Şimdi Ara

Sizce hangisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuan önlisans biyomedikal cihaz teknolojileri okuyorum 1.sınıfım ama bu yıl astsubaylık ve polislik mülakatlarına girmeyi düşünüyorum.Çünkü biyomedikalin ataması yok denecek kadar az hatta hiç yok özel sektörde malum..Bölümüm geleceği çok parlak diyorlar ama :) sadece diyorlar lisede de aynı bölüme girerken öyle demişlerdi 5 yıl geçti yine aynı yine aynı..Sizce ne yapmalıyım mülakatlardan birini kazanırsam okulu bırakıp astsubaylığa ya da polisliğemi devam etmelimiyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalgozlum38 -- 15 Mayıs 2013; 21:29:12 >

• güncell..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalgozlum38

Arkadaşlar ben şuan önlisans biyomedikal cihaz teknolojileri okuyorum 1.sınıfım ama bu yıl astsubaylık ve polislik mülakatlarına girmeyi düşünüyorum.Çünkü biyomedikalin ataması yok denecek kadar az hatta hiç yok özel sektörde malum..Bölümüm geleceği çok parlak diyorlar ama :) sadece diyorlar lisede de aynı bölüme girerken öyle demişlerdi 5 yıl geçti yine aynı yine aynı..Sizce ne yapmalıyım mülakatlardan birini kazanırsam okulu bırakıp astsubaylığa ya da polisliğemi devam etmelimiyim??

arkadaşım bbiyomedikal cihaz teknolojileri bölümünün kpss ataması var hemde az falan deyil, araştırma yapmadan konuşuyon. 75 puana kadar atama vardı geçen yılın kpss atamalarına bak, ama iyi düşün sonuçta astsubay oldun mu 20 yıla kadar zorunlu yaptırıyorlar, ama biyomedikal'den kpss'de az biraz çalışıp iyi puan al atan, sonrada tekrar dgs'ye gir çalışırken okuyup biyomedikal mühendisliğinide bitirmiş olursun. bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.