Şimdi Ara

Sizce hangisi alınmalı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu kameralar biliyorum cok yakınlar bırbırlerıne ama sızın goruslerınızı almak ıstıyorum son kez almadan once tecrubelı ve bılgılı arkadasların olurunu almak ıstıyorum.

Sony Dcr-Hc 90

Sony Dcr- Hc 96

Sony dcr-dvd 404

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

• DCR-HC90E üretimden kalktı, kaliteli bir kamera olsa da eski model.
    DCR-DVD404E tüm DVD'li modeller içerisinde en kalitelilerden bir tanesi.
    DCR-HC96Ê de Sony'nin MiniDV kameraları içerisinde en iyisi (High Definition'lar hariç).

DCR-DVD404E ile DCR-HC96E aynı lensi ve aynı sensörü kullanıyor. DCR-HC96E görüntüyü fazla sıkıştırmadan çektiği için görüntüsü biraz daha kalitelidir.

Burada temel tercih kriteri DVD'li mi, MiniDV'li mi olsun? Kişisel olarak bir çok nedenden dolayı DVD'li modelleri sevmediğim için, bu üç kameradan DCR-HC96E'yi tercih ederdim.

Şunları da ekleyim ve biraz kafa karıştırayım ; DCR-SR90E, HDR-HC3E
  • 96 da dv in var abi sen 96 yı seç.... 16:9 kayıt yapıyo, 3 mp cozunurluk felan flaş da var
    dvd lerin işletim maliyeti yuksek keset 60 dakıka dvdler ise 30 dakika....

10 $ a capture kart aldınmı at bilgisayara dvd vcd neye istersen yaz... sonra aynı kaseti yine kullan...

bide aradaki fark meselesi var

96 800€
    404 930 €
  • arkadaslar cok tesekkur nacızane bılgılerız ıcın. Cok ıyı oldu bılgıler Dorax bu arada hıc kafa karıstırma cunku o kadar veremem :) ben sımdı yutdısında ıngılteredeyım ama burda da fıyatlar aynı sadece farkı vergısını alınca olacak yanı %15 fark var. onu alacam yanı bu kadar karım oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seryaft

arkadaslar cok tesekkur nacızane bılgılerız ıcın. Cok ıyı oldu bılgıler Dorax bu arada hıc kafa karıstırma cunku o kadar veremem :) ben sımdı yutdısında ıngılteredeyım ama burda da fıyatlar aynı sadece farkı vergısını alınca olacak yanı %15 fark var. onu alacam yanı bu kadar karım oluyor.

Bencede fazla vermemen iyi çünkü bu teknoloji çok hızlı değer yitiriyor.

• Teknoloji çok hızlı değişse de, kafa karıştırmak için verdiğim kameralardan HDR-HC3E High Definition çekim yapıyor, teknolojisi de çok yeni ve her ne kadar bir kaç ay içinde High Definition çeken HDD'li ve DVD'li modeller çıkacak olsa da, daha uzun yıllar gider, kamera eskiyinceye kadar kullanabilirsiniz.

Bu arada, sorduğunuz modellerdeki DCR-DVD404E de çok ucuz değil, onun İngiltere fiyatına DVR-SR90E, hatta zorlarsanız HDR-HC3E'yi Amerika'dan alabilir, aldırabilirsiniz. HDR-HC3E'nin çektiği görüntüleri gördükten sonra diğer Standard Definition modellerin görüntüleri VHS kaset gibi gelecektir. Kafa karıştırmaya devam
    quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

quote:

Orjinalden alıntı: seryaft

arkadaslar cok tesekkur nacızane bılgılerız ıcın. Cok ıyı oldu bılgıler Dorax bu arada hıc kafa karıstırma cunku o kadar veremem :) ben sımdı yutdısında ıngılteredeyım ama burda da fıyatlar aynı sadece farkı vergısını alınca olacak yanı %15 fark var. onu alacam yanı bu kadar karım oluyor.

Bencede fazla vermemen iyi çünkü bu teknoloji çok hızlı değer yitiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dorax -- 3 Eylül 2006; 23:32:58 >

• Kasetleri mümkünse bir defa kullanın, sonra arşiv amaçlı saklayın sağlam bir yerde. Ne kadar fazla kullanılırsa, frame drop ihtimali o kadar artacaktır. Tabi çektiğiniz görüntüler çok değerli değilse bilemem. Sonuçta bu kasetler 5 YTL'ye alınabiliyor. Kamera ilk alındığında merakla bir sürü çekim yapılıyor, ama sonra ayda bir kaç taneye düşüyor. O da 15 - 20 YTL demektir. Ayrıca DVD'lerde de yeniden yazılabilir (DVD-RW) olanlar var. Eğer alındıktan sonraki sarf maliyeti önemli ise doğrudan HDD'li modellere bakmak lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: mdilbaz

96 da dv in var abi sen 96 yı seç.... 16:9 kayıt yapıyo, 3 mp cozunurluk felan flaş da var
    dvd lerin işletim maliyeti yuksek keset 60 dakıka dvdler ise 30 dakika....

10 $ a capture kart aldınmı at bilgisayara dvd vcd neye istersen yaz... sonra aynı kaseti yine kullan...

bide aradaki fark meselesi var

96 800€
    404 930 €

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.