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

Low ratede kasmak zor değil mi daggerla niye dalga geçiyorsunuz adamla Hepsinin gücü yerine göre kedine göre seç ama kameal açma.

Low rate kasmak zor falan degilya 67lvli keyfime kastim berserkeri 3gunde hatta yanliskla 2nd questleirni 2defa yaptim
    Arkadaslar baska mana ile bicakci ac demisler ama AByss gracia final olmasiyla daggerlar suan on planda farm yaparken okculardan bile
    Tek basina farm yapabiliyor full buff mesala full 1 dagger 1. chimeras mobunu olduruyor. 2 geciyor yarp hp birakiyor 9kisilik 1pt daha 1. mobun yari hpsinde

Arkadasla konusmustum ben kendisine hawkeye onerdim rb jewesi olmuyacagi icin

Aşmışın artık

• Pr onayacaksan siege icin +5 str -5 con oneririm, dead eye, bide arka pilanda kal uzaktan head shot bas bak adam robe de hayatta kaliyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

Pr onayacaksan siege icin +5 str -5 con oneririm, dead eye, bide arka pilanda kal uzaktan head shot bas bak adam robe de hayatta kaliyor mu.

+1
  • yine mi aynı konu
  • Gözün arkada kalmasin Sen vatani gorevini yaparken ben bu forumun duzenini sagliyacagim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.