< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR (DEV ANKET) (2. sayfa)
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR (DEV ANKET)
(En Son Oy Tarihi: 23.8.2024)
-
-
triplere mi girmişim? sen tıp okumuyorsun değil mi? bi de kötü tıp kabul et diyor sana nedenlerini sordum söylemiyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para kalmadı para puahahaha
Akademik kadrosu, fiziki imkanları daha kötü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
madem öyle kapatılması gerekmiyor mu işte?
Yoo niye kapatılsın bu ülkeye kötü tıplarda lazım. Hacettepe tıp 5000 kişi alamaz her sene.
sen hacettepede misin?
Değilim. İyiye iyi kötüye kötü demek için de hacettepe’de olmama gerek yok.
bu ülkeye kötü tıplar da lazım cümlenizi açar mısınız?
galiba itü'deydiniz siz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 1 Ağustos 2024; 3:35:46 >
Ben de arkadaşa bunu anlatmak istedim.Hacettepe iyi tıp ağrı kötü tıp kıyaslama yapmak gerekirse diye bir örnek verdim çünkü daglar kadar fark var ikisi arasında akademik kadrosundan tut hastanenin imkanlarına kadar.Baktım kabul etmiyor ölümüne kötü tıp yoktur dusuncesinde vazgeçtim anlatmaktan ona durumu.
Forumun ön görüsüne göre kafkasa yerleşeceğim için araştırdım hocam küçük şehir 0 sosyal hayat durum bu açıkçası
Sadece tıp fakülteleri arasında kıyas yaparsak kötü tıp vardır ama genele vurursak kötü tıp denilen yerler aslında kötü değildir çoğu bölüme kıyasla iyidir anlatabilmişimdir umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 31 Temmuz 2024; 9:50:7 > -
Zengin adamsın ya ya ne olacak benim tercih sonucumu da en fazla 20kisi bilir yemek ismarla başlığı ÖDÜLLÜ olarak güncellerim hatta sponsor Slash kardeşimiz derim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 31 Temmuz 2024; 13:46:56 >
ben kazanırsam bana da yemek ısmarlayacakmış koca yürekli kardeşim
-
Slash zengindir istese forumun tamamına yemek ismarlar Sıralama kacti senin
zenginse neden doktor olmak istiyor hocam emin olamadım ama severim kendisini 29.713 sıralamam benim
-
Zengin ama çok zengin değil :)
slashı boşverelim şimdi bana geliyor mu bir yerler yoksa ben aile zoruyla mezun muyum
-
Ben de merak ediyorum ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X