Merhaba arkadaslar. Yakinda evlenicem ve yeni evime guzel bir reciever almak istiyorum. Malum cok para harcadim fakat bunun icin butcemi onceden ayirmistim:) suan bizim evde dreambox hd 800 ve dm500 modelleri var. Bunlari dt ve ds izlemek icin almistik bide hotbird sifrelileri izliyorduk fakat ds ile dt kapaninca serverda satin almadik bidaha. Dm500 de hic sorun yasamamistim faka 800de baya bi problemle karsilastik. Ozellikle hd kanallarda heP takilma oluyordu ve bazilarinda 3-5 dk sonra yayina baglaniyordu. Birde bu cihaz icin bunun haricinde bircok sey yapabilecegimi soylemislerdi. Bu cihazla baska neler yapilabilir acaba arkadaslar?yani bu hd800 almayi dusunuyodum server alip. Cnku bnm icin dtnin kanallari olsun birde yabanci futbol yayinlarini veren kanallarim acik olsun jsc gibi bana yeter. Siz ne onerirsiniz acaba bu makineden alsam yine ayni sorunlari yasarmiyim yoksa o makine bizim kismetsizligimizmiydi acaba:)
800 hd güzel bir cihaz.Hiremci chipbox hd yide düşünebilirsiniz.Kullanımı rahat bir cihazdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme