Şimdi Ara

sizce hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir kaç telefon arasında kararsız kaldım ve sizlere bunu danışmak istiyorum. öncelikle 1.5 seneden beri samsung s3 mini kullanıcısıyım ve artık bu telefondan sıkılmaya başladım güncelleme gelmemesinin bunda payı büyük. telefonumu değiştirip biraz daha üst bi modele çıkmak istiyorum kafamda galaxy s4 mini, motorola moto g, lg g2 mini, htc one mini birde bunlardan biri olmazsa galaxy s5 mini veya lg g3 miniyi düşünüyorum(bunların çıkmasını beklemelimiyim?) yardımcı olursanız sevinirim..

• Küçük ekran istiyorsanız Sony Xperia Z1 Compact harika beklersen Z2 Compact daha süper olur.
    Büyük ekran istersen Sony Xperia Z2 ve Lg G3 öneririm daha düşük bütçeye G2'de makuldur paran cebinde kalır şahsen tavsiyemdir.

Samsunga para kaptırma isterse s30 olsun yine kasıyor yine kasıyor.Uzun ömürlülüğü yok parana yazık.Htc One Mini'de kesinlikle 1 gb ram ile parasını hakedmiyor.
    Moto G'de alabilirsin sen telefondan ne istiyorsun?Ona göre bi seçim yapalım.
  • saydıkların yerine sp daha iyidir.diğerleri daha çıkmadı hele bir çıksın :) sen bilirsin bekleme işinide
  • min. 4 mak. 4.7 inç ekran(telefonun boyutu büyümeyecekse tabi) çok hızlı olması önemli değil donmasın yeter ekran, ses ve görünüşü iyi olmalı kamerası ortanın biraz üzerinde olması yeterli örn:8 mp benim işimi görücektir hafızasınında çok bi önemi yok elimdeki telefonda 8+8 gb hafıza var ve bunun 5 gb'ı boş en önemli konuda fiyatı 500 ile 1200 tl arası bir telefon benim için uygundur. bu saydığım özelliklere en uygun telefon htc one mini aslında ama onun hakkındada olumsuz yorumlar okudum. galaxy s5 mini ve lg g3 miniyi merak ediyorum internette yazılanlara göre s5 mini güzel telefon fakat fiyatı 1500den aşağı olmaz heralde lg g3 minide o civarlarda satışa çıkar.
  • oguz9134 O kullanıcısına yanıt
    moto g alabilirsin fiyatına göre donanım güncel ve kaliteli bir cihazdır
  • moto g hakkında baya inceleme yapmıştım zamanında güzel telefon fakat görsellik olarak biraz kaba olmuş
  • illa minilere bakıyorsak z1c olur
  • sp hakkında bi bilgim yok telefonu incelicem şimdi tavsiye için eyv.
  • minilerde onun üstüne tanımamda fiyat beni biraz aşıyor işte fiyatı düşerse alabilirim ancak
  • kaba olmasına rağmen moto g kötü değildir
  • s3 al
  • Z1c cok cok daha ustun ve yenidir ,ama diger saydiklarinin icinde minilere falan bulasmaktansa sp hem daha saglam hemde daha guclu donanima sahiptir,sp mantikli cozum olur 900 altinda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.