Bildirim
Sizce hangi tarifeye geçmeliyim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk ay lifecell'e geç sonra ki ay platinum'a yükselt 12 ay boyunca 20GB kotan olur.
Hediyelerle 30GB banko.
15GB TV+ kotada veriliyor.
Turkcell kaliteside cabası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
platinum hangi pakete geçince 20 GB oluyor internet ? Benim geçeceğim paket platinum hoş geldim onun normal interneti 5 gb yıllık olunca 10 gb veriyor . -
Platinum hosgeldinde bu zaten. Ama direk geçme, lifecell de dur 1 ay sonra geç.quote:
Orijinalden alıntı: canmania
platinum hangi pakete geçince 20 GB oluyor internet ? Benim geçeceğim paket platinum hoş geldim onun normal interneti 5 gb yıllık olunca 10 gb veriyor .
10GB tarife hakkın
5GB Platinum yeni abone hediyesi (12 ay)
3GB haydi gel (lifecell'deyken gelecek bu, platinumda devam edecek)
2GB Platinum süper hediyesi
+15GB TV+'a kota veriyor ki diğerlerinde ya ek paket alacaksın ya da kotandan yiyecek.
Salla kazan'da GB garantili sallama hakkın olacak. Bu garanti kapsamına sosyal medya hediyeleride dahil, en kötü 1GB alıyorsun.
Hepsi için fiyat 80 TL.
Bütçe sıkıntın yoksa tercihin tereddütsüz bu olmalı, ki zaten alacaklarına göre yüksek bir para değil. Bunu diğerlerinde aynı fiyata veya daha yükseğe alabilirsin. Piyasada ki en iyi tarife şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 24 Nisan 2019; 23:6:26 >
-
Bu tarifede lifecell olmadan geçersek 17 gb mı oluyor anladığım..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Lifecell'deyken platinum a geçişte sıkıntı çıkartmıyorlar değil mi ? Birde internet üzerinden numara taşıdığımız da toplam 8 gb (4 ay 2 GB veriyor ) dahil mi sizin 20 gb hesabına ? Ve bu Haydi Gel 3 gb , 2 GB platinum süper hediyesi kaç ay devam edecek ? -
Lifecell'den geçiş yapabilirsin forumda örnekleri var. Bende turbo 3gb'dan geçmiştim.
Turkcell'e geldikten sonra 90 gün boyunca yeni müşterisin ve yeni müsteri kampsnyalarından faydalanabilirsin.
Web'den başvuru dahil etmedim ama web'den basvurup ekstra 4 ay boyunca 2gb alan var.
Yazdığım tüm faydalar 12 aylık.
Onur'da lifecell'den geçti. Etiketliyorum yardımcı olur.
Arkadaşım tt prime 15gb 35tl nerde acaba ? Link atar msn ?
Vodafone ve Turkcell kullanıyorum aralarında öyle aman aman bir fark görmedim. Turkcellin interneti biraz daha hızlı sadece oda Turkcellde 2 saniye vodafoneda 7 saniyede geliyor, e zaten cep telefonu kullanıyoruz pc kullanmıyoruz o yüzden bence turkcell gereksiz vodafone müşteri hizmetlerinden değilde tempo çağri merkezinden kampanyaya katılırsan red 15 2000 dk 15 gb internet 1000 sms sosyal pass müzik pass ve iletişim pass i 63 tl ye tanımlattırabilirsin. -
bireysel.turktelekom.com.trDestek Prime 15GB Tarifesi > Engelliler > Özel Programlar > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/engelliler/Sayfalar/destek-prime-15gb-tarifesi-yeni.aspx
Destek tarifesinde 35 TL -
1 yıldır Vodafone kullanıyorum ama ses kalitesinden memnun değilim sanki Turkcell'in ses kalitesi daha iyi gibi geliyor bana.quote:
Orijinalden alıntı: Selim010
Vodafone ve Turkcell kullanıyorum aralarında öyle aman aman bir fark görmedim. Turkcellin interneti biraz daha hızlı sadece oda Turkcellde 2 saniye vodafoneda 7 saniyede geliyor, e zaten cep telefonu kullanıyoruz pc kullanmıyoruz o yüzden bence turkcell gereksiz vodafone müşteri hizmetlerinden değilde tempo çağri merkezinden kampanyaya katılırsan red 15 2000 dk 15 gb internet 1000 sms sosyal pass müzik pass ve iletişim pass i 63 tl ye tanımlattırabilirsin. -
TT genelde bulunduğun konumlarda çekiyorsa, internet hızı iyiyse TT.
