Şimdi Ara

Sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam araç alacağım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

GEREKLİ OLANLAR
    - Maksimum 45bin TL ye kadar.
    - Öncelikle dizel.
    - 5 kapı.
    - Minimum 2011 model.
    - 1.5 veya 1.6 motor.
    - Manuel fites.
    - Biraz performanslı olmalı.

EKSTRA OLARAK ŞART
    - Far, yağmur sensörü olmalı.
    - Hız sabitleme olmalı.

MÜMKÜNSE OLMALI
    - Hatcback
    - Cam tavan veya Sunroof
    - Full+Full donanımlı

Araç tavsiyelerinizi bekliyorum.

--------

Birde aşağıdaki araçları kıyaslar mısınız? "Her yönden."

1- Ford Fiesta
    2- Volkswagen Polo
    3- Peugeot 308

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kia ceed mi acaba

• Yerinizde olsam 45000 Tl bütçe ile ikinci el b segmenti araç bakmazdım. Belirttiğiniz araçlar içerisinde 308 daha iyidir. Yılda kaç km yapacağınızı yazmamışsınız ancak çok yüksek kilometre yapmıyorsanız 1.2 tsi style İbiza tavsiye ederim. 47200 Tl liste fiyatı var.

• O bütçeye golf mk5-6 dizel bulunabilir bence polo yerine tercih golf olmalıdır(özellik arıyorsunuz çünkü). Yine aynı şekilde focus dizel de bulunabilir bütçeye. Tabii ki bu modeller 2011den düşük olacaktır(tek -si). Ve sizin karşılaştırmanıza göre 308, benim dediklerim kafanıza yatarsa dizel manuel golf ömürlük olur sizin için.

• Teşekkür ediyorum. 0 araç düşünmüyorum çünkü çok sık araç değiştiren birisiyim.

Yaklaşık 10 senede 15 e yakın araç değiştirmişimdir. Fiat uno ile başlayan serüvenim şu an en son golf mk6 2010 1.4 tsi ile devam ediyor. Aracım şuan ilanda. Hatasız 43bin de. 46bin lira istiyorum. Tabi artık evlilik vesaire stabil kalıcı bir araç bakıyorum.

Karayollarının kiralık arabası ( Focus sedan 2013 dizel ) 1.6 sanırım ve en dolunun 1 boşu. Lcd ekranı yoktu sadece. Epeyce kullandım. Arabaya resmen aşık oldum denebilir. Gel gelelim bütçem yetmiyor eğer yetse hemen Hatcback Focus dizel alıp çekileceğim kenara.

Her neyse o nedenle fiestalar ile yakından ilgileniyorum. Acaba sizce aynı performası ve konforu alabilir miyim? Motorları aynı mıdır focus ile?

Golf 6 dan sonra polo almak bana da pek mantıklı gelmiyor ama dizelini kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar.

Peugeot 206 gti aldık kısa bir süre de olsa. Açıkçası yol tutuşu, içeri ses alması ve konsol kalitesi beni pek tatmin etmemişti. Onun dışında Peugeot sahibi olmadım hiç.

Lakin 308 i tercih eden arkadaşlar nedenlerini de sıralayabilir mi?

Yani o üçü içinde tahmin ediyorum full+full birtek 308 var.

Fiesta da titanimum en dolusu titanium x yok ne yazıkki.

Polo da aynı şekilde golf kadar doldurulamıyor özellik açısından.

Evet bu 308 i bir adım öne çekiyor fakat bunun dışında ne biliyim performansı mı veya işçiliği mi neye göre 308 dersiniz?

Unutmadan bir de 308 lerde en dolu paketin adı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurboz2 -- 28 Ocak 2016; 5:43:41 >

• 308

• Onurboz2 O kullanıcısına yanıt
    Focus hiç kullanmadım o yüzden net bir yorum yapamam ancak tam olarak aynı konforu fiestada bulabileceğinizi sanmıyorum.
    Yazın 3 gün fiesta kiralamıştım. Araç sadece 300 kilometredeydi. 3 senedir golf 7 kullanan birisi olarak ben açıkçası oldukça keyif aldım araçtan. Sürüşü keyifli bir araçtı. Performans açısından ise 1.4 tsi motordan sonra muhtemelen tatmin etmeyecektir sizi.
    Karar vermeden önce bir test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.

• Önceki full Premium Pack ve Plsu Yenisi ise Allure. Segment farkı dolayısıyla 308. Bazı markalar ve modelleri hariç en kötü C sınıfı en iyi B sınıfından daha konforludur. Aynı şekilde D sınıfı da C sınıfından.
    308 diğer araçlardan daha konforlu daha geniş ve daha doludur.
    Örnek ilanlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-orjinal-peugeot-308-full-plus-full-266229254/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cam-tavan-ipod-baglantisi-bluetooth-fulll-308-otomatik-260939224/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.