Selamlar dostlar, 15927 sıralamaya hangisinin geleceğini düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Şahsi fikrim ilk tercihlerde şaşırtıcı şeyler yaşanmazsa YTÜ Kontrol ve Otomasyon mühendisliği gelme ihtimali yüksek. EDİT: YTÜ KOM geldi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesC05 -- 13 Ağustos 2024; 12:57:43 > |
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR DEV ANKET
SİZCE HANGİ TERCİH GELİR DEV ANKET
(En Son Oy Tarihi: 13.8.2024)
-
-
Up
-
ytü hayırlı ve de uğurlu olsun mühendisimmm
-
Çok teşekkür ederim hocam, cansınız
-
Eğer YTÜ yü istiyorsan ODTÜ istatistiği altlara al derim
Yoksa ODTÜ gelebilir
Yazılım balonunun patlamasından dolayı bu istatistik cs ctis denen şeyler de düşecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öncelikle öneriniz için teşekkürler. Açıkçası itü veri bilimini başa yazdığım için odtu statı da başlara aldım. Hem elektrikle alakalı konuları hem de veriye kaçan konuları sevdiğim için yazdım. ODTÜ istatistik müfredatı da baktığımda oldukça yenilikçi ve güçlü geldi. (Bilgilendirme için konu açtığı için @EistroY661 hocama teşekkürler.) Kendi açımdan konuşacak olursam 31 binden 18lere çekmiş bir bölümün bana bu sıralamaya gelme olasılığı oldukça düşük. Bu yüzden başa aldım.
-
Yazılım patlar deniyor yine 5kda kapatacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her sene patlaya patlaya bir hal oldu hocam
-
aynen öyle tutturmuşlar patlayacak hadi diyelim ki patladı çekeceği en fazla top ünilerde 1k kişi o da en iyi ihtimal
-
Olm bu siralamalardan ytu kom, mekatronik yazan o kadar kişi gördüm ki fena çekecekler. Ytu kom h.o bu arada sürpriz olmaz inş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşa algı yapmaya çalışıyorlar onu da başaramıyorlar. Bizim okul birincisi bütün sene cerrahpaşa tıp diye gezindi geçen itü tanıtım günlerinde gördüm itü yazacak ilk400e girdiği için burs veriyorlar diye.
-
Tanıtım günlerinde ytüye gittiğimde kom masası en kalabalık masaydı hocam dediğinize katılıyorum. Elektrik müh masasına gittiğimde hoca bana “Birisi elektrik varken birisi neden kom, makine varken neden mekatronik yazar aklım almıyor. Elektrik okursan komcuların işini de yapabilirsin ama tam tersi komcular için geçerli değil sen elektrik gel 15k yapan adam yolunu bulur.” dedi. Dediklerinde haklılık payı yüksek gibi geldi bana.
-
tıpa bu senede mi ilgi az çok garip türkiyede şunun olacağına inanmazdım gerçekten
-
mühendislikler çok fena çekecek bence yine bu sene
-
Saçmalamış kesinlikle, tercih zamanı hocaların dediğine pek takılmayın mesela mekatronik hocaları da makineyi gömer. Ben mekatronik ve komdan yanayım güzel bölümler. Bir de bence ODTÜ istatistiğe dikkat edin zor ama belli olmaz gelebilir.
Çoğu kişi tıpı aile baskısı, geçerli meslek muhabbetindem dolayı yazıyordu. Artık millet uyanmaya başladı ve mühendislikler fırlamaya başladı.
-
Gelirse kendi açımdan mutlu olurum hocam. Veri bilimi için çok güzel bir müfredatı var ve odtü faktörü de güzel gerçekten.
-
Bence de, ytü bazında konusayim 10-20k arası yapan öğrencinin aslında pek fazla seçeneği de kalmıyor sırasıyla ytu mühendisliklerini diziyorlar. Bence ehm 10k altı, kom mekatronik yüzde 30lar 15-16k, makine 22k civarı olacak
Hocam istanbulda olması ve ytü’nün marka faktörünü düşünürsek çok mantıklı tercih. Açıkçası bana marmara da önerildi fakat hem fakülte taşınma muhabbeti, konumunun kötülüğü ve şimdiki durumlarından dolayı tercih etmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesC05 -- 1 Ağustos 2024; 14:34:43 > -
benin nişanlım ist. mezunu şu an özel bir bankada ve eğitimde inanılmaz phyton sql spss bir çok şeyi öğrendi. Çalışma şartlarından da çok memnun hafytanın 3 günü evden temettü maaş özel sağlık sigortası derken mis gibi hayat
Benzer içerikler
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
- aydın yayınları zor mu
- yks ilk 100 netleri sayısal
- asistan doktor maaşı 2024
- tıp okumak mantıklı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X