Şimdi Ara

Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17'' bir monitör almak istiyorum aklımda iki model var

birincisi philips 107S66
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=180&productid=bd5574

ikincisi samsung 793DF
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=551&productid=bd5069

sizce bunlardan hangisi tercih edilmeli
    bir de bu genesis monitörlerin kalitesi nasıldır fikri olan?

• SELAM, 2 AY ÖNCE VATAN BİLGİSAYARDAN PRO 2000 MARKA AMD'Lİ BİR PC SATIN ALDIM.SİSTEMİN MONİTÖRÜ PHILIPS 107 S66 EVE GÖTÜRÜP KURAR KURMAZ BARİZ BİR ŞEKİLDE BULANIK GÖSTERDİĞİNİ FARK ETTİM.TÜM AYARLARINI VE EKRAN KARTINI KONTROL ETTİM, FABRİKA AYARLARINA ÇEVİRDİM FALAN YOK.TOPLADIM VATANA GERİ GÖTÜRDÜM.TEKNİK DESTEKTEKİ ARKADAŞ BİR SORUN GÖREMEDİ BEN DİRETİNCE ÜRÜN SORUMLUSUNU ÇAĞIRDILAR VE SORUNU KABUL EDİP MONİTÖRÜ DEĞİŞTİRELİM DEDİLER.YENİ MONİTÖRÜ BURADA DENEYİP ÖYLE ALIRIM DEDİM.VE KUTUYU BERABER AÇTIK DENEDİK O DA AYNI ÇIKTI.ÇALIŞAN ARKADAŞLAR DA SADECE BU SERİDE BİR PROBLEM OLABİLECEĞİNİ, PHILIPS MONİTÖRLERİN ÇOK NADİR SORUN ÇIKARDIĞINI BELİRTTİLER.ÜÇÜNCÜ MONİTÖRÜN SAĞLAM OLDUĞUNU GÖRÜNCE ALDIM.BU OLAYDAN 1 AY SONRA AYNI SİSTEMİ ALAN YEĞENİMİN MONİTÖRÜNDE DE AYNI PROBLEM ÇIKTI VE DEĞİŞTİRDİLER.EVDE 107 S66 DIŞINDA 6 YILLIK BİR 107 E KULLANIYORUM SÜPER.İŞYERİMDE YİNE 6 YILLIK 104 B VE 1 YILLIK 107 E6 KULLANIYORUM HİÇBİRİNDE SORUN YOK.AMA 107 S66'YI KESİNLİKLE ÖNERMEM.PHILIPS GENEL OLARAK İYİDİR.3 YIL YERİNDE GARANTİ OLAYI FİLAN AMA 107 S66 ALMA UĞRAŞIRSIN.

• Saol dostum
    samsunf 793df aldım görüntü süper
  • 793DF tabii ki. Yansıma önlemesi renk kararlılığı vs. olarak çok daha üstün..
  • abi hepsiburda.comdan alma derim sana
  • samsung

bende samsung kullanıyorum
  • Vatandan aldım
    225 ytl 8 taksit
    3 yıl yerinde garanti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung 793 kullanıyorum çok memnunum aradada zaten 3-5 YTL fark var... Ama Samsung....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaPTu®E -- 18 Ağustos 2005, 21:18:21 >
  • samsung tabii ki
  • 793DF
  • samsung'ta karar alınmıştır oy birliğiyle...
  • Samsung 793 MB Magic Bright
  • 793DF ile 793MB arasında tam olarak ne fark var? Ben özelliklerini karşılaştırdım bir fark göremedim.
  • samsungg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.