Şimdi Ara

Sizce HangiSi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 - Veteriner
    3 - ULUSLARARASI TİCARET VE İŞLETMECİLİK
    4 - Çevre Mühendisliği
    5 - ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ
    6 - ULUSLARARASI TİCARET

Ark. yukarı yazdığım herhangi bir bölümle ilgili yorumlarınızı bekliyorum... Örneğin şu bölüm güzel bunu öneririm gibisinden veya bu bölüm kötü gitme gibisinden ... Şimdiden tşk.LER

• ??????????????????????????????????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali0102

1 - Orman Mühendisliği
    2 - Veteriner
    4 - Çevre Mühendisliği
    6 - ULUSLARARASI TİCARET

Ark. yukarı yazdığım herhangi bir bölümle ilgili yorumlarınızı bekliyorum... Örneğin şu bölüm güzel bunu öneririm gibisinden veya bu bölüm kötü gitme gibisinden ... Şimdiden tşk.LER

Enerji Sistemleri Mühendisliği okuyorum.2010 girişliyim. o sene bu bölümün ismini söylesem o ne ya nasıl bişey diye dalga geçiyolardı.Şimdi ise her yerde bölümümün adı geçmesi beni gururlandırıyor.Daha mezunu yok bu bölümün ilk mezunları bu sene başlayacak.Sormak istediğin olursa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness2tr

quote:

1 - Orman Mühendisliği
    2 - Veteriner
    4 - Çevre Mühendisliği
    6 - ULUSLARARASI TİCARET

Enerji Sistemleri Mühendisliği okuyorum.2010 girişliyim. o sene bu bölümün ismini söylesem o ne ya nasıl bişey diye dalga geçiyolardı.Şimdi ise her yerde bölümümün adı geçmesi beni gururlandırıyor.Daha mezunu yok bu bölümün ilk mezunları bu sene başlayacak.Sormak istediğin olursa cevaplarım

Peki kardeşim Enerji Sistemleri Mühendisliği nasıl bir bölüm tavsiye edermisin , KPSS puanları felan kaçç biraz bilgi verirsen sevinirim ?

1. Nasıl Bir Bölüm
    2. Kpss Puanı Kaç
    3. Ortalama ne kadar maaş

• takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkness2tr

quote:

1 - Orman Mühendisliği
    2 - Veteriner
    4 - Çevre Mühendisliği
    6 - ULUSLARARASI TİCARET

Peki kardeşim Enerji Sistemleri Mühendisliği nasıl bir bölüm tavsiye edermisin , KPSS puanları felan kaçç biraz bilgi verirsen sevinirim ?

1. Nasıl Bir Bölüm
    2. Kpss Puanı Kaç
    3. Ortalama ne kadar maaş

Öncelikle şunu söyleyeyim hiçbir mühendis aldığı maaşı tam olarak söylemez.Sen işine para için bakıyosan zaten baştan kaybedersin.Sen bu bölümü isteyip istemediğine bakmalısın.Bizim bölümün daha mezunu yok bu sene başlıyor mezunlar.İş olarak nerde çalışır kesin bir durum söz konusu değil.Aynı şekilde kpss den de ne kadar puan ile girildiği belli değil ama 90 ile değil de 70 ile girersin o ayrı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.