Şimdi Ara

Sizce hangi soğutucu tavsiye lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suanlık maddı yonden sıvı sogutmaya gecemıyorum ucuz yollua zda o.c. yapabılcegım bır soğutucu arıyorum 2-3 model aklıma yattı sızce?

XIGMATEK HDT-D1284
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=45734

akasa 968 modelı oda 44 tl cıvarı

XIGMATEK HDT-SD964W
    http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-hdt-sd964w-hdt-sd964w-intel-lga77511561366-&amdam2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45697#allImages

model olarak kullanıp onerebılen varsa sevınırım.suan stok fanla x3 455 ıslemcım 4.çekirdek acık 3.6 ghz de yukte fan kulaklarımı tırmalıyor kamyon calısır gıbı sessız bır sogutucu ıstıyorum onerılerı beklıyorum o.c. ıle en az 3.8 yapabılcegım bır sogutucu olurmu bunlar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 19 Temmuz 2012; 15:39:26 >

• Xigmatek Balder şiddetle tavsiye ederim 4 ghz deki işlemcim tam yükde 50 dereceyi geçmez ki 45 i bile görmedim kullandığımdan beri.... tam yük altında harikalar yaratıyor bu soğutucu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Xigmatek Balder şiddetle tavsiye ederim 4 ghz deki işlemcim tam yükde 50 dereceyi geçmez ki 45 i bile görmedim kullandığımdan beri.... tam yük altında harikalar yaratıyor bu soğutucu :)

kasamın derınlıgı 18 cm anakart ve ıslemcıde gırdımı baya azalıyor bu saogutucu buyuk gıbı?pay kalırmı?bıde ses ıstemem sessızmıdır?
  • hdt 1284 ü kullanıyorum memnunum. tam yükta 42 45 görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

hdt 1284 ü kullanıyorum memnunum. tam yükta 42 45 görüyorum.

hocam benım ıslemcım am3 uyumlu degıl sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 22 Temmuz 2012; 18:16:05 >
  • Bende phenom ii x4 955 kullanıyorum
  • quote:

Bende phenom ii x4 955 kullanıyorum

938 pın oluyor dımı hocam yanılmıyorsam sızın ıslemcıde nasıl sessızmı sogutucu?stok fanla 3.5 ghz yapabıldım normalde 3.3 ghz sanırım sızın sogutucudan bulsam 3.8 falan gorebılırım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

quote:

938 pın oluyor dımı hocam yanılmıyorsam sızın ıslemcıde nasıl sessızmı sogutucu?stok fanla 3.5 ghz yapabıldım normalde 3.3 ghz sanırım sızın sogutucudan bulsam 3.8 falan gorebılırım?

Benimki 940 pin oluyor .

Güzel soğutucu max 1500 rpm de dönüyor.

ben Qoolnquiet halinde kullanıyorum. Pc boşta 800 rpm'de oyun vs yüklendiğimde 1500 rpm cıkıyor ancak seside duymak için kasaya yanaşmam gerekiyor. Ben rahatsız olmuyorum açıkcası.

Ayrıca ben 3.2 ghz işlemcimi 4,00'da rahat çalıştırıyorum. Ötesini zorlamadım.4,00 a voltaj vermeden cıkıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suspect58 -- 22 Temmuz 2012; 19:18:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

quote:

Benimki 940 pin oluyor .

Güzel soğutucu max 1500 rpm de dönüyor.

ben Qoolnquiet halinde kullanıyorum. Pc boşta 800 rpm'de oyun vs yüklendiğimde 1500 rpm cıkıyor ancak seside duymak için kasaya yanaşmam gerekiyor. Ben rahatsız olmuyorum açıkcası.

Ayrıca ben 3.2 ghz işlemcimi 4,00'da rahat çalıştırıyorum. Ötesini zorlamadım.4,00 a voltaj vermeden cıkıyorum.

hocam sanırım 938 pıne uymuyor sogutucu

• İşlemcin nedir tam olarak sölermisin ?
  • quote:

İşlemcin nedir tam olarak sölermisin ?

hocam en bastakı yerde belırtmıstım yıne solıyım x3 455
  • model numarasını görmüştüm ama model numarasını sormuştum. Sanırım athlon ?

İşlemcinize uyuyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hatta isterseniz Bendekini size satabilirim.
  • quote:

model numarasını görmüştüm ama model numarasını sormuştum. Sanırım athlon ?

İşlemcinize uyuyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hatta isterseniz Bendekini size satabilirim.

hocam fıyat nedır?garantı falan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.