iki araç arasında kaldım siz olsaydınız hangisini alırdınız sebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Volkswagenpassat 1.6 tdi highline manuel vites sunrooflu 86 bin tl fiyat aldım izmir vosmerden. Ford mondeo 1.6 selective sunrooflu 85 bin lira fiyat aldım arkasdan araçların ikiside dizel siz olsaydınız hangisini seçerdiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem AÇIKGÖZ
iki araç arasında kaldım siz olsaydınız hangisini alırdınız sebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Volkswagen passat 1.6 tdi highline manuel vites sunrooflu 86 bin tl fiyat aldım izmir vosmerden. Ford mondeo 1.6 selective sunrooflu 85 bin lira fiyat aldım arkasdan araçların ikiside dizel siz olsaydınız hangisini seçerdiniz.
hiç bir özelliğigöz önüne almadan görünüş açısından değerlendiriyorum beyaz çelik jantlı bi passat daha iyi olur sanki
Passat alın daha güncel kasa mondeo ise değişecek
PASSAT ALLAH ETMESİN BİR PİŞMANLIKTA VEYA ACİLİYETTE HEMEN SATARSIN AMA MONDEO YU KİMSE ALMAZ. ÇÜNKÜ KASA DEĞİŞİYOR. HEM PASSAT DAHA ALBENİLİ DURUYOR. İSMİ VAR İŞTE. TÜRKLERİN VOLKSWAGEN AŞKI YÜZÜNDEN PASSAT HER KONUDA İYİ OLUR SİZİN İÇİN.
mondeo nun 2014 deki çıkacak kasası çok hoş görünüyor. ama bu mevcut kasası ile değerlendirirsek passat daha mantıklı. gerçi passat da önümüzdeki yıl kasa değiştiriyor. b6 kasa passatları daha çok beğeniyorum aslında. bakalım önümüzdeki yıl nasıl bişey çıkacak ortaya, ben de merak ediyorum.