Şimdi Ara

Sizce hangisi BRC mi yoksa TELEFLEX mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
12.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 Model Ford Mondeo Titanium 1.6 ve 2010 Mazda 3'e Teleflex taktırdık. İkiside kuzenlerimin araçları.

Hiçbir sorun yok şu ana kadar ve bahsedildiği gibi bir sıkıntı yok.

Yanlış yere marka karalamayalım.

Ona bakarsanız, BRC'nin Ostim'de ki büyük bir yetkili bayisi (siz anladınız) Ford Mondeo 2.0 aracımda yanan motor ışığını söndüremedi ve BUNLARDA ZATEN YANAR diyede bir ibare kullandı... Alet fakir karışımda olduğu için EGT ısısı yükseldi ve bazı sıkıntılar baş gösterdi. Şimdi buna istinaden, koca BRC'yi mi sileyim? Öyle saçmalık olmaz elbette ki..

Bana kalırsa her ikiside mükemmel sistemler. İyi bir montajla sorunsuz binersiniz...
  • bu konu ilerde isime yarayacak..teleflex ve brc, ben karar verene kadar isin rengi ortaya cikar..direk kullanici arkadaslarin yorumlarini merakla bekliyoruz..
  • dostum ben dün 2009 model titanium sedan focus aracıma taktırdım pipo olayı bizim arabalara olmuyomuş benim taktırdığım yer 2A MÜHENDİSLİK MERKEZ BAYİSİ KAĞITHANE yani en merkezi yer yoksa şirinevlerde oturuyorum etrafımda çok lpg takan yer var ama ben merkezze gittim taktırdım bir problem olmasın diye.bu konu hakkında bende çok araştırdım ve konu başlığı açtım ''İSTANBULDA 2009 FOCUSA LPG TAKTIRICAM USTA ARIYORUM? ''eğer okursan orada yaşadığım şeyleri görebilirsin saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garin

Arkadaşlar bende teleflexi taktırmadan önce forum sayfalarını araştırmıştım ve markanın türkiye distribitörünün markayı iyi temsil edemediğini okumuştum.hatta sorun yaşayan müşteriilerin telefonda tehtit ve hakaretlere maruz kaldığını okudum buna rağmen ahmaklık edip o zaman Konyada servisi olmadığı için bu kiti antalyada taktırdım..yaklaşık 2 senedir aracımda güç kaybı , tekleme, olmadık yerde ve zamanda stop etmesi gibi sorunlar yaşıyorum.yaygın servis ağı olmadığı ve benim bulunduğum şehirde bir tane servisi olduğu için ayrıca sıkıntı yaşadım. her gittiğimde garanti kapsamında olmasına rağmen makinaya bağlama ücreti olarak 20 tl vermek zorunda bırakıldım . Ankara daki distribitörü ile telefonla sorunumu anlattığımda neden markayı iyi temsil edemediklerini anlamış oldum. müşteriye "abicim" diye hitap eden, sözünü kesen yeri geldiğinde ses tonunu yükselten kişilerle karşılaştım. sonuç olarak siz siz olun yaygın servis hizmeti olan, bulunduğunuz şehirde birkaç alternatif servisi olan markayı şeçin maceraya girmeye gerek yok

Merhaba, bende 1 haftadır yoğun şekilde lpg taktırma olayına girdim, teleflexin ankara distribitörü ile konuşurken cidden uyudum, brc daha ön planda ama bu pipo olayı kafamı karıştırdı, pipolu mu yaptırayım yoksa manifold deldirerek mi? ankara tur oto delerek işlem yapıyoruz dedi, haftasonu mavidenizlere gittim pipo dedi kafam iyice karıştı aracım ford focus 100bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taygunm -- 13 Aralık 2010; 15:34:05 >