Türktelekom 10gb 1000 sms 1000 dk 48 tl kullanıyorum ve taahhütüm yarın bitiyor..
Aynı tarifenin 12 gb ını 60 tl ye teklif ettiler...sizce o şekilde devam etmelimiyim turkcell platinum hoşgeldine geçmelimiyim.. yada lifecell fırsat 9 gb falanmı düşünmeliyim...
35-40 TL olabilir ama bence Türk Telekom 12 gb a 60 TL verilmez. -
Daha ucuza alabilirsin tt de onaylama derim.
Vodafone tcell arasi ses iyi olmuyor turkcell baska hatlardan gelen aramalarda kisiyormus.
Bana çok inandırıcı gelmedi Turkcell'in ses kısması.Vodafone dan vodafone a da aynı sıkıntıyı yaşıyorum maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: SYLAS
Vodafone tcell arasi ses iyi olmuyor turkcell baska hatlardan gelen aramalarda kisiyormus. -
Bölgende tt iyi ise direk ona geç. Değilse ve seyehat eden biriysen kesinlikle türkcell. Hediyelerle vodafone ile arayı kapayıp geçersin. Vodafone düşünme bence.
Tamamen palavra.quote:
Orijinalden alıntı: SYLAS
Vodafone tcell arasi ses iyi olmuyor turkcell baska hatlardan gelen aramalarda kisiyormus.
Sesli arama konusunda hassasım bilirsin. Deneyimlemelerime göre şu şekilde.
Şebeke içi aramalarda Turkcell-Vodafone-Türk Telekom
Şebeke dışı aramalarda Turkcell-Türk Telekom-Vodafone
Vodafone'un şebeke içi aramalarında aslında Turkcell'den ahım şahım bir farkı yok. Faturalı faturasız ayırt etmeden HD görüşme imkanı sunuyor, bu huyunu seviyorum. Ama şebeke dışında en son sıra benim için.
Bimcell kullanan bir arkadaşım var, her hafta araçla işe giderken varmadan arar. Her ne kadar da Türk Telekom altyapısı kullansa da, Türk Telekom yönüne aramalarda bile o kadar çamurumsu bir görüşmem olmuyor. Sanki Bimcell'de malzemeden çalıyormuş gibi, ya da hareket halinde olduğum içindir bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Nisan 2019; 0:24:41 >
-
Başka konuda da yazdınız orada da aynı cevabı yazdım sanırım. Senin kazanclı çıkmanı isterim: Taahhutün bitmiş,12 GB'a 44 TL'den fazla asla verilmez. Zaman kaybetme,en kısa zamanda hattını Turkcell Lifecell Hoşgeldin 5GB paketine taşı. Adı 5GB ama içeriği 12 ay boyunca 9 GB. Turkcell hediye taktiği malum,paycell ve goller cepte,surpriz nokta,dergilik,senyapdiye taktikleri ile tarifendeki internet hariç ayda en az 5 GB hediye internet gelir. En az 5 GB diyorum,bu taktikleri iyi uygularsan ilk ay 15 GB civarı,sonraki aylar 5GB mutlaka gelir. Bunun için ekstra ücret ödemezsin,ha ben para verip ekstra goller cepte paketi alacağım,sanal değil fiziki paycell alacağım dersen aylık hediye internet miktarın en az 2 GB daha artar. Bence yarın ilk iş Turkcell'e git,faturasız bizbize tarifesini seç,hat taşınınca paycell hediyesini tanımla kullanmaya başla. 1 mayısta kampanyalardan biten olabilir geç kalma.quote:
Orijinalden alıntı: bcakirr
Türktelekom 10gb 1000 sms 1000 dk 48 tl kullanıyorum ve taahhütüm yarın bitiyor..
Aynı tarifenin 12 gb ını 60 tl ye teklif ettiler...sizce o şekilde devam etmelimiyim turkcell platinum hoşgeldine geçmelimiyim.. yada lifecell fırsat 9 gb falanmı düşünmeliyim...
Konuyu açan @canmania arkadaşım,sana da Turk Telekom 15 GB Destek tarifesini öneririm eğer kimlik sunup alabilirsen. Herkese verilmedigini biliyorsundur zaten.
Vodafone ile Turkcell arasında çok fark var,ama fiyat farkı yok bence.
Vodafone Fiat arabadır,Turk Telekom VW VolksWagen'dir,Turkcell Mercedes'tir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 26 Nisan 2019; 14:9:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell operatör ismi değiştirme
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor
- turkcell 5g açma
- turkcell tuşlu telefon şebeke sorunu
- turkcell yıllık paket
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- özel numara bulma
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X