Aynen ya ankaratıplı bile bu kadarini yapmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR (DEV ANKET) (4. sayfa)
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR (DEV ANKET)
(En Son Oy Tarihi: 23.8.2024)
-
-
düzgün bi şey sordum söylemeyecek misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aga sen de kötü(!) tıbba gidecen çok şey etme istersen
Evet ben kabul ediyorum benim gideceğim tıp bir hacettepenin yanından geçemez herseyiyle realistim ben
neyse sildim yukardaki elemana inat kafa açmak nasıl olurmuş yazayım diyordum ama. şimdi senin gideceğin tıbba göre gelecek planın ne? kendini nasıl görüyorsun mezun olunca?
Şöyle tarif edeyim mezun olunca hacettepeden mezun olan kişi Cristiano Ronaldo ise biz anca bir cenk tosun oluruz durumumuz öyle görünüyor gerçekler 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 1 Ağustos 2024; 12:49:8 >
Ben de bana tıp gelirse böyle olacağını düşünüyorum
onu biliyorum. benim sorum şu mesela tusta ne yapabilirsin? yoksa aile hekimi olarak kalacak mısın mesela?
ben kendi açımdan söyleyeyim mesela tusta geçtiğim hacettepeliler de olacaktır
Önce bir kazanalım geri kalan kısim sonra dusunulur
100 oya ulaşmak istiyorum
Oy kullanmayan kalmasin
@slash702 benim ankete 62 katılım var sen bir el at yemek ödüllü olarak başlığı düzenleyeyim katılım yükselsin zengin adamsın 😅
hahahaha hocam benimkine göre bir sonuca var bence bana kafkas gelmiş gibi kendini yerleştir. Adamlara yemek ödülü dedik adam medeniyete oy vermiş kafa yok
-
Senin ankette 100kişiye ulaştin.Bunda yemekli olmasını buyuk
bakalım kaç kişi bilecek hocam merak ediyorum kafkas maraş hariç diğer taşralar gelirse çok para çıkmaz gibi geliyor
-
Sana Binali yıldırım gelir diye tahmin yaptım.Zaten en rahat tiplardanmis gözün aydın rahat rahat okursun :)
hocam rahat tıpsa çok yazılır sıralama ileri çeker geçmiş olsun erzincanı kaçırdık :))
-
Kacirmazsin diye dusunuyorum
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X