Şimdi Ara

TEV ÜSTÜN BAŞARI BURSU TESTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok garip bi sınavdı, tyt ve ayt mat'ı fullememe rağmen ilk testte kesinlikle zaman yetmedi özellikle tablolu ve grafikli sorulara zaman yeticek gibi değildi, hepsine zaman yetiştiren varsa helal olsun 7-8 boşum var bu testte

kişilik testi de enteresandı, çok fazla soru sormuşlar (190 tane) çozerken sıkıldım özellikle cevabı işaretledikten sonra 4-5 saniye bekletmesi çok bunalttı beni.

sizin nasıl geçti?

• whywouldntp W kullanıcısına yanıt
    İlk teste benim de sürem yetmedi kac bosum var sayamadim. Kişilik testi de cok uzundu dedigin gibi sorudan soruya geçişte beni de bekletti
  • Kişilik testi harbiden uzundu bari hepsini tek sayfaya koyun ayrı ayrı yapmışlar bekletiyor
    Öbüründe de 11 boşum var tyt ayt matı da fulleyemedim
  • sonucun ne zaman açıklanabileceği hakkında bilginiz var mı ? akrabası alan falan varsa

• Geçtiniz ya da geçemediniz tarzında mail alan var mı?

1 haftadır hiçbir şey gelmedi bana
  • yok aga tık yok

• Benim son 3 soru yetismemisti ilkinde. Bu arada kişilik testini de sabır sınavı olarak koymuşlar herhalde, o neydi öyle.
    Not: bana da dönüş olmadı.
  • Bana da dönmediler
  • Geçen hafta çarşamba günü giremeyenler için sınav tekrarlandı. Belki hepsini toplu açıklarlar.
  • hâlâ tık yok

• aynı abi bir mesaj bile yok iletişime yazdım onlarda otomatik yanıt veriyor en son arıycam artık

• Bu bursların çoğu hep böyle geçen sene aralığa kadar beklediğim bile olmuştu sonuç yine olumsuz
  • Bir söylentiye göre mülakata çağırılanlara mesaj gitmiş .

Edit : Söylenti değil gerçekmiş TEV'in websitesine girip kontrol edebilirsiniz . Bende " ön elemeyi geçemediniz " yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7311B0634 -- 15 Ekim 2023; 18:58:14 >
  • Nerede hocam ben bulamadım
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    bursiyer.tev.org.tr
    TEV Bursiyer - Giriş
    https://bursiyer.tev.org.tr/giris
  • Bu üstün başarı değil sanki

• Bir sonraki aşamaya geçenlere sms gelmiş
  • quarterbat Q kullanıcısına yanıt
    Gelmemiştir ya belki
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Geldi ya hocam. Bizzat bana geldi. Bildiğim kadarıyla elenenlere de bir burs veriyorlardı ama. TEV ÜSTÜN BAŞARI BURSU TESTİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.