Şimdi Ara

Sizce hangi telefon daha iyi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce aşağıda belirtiğim telefonlardan hangisi almalıyım?Kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Samsung E250
    Samsung X820
    Samsung E370

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan Mahmud -- 25 Ocak 2007; 22:57:45 >

• Anlaşılan Samsung'a karşı bir sempatimiz var

e250
  • Evet bu sefer Samsung almak istiyorum.Siemens den gına geldi.Arkadaşlar lütfen kullananan falan varsa bi yardımcı olun.
  • Bncede e250 aL
  • tabiki de e250
    o paraya üstün özellikli bir telefon..
  • Sempatik samsung e250 çok iyi seçim olur ancak daha ince kağıt gibi birşey ararsanız X820 tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır
  • e250
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Sizce Hangisi Daha Sorunsuz..
    2 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BNCEDE E250
  • Kağıt gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Sempatik samsung e250 çok iyi seçim olur ancak daha ince kağıt gibi birşey ararsanız X820 tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır

e250'yi arkadaşım almış. Şöyle bir elime aldım gerçekten çok hoş görünüyor. Over dostumun dediği gibi tasarım olayı gayeti iyi. Ama bir de içine bakmak lazım tabi...

• E250 fiyatına göre çok iyi bir telefon.
  • e250
  • peki neden e370 degil kamerasi vs. daha iyi belli bir sebep var mi bunun icin bende e370 ve e250 arasinda kaldim da :)
  • Samsung E250
  • ARKADAŞIM......

x820 çok güzel bir telefon.....dünyanın en ince olma özelliğini taşıyor.......

ama kamerası çok iyi olmasına gerek yok diyosan e250 al üstelik ucuz ve d900e benziyor...

radyoda var....
  • Ben X820'yi tavsiye ediyorum.Teknik özellikleri oldukça başarılı
     Sizce hangi telefon daha iyi?
  • Samsung X820 iyi bir tercih olacaktır.
  • e250
  • Ben ucunu de onermem..E250 ve E370 yerine 320 ytl ye siemens S75 super bir secim olur..fiyatina gore ozellikleri mucize gibi..ekran, ses, foto, batarya omru bakimindan da E250 den daha iyidir..X820 yerine de W810i cok daha iyi bir tercih olacaktir..
  • Yine mi
    quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

siemens S75 super bir secim olur..

• E250
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.