İTÜ maden müh vs YTÜ inşaat? siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumduma -- 15 Ekim 2024; 18:15:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İTÜ maden müh vs YTÜ inşaat? siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumduma -- 15 Ekim 2024; 18:15:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İTÜ > YTÜ. |
prestij açısından da öyle mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
onu biliyorum da bölğm farkından sormustum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
peki itü inşaat mı itü maden mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
upp < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aslında geniş sektör olmaları iyi olduğu anlamına gelmiyor. Petrol ve Maden'de tanıdığım birkaç kişi var, eğer yurt dışı filan düşünen varsa imkan çok diyordular. (Türkiye de de var keza.) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizcilik karakterine uygun değilse çekilecek çile değil. Sırf para için yazan arkadaş var, pişman olacağını düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
petrolün odtü ve itüde puanlarının madenden yüksek olmasının sebebi sizce ne hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 16 Ekim 2024; 1:32:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
prestij açısından nasıl değerlendirirsiniz peki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |