< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR (DEV ANKET) (5. sayfa)
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR (DEV ANKET)
(En Son Oy Tarihi: 23.8.2024)
-
-
Sizce hangisi gelir oyunuzu kullanın lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devam
DonanımHaber üyeleri beni siirte yolluyor siirte ne yapacağım kuş uçmaz kervan geçmez :)
hocam vanda okuyacaksınız ilk 3 sene. diyarbakırdan sonra doğudaki en gelismis sehir diyebilirim. bölgedeki herkes üniversite hastanesine ve bölge hastanesine geliyor. ama en gelismis dedigime bakmayin doğunun standartları gercekten cok dusuk .d karstan mardinden falan fersah fersah iyidir ama, gölü de var güzel sayılır
ben de 28 yaptım arada yazmayı düşünüyorum sonra vazgecip mezuna dönüyorum, sosyal hayat pek gelismis degil cünkü sehirde
-
Hocam öyle diyorsun da eninde sonunda üçten sonra siirte gönderecekler tam düzenini kurmusken insanlar bu sefer sil baştan tekrar yks girip tercih yapmış gibi insanlar il degistirecek
Valla haklısınız doğuya göre gelişmiş batıdan bu gibi illere gelenlerden duyduğum hemen sorumlusunu vs tamamlayıp batı tarafına biran önce gitmek için can atiyor.
Tercihlerin sonlanmasina birkaç saat kala hızla kafkasa yollamaya calisiyor bir grup da beni.Gerci Kafkas daha rahat ama bence Siirt bana gelir çogunluğun oyu daha isabetli oluyor.YKS Sonuçlarİ açıklanmadan önce de bana şu netlerle kaç k gelir diye anket açmiştin çoğunluğun seçtiği seçenek isabetli oldu sonuçlar açıklandığında.
hocam benim bildigim tıpta son 3 sene yaşamıyorsun zaten, siirte son 3 sene gidince o kadar da etkilemez diye düşündüm
doğuda şehir planlamaları yapılmadığı için şehirler bomboş, betondan ibaret ve gelişmemiş yerler. koca bölgede en gelişmiş yerler diyarbakır van malatya öyle düşün. yapacak bir şey yok ama o kadar da kötü düşünme alışırsın, tıpı çok çok istiyorsan katlanılabilir 6 sene. olmadı ek maddeyle yatay geçiş yaparsın
-
Son üç sene nasıl yaşamıyoruz anlamadım :)
benden çok darladın havadan reis formu geldi işte siirt hazırla bavulu yav
-
Bence oy oranlarına bak kafkasa çok oy veren olması endiselendiriyor :)
bana sbü verenlerle sana kafkas verenler aynı oranda işte hocam normal bana sbü gelirse size de kafkas gelir ama salim ünsal eğer yanılmazsa beklediğinizden iyi bir yer bile gelebilir
-
klinik yılları ağır geçiyor diye biliyorum kafanızı kaşıyacak vaktiniz olmaz diye demiştim :)) size beklediğinizden iyi gelirse ben de ek tercihlerden yapistirabilirim bi yer
-
sizin sıralamanız kaç ki hocam
-
benim sıralama 28024 mü 34 mü ne öyle bisi hocam. yazmayı düsünmüyordum ama pisman olursam ek yerlestirmeyle bi yere yerlesip gecip myp ile yatay gecis yapabilirim diye düsündüm. yine de yapacagimi sanmiyorum tabi
-
anladım hocam çok taşraları yazmadınız ama ek yerleştirmeden yararlanabilmek için tercih yaptınız sanırım değil mi doğru anladım
-
evet hocam yüksek yerleri yazdım en düsügü dicle öyle diyeyim
-
sanırım tercih yapılmasa da ek yerleştirme hakkı kullanılabiliyor ama ne olur ne olmaz doldurdum bi yerler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X