Şimdi Ara

Sizce Hangi Telefonu Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Max. 750 TL'ye Android bir telefon almak istiyorum.Samsung Galaxy W i8150 düşünüyorum.Sizce iyi midir?

Sizinde tavsiyeleriniz bekliyorum.Mümkünse HTC veya Samsung olsun.

Bir de Android 4.0'ın performans ile ilgisi var mı yoksa sadece görsellik mi?

Şimdiden teşekkürler.

• sony xperia arc bakabilirsin resmi 4.0 güncellemesi almış heralde öyle biliyorum galaxy w de iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

sony xperia arc bakabilirsin resmi 4.0 güncellemesi almış heralde öyle biliyorum galaxy w de iyidir

htc one v de düşünüyorum o nasıldır?
  • sony ericson arc demişim onun fiyat pahalı heralde pardon sony ericson neo v sötlediğin telefonla gpu ile aynı fakat bunda ön kamera var var ve 2 3 tane daha artısı var bu telefona da bakabilirsin ama aynı sayılırlar
  • O fiyatlarda htc one v samsung galaxy w sony ericsson xperia neo sony xperia u arasında kararsız kalmış biri olarak dört telefonu da inceleme fırsatım oldu samsung hayranı biriyim ama tercihim htc one v oldu en iyisi oydu ha hepsi birbirine yakın performans gösterir hiç birinden pişmanlık duymazsın ama ben htc one v derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Ericsson Xperia Neo V
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakŞenol

O fiyatlarda htc one v samsung galaxy w sony ericsson xperia neo sony xperia u arasında kararsız kalmış biri olarak dört telefonu da inceleme fırsatım oldu samsung hayranı biriyim ama tercihim htc one v oldu en iyisi oydu ha hepsi birbirine yakın performans gösterir hiç birinden pişmanlık duymazsın ama ben htc one v derim :)

htc one v de flash desteği yok diye duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan6034

quote:

Orijinalden alıntı: BurakŞenol

O fiyatlarda htc one v samsung galaxy w sony ericsson xperia neo sony xperia u arasında kararsız kalmış biri olarak dört telefonu da inceleme fırsatım oldu samsung hayranı biriyim ama tercihim htc one v oldu en iyisi oydu ha hepsi birbirine yakın performans gösterir hiç birinden pişmanlık duymazsın ama ben htc one v derim :)

htc one v de flash desteği yok diye duydum

Hayır var yanlış duymuşsun benim kararım o olurdu her yönden gerisi sana kalmış.
  • quote:

Arkadaşlar. Max. 750 TL'ye Android bir telefon almak istiyorum.Samsung Galaxy W i8150 düşünüyorum.Sizce iyi midir?

Sizinde tavsiyeleriniz bekliyorum.Mümkünse HTC veya Samsung olsun.

Bir de Android 4.0'ın performans ile ilgisi var mı yoksa sadece görsellik mi?

Şimdiden teşekkürler.

htc ya da samsung demişsin ama motorola atrix'i de gözden kaçırma derim ikinci el süper cihazlar var hepsiburada.com da 870 lira sıfırı. araştır alacağın en iyi telefondur bu paraya.
  • Neo V
  • Yurt disindan getirt. ayirdigin para yeter.
    Nedir o telefon Galaxy Ace 2 Gt İ8160 bu konuda bahse konu edilen telefonlarin hepsinden iyidir gsmarena da incelemesi var.

• bence galaxy w dogru dusunmussun o fiyata gore hizi super bence

• 2. el düşünüyor musunuz hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

sony xperia arc bakabilirsin resmi 4.0 güncellemesi almış heralde öyle biliyorum galaxy w de iyidir

htc one v de düşünüyorum o nasıldır?

HTC One V kesinlikle tavsiye etmem.Bütçeni zorla ya Atrix al ya da Xperia Sola.Bir ay sonra Türkiye'ye kesin olarak gelecek Ace 2'yi al.
  • Oyun oynarım diyorsan Atrix al daha doğrusu tegra işlemcili bir cihaz al
    Max 750tl demişsn ama ben yine de söyleyeyim biraz daha ekleyerek
    yurt dışı SII alabilirsin ya da 2.el de alabilirsin
    Yurt dışı istemem oyunda oynamam dersen
    Xperia Arc derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben galaxy w kullanıyorum çok memnunum.
    hiç güncellemediğim halde sorun yaşamıyorum.
    şarjı sabah 6 da alıyorum akşam 7 ye kadar anca yetiyor.
    çok oyun oynarsam o kadar da gitmiyor ya neyse.
  • Xperia Arc , Neo veya Neo V bakabilirsin
  • Neo V veya Arc öneririm sana.İncelediğim kadarıyla iyiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.