Bildirim
!!!!!!!!!! SİZCE HANGİSİ ARKADŞALAR !!!!!!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Huawei olabilir özellik olarak cok iyi ayrıca galaxy ace yerine gio al derim ace ile gio arasında cok az fark var boşuna 150-200 lira verme. -
paralel ithalat Wawe I tavsiye ederim.
yada 75 lira ekleyerek Noe V alırsın vatanda indiirmle o fiyata geliyor.
live with walkman tabiki güzel telefondur ama ekran çözünürlüğü ve kalitesi düşüktür.
en düşük Wawe I-II Neo gibi telefon almanı tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 4 Ocak 2012; 21:20:36 > -
KARDEŞ İY DİYOSUN AMA BENİM İÇİN KAMERADA ÖNEMLİ -
NEO V AKLIMDA DA İŞTE PAR ÇIKIŞMIYO
EN SON BORÇ HARÇ 650 ANCA BULUYOR -
kamera olarak Wawe I çok iyi telefondur Neo ve Neo V'de gayet iyidir.
ama Ace-Walkman X5 gibi telefonlar kamerada iyi değildir çünkü üst seviye bir telefon değildir maliyet odaklı üretilmişlerdir.
yani 2.el'de olsa üst seviye telefon alın 600liraya Galaxy S bile alınabiliyor -
wave onermem..ben wave 2 kulllaniyorum telefonun donanimina diyecek sozum yok ama isletim sistemi icler acisi..bence akilli telefon alirken once isletim sostemini secin..android veya symbian belle secebilirsiniz..650 liraya neo walkman galaxy y veya m de alabilirsiniz -
Ace bence , 600TL ye en iyisi.
2. elide kolay , rahat satarsın -
SONY ERİCSON NASIL SİZCE ARKADŞALAR
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pttavm telefon alınır mı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- iphone 14 alınır mı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X