• Bir gelişme var mı taygunm? Bende karar aşamasındayım BRC'yi seçtim ama burdaki bayii, Focus'a pipo yaptık ama sonra eski sisteme geri döndük dedi.
  • Brc ustasında takılırsa bence üzerine kit yok,düşünün bi lpg olayı değişdi pahalandı benzinle araba kullanmak daha mantıklı gelir ozaman pipoyu çıkarttırım benzinde kullanırım hem arabamın orjinalliği bozulmaz hemde başka bi yerine zarar vermemmiş oluruz ne olursa olsun en ince ayrıntısına kadar düşünmeliyiz.
  • şuan şehir dışındayım forumları okuyorum kafam cok karıştı, brcye karar verdim ama hangisi????
  • ankara da brc dersen kesinlikle mocan ı tavsiye ederim, bolge yetkilisinin cozemediği problemi sağolsun mocan da övünç bey halletti we her türlü yardıma hazırlar, geçen gün filtreyi değiştirmeye gittim adamlar sehir dışından gelmişler honda civic e lpg taktırıyorlardı benim de aracım honda, en kaliteli yeri bulmuşsunuz dedim adamlara, insanlar güvenilir kaliteli iş yapan yeri biraz araştırıp bulabiliyorlar, mocan a tesekkur ederim titiz bir honda kullanıcısı olarak...
  • Ben lpg olayına karar verdim ağırlıkta olarak da BRC pipolu sistem taktırcam, kafamı karıştıran gecen gün Ankarada bir Prins servisini aradım konuşurken bana pipolu sistemin zararlı olduğu motorda yangın cıkarttığı vs. den bahsetti, ayrıca BRC nin son kiti my10 nun Türkiyede üretildiğinden ve kalitesinin düşük olduğundan bahsetti, sonuçta piayasada bazı esnaflar kendi mallarını överken malesef diğerlerini karalıyorlar, kimsede keyfinden lpg olayına girmiyor tamamen ekonomi ile ilgili, sektörde esnafın birlik olup sadece kendi artılarını öne cıkartması lazım belden aşağı vurma politikası malesef doğru olmuyor, bugün mocana gittim sordum aklımdaki diğer markayıda söyledim tek dedikleri ve vurguladıkları nokta lpg kiti taktırırken ustalığın önemi oldu, ben BRC yi karalayan esnafın tavrından dolayı inadına BRC diyorum... Önümüzdeki ay içinde aksilik olmazsa taktırcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taygunm

Ben lpg olayına karar verdim ağırlıkta olarak da BRC pipolu sistem taktırcam, kafamı karıştıran gecen gün Ankarada bir Prins servisini aradım konuşurken bana pipolu sistemin zararlı olduğu motorda yangın cıkarttığı vs. den bahsetti, ayrıca BRC nin son kiti my10 nun Türkiyede üretildiğinden ve kalitesinin düşük olduğundan bahsetti, sonuçta piayasada bazı esnaflar kendi mallarını överken malesef diğerlerini karalıyorlar, kimsede keyfinden lpg olayına girmiyor tamamen ekonomi ile ilgili, sektörde esnafın birlik olup sadece kendi artılarını öne cıkartması lazım belden aşağı vurma politikası malesef doğru olmuyor, bugün mocana gittim sordum aklımdaki diğer markayıda söyledim tek dedikleri ve vurguladıkları nokta lpg kiti taktırırken ustalığın önemi oldu, ben BRC yi karalayan esnafın tavrından dolayı inadına BRC diyorum... Önümüzdeki ay içinde aksilik olmazsa taktırcam..

Bende aynı şekilde başka bir esnafı kötüleyen bir esnaf görünce hemen soğuyorum ondan. Taygunm, mocan Focusa pipo yöntemi ile montaj yapılmasına dair olumsuz bir şey söyledi mi? Bende Focusuma BRC düşünüyorum ama burdaki bayiler, manifoldu delelim illaki diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cekcak

Bende aynı şekilde başka bir esnafı kötüleyen bir esnaf görünce hemen soğuyorum ondan. Taygunm, mocan Focusa pipo yöntemi ile montaj yapılmasına dair olumsuz bir şey söyledi mi? Bende Focusuma BRC düşünüyorum ama burdaki bayiler, manifoldu delelim illaki diyorlar.

İnan beynim döndü araştırmaktan, ama şuda var lpg li aracları lüks araçları görünce kesinlikle takılmalı diyorum. Ankarada tan oto sadece pipo uyguluyor sadece bildiğim fordlara takıyorlar. Mocan la görüştüğümde focuslara pipolu yöntemin tam uyduğunu, aslında manifoldu delmenin daha kolay bir uygulama olduğunu söylediler. Bu pipo yönteminin patenti sadece BRC de olduğu için diğer firmalar kullanamıyorlar, uygulamada sadece o pipoyu monte etmenin 45 dakika sürdüğünü işçiliğin önemli olduğunun altını özellikle çizdi. Açıkça söylemem gerekirse içime çok sindi, yılbaşından sonra arabanın 15bin bakımı yaptırıp hemen taktırcam, aklınıza takılan soru varsa arayıp direk konuşun derim, ben gittiğimde yarım saat soru sordum en ince tekniğine kadar, brc nin kendi sitesnde yazmayan bilgileri bile öğrendim, arabama kadar uğurladılar, size dostane tavsiyem iyi ustalık ve iş sonrası güleryüzlü hizmet alabileceğiniz bir yer secin...

