Şimdi Ara

sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. ikinci el bir araba almayı düşünüyorum. sizce bu arabalardan hangisini seçmeliyim. artıları, eksileri nelerdir.
    1- Opel Vectra 1996-1998 arası
    2- Toyota Corolla 1996-1998 arası
    3-Renault Megane 1998-2000 arası.

fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

• megane al bence.
  • 1- OPEL VECTRA :çok güzel ve rakiplerine göre bence çok daha hoş bi araç . ancak bildiğime göre elektronik aksamı çok arıza veriyormuş ve yakıtı biraz fazlaymış.bütün olumsuzluklara rağmen artıları daha ağır basar ve benim favorimdir.
    2-TOYOTA COROLLA : sorunsuz ve sağlam bir araç. oldukçada prim yapıyor . elden çıkartman kolay olur. ancak ben bu kasanın artık eskidiğini ve bir ağırlığının kalmadığı kanısındayım .
    3-RENAULT MEGANE : bu araçlar içerisinde türkiyede en çok bulunanı. parçası kolay bulunan cinstendir. yakıt durumuda ne çok nede azdır. sağlamlık konusu diğer iki araçtan çok aşağı değildir.

kısa oldu biraz ancak idare et. karar senin iyice araştır hangisi şartlarına uygunsa onu tercih et .
  • Vectra bir üst segmentte yer alır.(D segmenti)Bu yüzden konfor, donanım ve güvenlik bakımından önde.Ekonomi ve ikinci el olarak diğerleri...
  • vectra konforludur ama çok yakar ve gitgide piyasası düşüyor zararın olur.
    toyotanın o kasası sağlam ve ekonomik ama o da çok demode durmaya başladı artık.
    megane nın makyajlıları iyi gibi ama renoyu ben sevmiyorum açıkçası.
    bunlara göre megane al ama ben kendime alsam toyota...
  • 140bg lik 2.0lt motora sahip bir önceki kasa lagunayı öneririm..harika bir arabadır
  • vectra ama bineceksen uzun süre yoksa diğerleri
  • arkadaşlar cevaplarınız için hepinize de teşekkür ederim. bu araçların bakım masrafları hakkında bilginiz varmı? birde opellerde triger kayışının sorunlu olduğunu duydum. bundan başka bir eksisi varmı sizce?
  • Megane dayanıklı arabadır.. bozuk yolda falan iyi gider..

Vectra'nın bu iki araçla kıyaslanmaması gerektiğini düşünüyorum.. rakipleri Laguna ve Avensis olmalı bence..

Corolla GLI alırsan ve yerli olmayanından o da gayet konforlu ve sağlam bi araç..

bence araçların hırpalanmamış olanını al.. üçüde güzel
  • Alabilirsen temiz vectra sonra corolla en son megane.
  • corolla , megan
  • megane'da 2000 modele çıktığın için megane diyorum. Fakat forumda da topic açmıştım (2000 megane'ım ve 2000 corolla ile ilgili). 2000 corolla alabilirsen kesinlikle daha da memnun kalırsın diyorum.. Walla yazmayacaktım ortamı germeyeyim diye ama dayanamadım yazacam: Lütfen bazı arkadaşlar yanlış anlamasın ama 2001 vectra kullandım hiçmi hiç beğenmedim. (ohh be rahatladım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coğrafyacı -- 17 Şubat 2006 22:50:12 >

• Arkadaşlar opelin bu kasada kullandığı 2.0 ecotec motor kesinlikle 2 ltlik bi araç giib yakmıyor.Hatta günümüzdeki 1.6 araçların bi kaçından daha ekonomik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coğrafyacı

megane'da 2000 modele çıktığın için megane diyorum. Fakat forumda da topic açmıştım (2000 megane'ım ve 2000 corolla ile ilgili). 2000 corolla alabilirsen kesinlikle daha da memnun kalırsın diyorum.. Walla yazmayacaktım ortamı germeyeyim diye ama dayanamadım yazacam: Lütfen bazı arkadaşlar yanlış anlamasın ama 2001 vectra kullandım hiçmi hiç beğenmedim. (ohh be rahatladım)

niye çekiniyosun ki..? birkaç marka fanatiğinden mi..? kimse kimseye zorla birşey eğendiremez.. bana göre şahin en kral arabaysa bu benim tercihimdir kimseyi bağlamaz

• Opel Vectra al.en iyisini yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

140bg lik 2.0lt motora sahip bir önceki kasa lagunayı öneririm..harika bir arabadır

iyidir ama yanında tankerle dolanman lazım
  • corolla gli al elinden çıkartmak istediğinde kolay satarsın
  • 2- Toyota Corolla 1996-1998 arası !!!!!!!!!!!!
  • arkadaşlar bu corollaların 96-98 arası niye bukadar tutuluyor?özellikle gli ler.2000model corolladan bile daha pahalılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.