Şimdi Ara

Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba pc alma düşüncesindeyim 2 model arasında sürekli git gel yaşıyorum sizce hangisi ve nedeni nedir?
    http://www.sadecenotebook.com/msi-apache-ge62-2qc-607xtr-gtx960m-pmu400915

http://www.sadecenotebook.com/dell-inspiron-7559-utb70w81c-pmu401087

dell in artısı 4k dokunmatik ekran,4 gb ram fakat msi bunla yanyana koyduğumuzda nasıl olur bilmiyorum sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biri 5. nesil işlemci diğer 6. nesil
    ben olsam MSI almam.
  • Cevabiniz icin tesekkur ederim bu arada birinin ekran karti 2gb digerininki 4gb ikiside gtx960m ama msi no 1 in gaming falan muhabbetleri var bu msi larin ekran kartinin calisma mantigi digerine gore farklimi?

• İkisinde de ekran kartı GTX960M. MSI'da 5., Dell'de ise 6. nesil işlemci var. Ancak her iki işlemci arasındaki performans farkını hissedemezsin. Oyun için alacaksan MSI'ı tavsiye ederim. Soğutma ve malzeme kalitesi olarak daha iyidir.
  • Msi serileri oyuncu için Dell inki ultrabook oluyor sanırsam daha çok mühendislik çizim vs için diye tahmin ediyorum (oyuncu için diyorum ama üst düzey oyuncu için iş görür)

4k monitmre aldanmalı mıyız acaba çoğu kişi için 4k için en az 106 ekrandan sonra fark yaratır denir bide msi 4k serisi gamebook ları bunun 2 katı fiyatında bu monitörün testleri vs oyun için nasıldır belli olmaz sonuçta dell in kendi alienware oyuncu serisindeki bu özelliklerdeki bir makinesi 6000-7000

Mühendislik varsa kesin dell al zaten working station normal bir oyuncu isen gene dell al , üst düzey oyuncu isen zaten bütcen 7000 lerde olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.