makinenin bu sene ben de ileri çekmesini bekliyorum şahsen ama bu kadar eğilim olursa tıp sıralamaları bu durumdan inanılmaz etkilenir. Ben bu sene tıpa eğilim daha fazla diye beklerken sanırım hiç de öyle değilmiş durumlar |
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR DEV ANKET (2. sayfa)
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR DEV ANKET
(En Son Oy Tarihi: 13.8.2024)
-
-
Hayırlı olsun hocam
-
teşekkürler hocam sizin de üniversiteniz hayırlı olsun diyeceğim o ki sevgilimin yöneticisi de istatistik mezunu ve bence hala önü açık çok güzel bir bölüm hala alım fırsatı ama 1 2 yıl içinde bu sıralamalarda kalması çok zor
-
Hocam bir yılda 30 binlerden 18lere çeken bölüm bu sene 10ları bile bulabilir. Bana gelme olasılığı çok düşük fakat yazma şansım varken değerlendireyim dedim.
-
hiç belli olmaz hocam artık sıralamalar gerçekten çok garip her sene inanılmaz değişimler oluyor bu sene bakalım nereler fırlayacak
-
Hayırlısı diyelim hocam
-
11 gün sonra bekliyoruz ytü yerleştirme sonucunuzu
-
Buraya atarım hocam, teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı hoca benzer konuşmayı bana da yaptı. Cidden aşırı iyi anlatıyor hocamız ama ben yüksek gerilimli elektriğe hiç ilgi duymadım. Benim elektrik tecrübem şehir oyunlarında fabrika basmaktan ibaret. Elektronik gelse düşünmeden yazardım ama
-
Siz doktor oldunuz hocam neden hala mühendislik diyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lisede elektrik&manyetizma konusu bana öğrenmeyi öğreten konuydu. Herkesin formül, sağ el yapmaya çalışarak “elektrik çok zor ya” deyip üstünkörü geçtiğini görüyordum. Konuyu iyice anlamak için fizikte deneyler izlenmesi gerektiğini, konunun çözdüğün 5 şıklı sorulardan ibaret olmadığını, formüllerin sadece modellemelerden ibaret olduğunu ve o derece soyut bir konunun aslında günümüze ne kadar da fazla etki ettiğini bu konuyu çalışırken öğrenmiştim. Ayt elektrik manyetizma konularını birçok arkadaşım 12de zar zor hallediyorken ben hafif bir tekrarla hiç zorlanmadan tekrar etmiştim. Nitekim bu tarz alışkanlıklar bana aytde fiziği fulletti. Bu yüzden elektriğe ayrı bir sempatim var. Bana öğrenmeyi öğretmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesC05 -- 1 Ağustos 2024; 19:12:45 > -
hocam yazın geçin o zaman bence. Ben elektrikte sadece formül ezberleyip soru çözmüştüm..
-
daha olmamışken tadını çıkaralım hocam
-
Size 3 doz doktorlar yazıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ytü kom’un altına direkt onu koydum. Kom olmazsa elektrik de üzmez diye, bakalım hayırlısı ne olacak ne bitecek göreceğiz.
-
Hocam sizce istanbulda ingilizce vakıf mı okumak daha mantıklı yoksa düzce gibi bir şehirde direkt türkçe tıp okumak mı.. ( 18 yıldır istanbulda olunca insanın ayrılası gelmiyor fakat vakıfların verdiği eğitim herkesin malumu )
-
Hocam ben sizin yerinizde olsam istanbulda kalırdım okuyan arkadaşlar aile evinde tıp okumak daha kolay deniyor eğer eğitim kadrosu iyiyse istanbuldan sonra düzce biraz sıkar gibi geldi nacizane
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çook sıkar hocam dua edin istanbul gelsin bana.. çünkü gelmeyecek gibi
-
Allah gönlünüze göre versin hocam bence gelir istanbulda özel burslu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X