• quote:

Orijinalden alıntı: taygunm

quote:

Orijinalden alıntı: Cekcak

İnan beynim döndü araştırmaktan, ama şuda var lpg li aracları lüks araçları görünce kesinlikle takılmalı diyorum. Ankarada tan oto sadece pipo uyguluyor sadece bildiğim fordlara takıyorlar. Mocan la görüştüğümde focuslara pipolu yöntemin tam uyduğunu, aslında manifoldu delmenin daha kolay bir uygulama olduğunu söylediler. Bu pipo yönteminin patenti sadece BRC de olduğu için diğer firmalar kullanamıyorlar, uygulamada sadece o pipoyu monte etmenin 45 dakika sürdüğünü işçiliğin önemli olduğunun altını özellikle çizdi. Açıkça söylemem gerekirse içime çok sindi, yılbaşından sonra arabanın 15bin bakımı yaptırıp hemen taktırcam, aklınıza takılan soru varsa arayıp direk konuşun derim, ben gittiğimde yarım saat soru sordum en ince tekniğine kadar, brc nin kendi sitesnde yazmayan bilgileri bile öğrendim, arabama kadar uğurladılar, size dostane tavsiyem iyi ustalık ve iş sonrası güleryüzlü hizmet alabileceğiniz bir yer secin...

Mocandamı taktırmaya karar verdiniz?

• telefilex gfi
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepotogaz

telefilex gfi

niye brc değil ? açıklayıcı olabilirmisiniz?
  • evet
  • PRİNCE-TELEFLEX-BRC

Benim gözümde sıralama bu ilk ikisi hollanda firması enjektör delmeden çapak v.s. olmadan işlem yapıyorlar brc nin de varmış ustadana okudum yukarıda yeni haberim oldu, sonra bütün lüx arabalara genelde prince veya teleflex takılıyor brc ve diğerlerinin arasına 300 lira fark var bence ilk ikisinden taktır sonra prince ve teleflex basit bir işlemle boru değişimi v.s. doğalgazlı sistemede dönebiliyormuş.
  • arkadaslar 2010 ve 20111 model chevrolet cruz ıcın LPG baglatılmaz denıyor. hasbel kader bır tane aldım ve tasarruf etmek ıcın lpg baglatmayı dusunuyorum. montaj yapılabılıyor mu? yoksa denılenler dogru mu? montaj yapılabılıyorsa bır yer tavsıye eder msınız lutfen,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halev

arkadaslar 2010 ve 20111 model chevrolet cruz ıcın LPG baglatılmaz denıyor. hasbel kader bır tane aldım ve tasarruf etmek ıcın lpg baglatmayı dusunuyorum. montaj yapılabılıyor mu? yoksa denılenler dogru mu? montaj yapılabılıyorsa bır yer tavsıye eder msınız lutfen,

ben aracımı almadan önce cruze u cok araştırdım, lpg takılması ile ilgili olumsuz şeyler duydum tavsiyem güvendiğiniz bilidğiniz bir yerden bunu çok iyi araştırmanız, ayrıca bir tavsiyem reklama girmesin mocan otogazdan övünç beye bu konuyu danışmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

PRİNCE-TELEFLEX-BRC

Benim gözümde sıralama bu ilk ikisi hollanda firması enjektör delmeden çapak v.s. olmadan işlem yapıyorlar brc nin de varmış ustadana okudum yukarıda yeni haberim oldu, sonra bütün lüx arabalara genelde prince veya teleflex takılıyor brc ve diğerlerinin arasına 300 lira fark var bence ilk ikisinden taktır sonra prince ve teleflex basit bir işlemle boru değişimi v.s. doğalgazlı sistemede dönebiliyormuş.

BRC de enjektör delmemi var anlamadım? sonucta pipo yöntemi dışında tüm dönüşümlerde manifoldu deliyorlar ,manifold sökülerek bu işlem yapıldığından çapak kaçma olmuyor diye biliyorum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

PRİNCE-TELEFLEX-BRC

1. VİALLE.. SONRASI FARKETMEZ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.