Şimdi Ara

Sizce hangisi BRC mi yoksa TELEFLEX mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
12.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taygunm
    İnan beynim döndü araştırmaktan, ama şuda var lpg li aracları lüks araçları görünce kesinlikle takılmalı diyorum. Ankarada tan oto sadece pipo uyguluyor sadece bildiğim fordlara takıyorlar. Mocan la görüştüğümde focuslara pipolu yöntemin tam uyduğunu, aslında manifoldu delmenin daha kolay bir uygulama olduğunu söylediler. Bu pipo yönteminin patenti sadece BRC de olduğu için diğer firmalar kullanamıyorlar, uygulamada sadece o pipoyu monte etmenin 45 dakika sürdüğünü işçiliğin önemli olduğunun altını özellikle çizdi. Açıkça söylemem gerekirse içime çok sindi, yılbaşından sonra arabanın 15bin bakımı yaptırıp hemen taktırcam, aklınıza takılan soru varsa arayıp direk konuşun derim, ben gittiğimde yarım saat soru sordum en ince tekniğine kadar, brc nin kendi sitesnde yazmayan bilgileri bile öğrendim, arabama kadar uğurladılar, size dostane tavsiyem iyi ustalık ve iş sonrası güleryüzlü hizmet alabileceğiniz bir yer secin...

Pipo montajı için işçilik önemliyse demekki bizim burdaki iki bayiide bundan kaçındıkları için tavsiye etmediler. Zaten işçilikleri iyi olmazsa pipo tehlike yaratır gibi geliyor bana. Yerine tam oturtmadıkları taktirde benzin kaçağı falan olur Allah korusun. Bu nedenle ya manifoldu deldirecem yada güvenebileceğim başka bir yola başvuracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halev

arkadaslar 2010 ve 20111 model chevrolet cruz ıcın LPG baglatılmaz denıyor. hasbel kader bır tane aldım ve tasarruf etmek ıcın lpg baglatmayı dusunuyorum. montaj yapılabılıyor mu? yoksa denılenler dogru mu? montaj yapılabılıyorsa bır yer tavsıye eder msınız lutfen,

Bağlanır...
    2010 model cruze BRC'li...
  • BRC İzmir Bölge bayimizin otomasyon 0 km 2011 model Chewrolet Cruze Montajları

quote:

Orijinalden alıntı: zad1986

quote:

Orijinalden alıntı: Halev

arkadaslar 2010 ve 20111 model chevrolet cruz ıcın LPG baglatılmaz denıyor. hasbel kader bır tane aldım ve tasarruf etmek ıcın lpg baglatmayı dusunuyorum. montaj yapılabılıyor mu? yoksa denılenler dogru mu? montaj yapılabılıyorsa bır yer tavsıye eder msınız lutfen,

Bağlanır...
    2010 model cruze BRC'li...

Sizce hangisi BRC mi yoksa TELEFLEX mi?

• Konuyu hortlatayım. Benim 30 kasımda 2012 model honda civic aracım var, LPG taktırmayı planlıyorum. Ve fakat BRC mi Teleflex mi karar veremedim. Bu tartışmanın şimdi daha mantıklı cevaplar alacağını düşünüyorum, çünkü BRC Teleflex i satın aldı. Şimdi BRC cilerin Teleflex , Teleflex cilerin BRC yi karalaması gibi bir durum olmayacaktır en azından. Ama bu defa hiç cevap alamam diye de korkmuyor değilim, (sizleri tenzih ederim ama) bizdeki tek ve yegane satış reklamı rakibi karalamak üzerine oluyor genelde. Cevap verecek ve bilgilerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 7 Ocak 2012; 12:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger0609

Konuyu hortlatayım. Benim 30 kasımda 2012 model honda civic aldım, BRC mi Teleflex mi karar veremedim. Bu tartışmanın şimdi daha mantıklı cevaplar alacağını düşünüyorum, çünkü BRC Teleflex i satın aldı. Şimdi BRC cilerin Teleflex , Teleflex cilerin BRC yi karalaması gibi bir durum olmayacaktır en azından. Ama bu defa hiç cevap alamam diye de korkmuyor değilim, (sizleri tenzih ederim ama) bizdeki tek ve yegane satış reklamı rakibi karalamak üzerine oluyor genelde. Cevap verecek ve bilgilerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba ;

Ön açıklamanızdan sonra sorunuzu da sorarsanız cevap vermeye çalışalım...
  • ben soruyu tam anlayamadım. ancak soru şu galiba'' BRC Mİ? TELEFLEX Mİ?''.
    cevap:
    TELEFLEX de kaliteli bie marka, tıpki BRC gibi. lakin burda BRC'nin Honda Türkiye ile yapmış olduğu anlaşma bile BRC'Yİ tercih etme nedenidir. çünki aracın üretici firması bile BRC diyor.
  • Katılım İtalya da oldu Türkiye için katılım veya servis desteği gibi bir
    durum yok.
    Bilginize saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Konuyu hortlatayım. Benim 30 kasımda 2012 model honda civic aldım, BRC mi Teleflex mi karar veremedim. Bu tartışmanın şimdi daha mantıklı cevaplar alacağını düşünüyorum, çünkü BRC Teleflex i satın aldı. Şimdi BRC cilerin Teleflex , Teleflex cilerin BRC yi karalaması gibi bir durum olmayacaktır en azından. Ama bu defa hiç cevap alamam diye de korkmuyor değilim, (sizleri tenzih ederim ama) bizdeki tek ve yegane satış reklamı rakibi karalamak üzerine oluyor genelde. Cevap verecek ve bilgilerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba ;

Ön açıklamanızdan sonra sorunuzu da sorarsanız cevap vermeye çalışalım...

Öncelikle ilginize teşekkürler. Soru zaten konu başlığı olduğu için yineleme gereği duymamıştım. Peki o zaman yineleyeyim: FD6 kasa aracıma tüp taktırma gibi bir düşüncem var; yaptığım araştırmalar sonucu BRC ve Teeleflex arasında kalmıştım ve böyle bir konunun zaten açıldığını görünce yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemedim. Aracıma en az zararı verecek, fiyat fayda ve fiyat performans oranı en iyi, bana mümkünse problem çıkarmayacak ya da en az problemi çıkaracak LPG kiti bu ikisinden hangisidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

ben soruyu tam anlayamadım. ancak soru şu galiba'' BRC Mİ? TELEFLEX Mİ?''.
    cevap:
    TELEFLEX de kaliteli bie marka, tıpki BRC gibi. lakin burda BRC'nin Honda Türkiye ile yapmış olduğu anlaşma bile BRC'Yİ tercih etme nedenidir. çünki aracın üretici firması bile BRC diyor.

Soru zaten konu başlığı olduğunu düşündüğüm için tekrarlamadım. Ama bizde konular kulaktan kulağa oyunudaki gibi; önce konu başlığı ile başlar ama sonunda bambaşka bir yere kayar siz de haklısınız. Ben Honda TÜRKİYE'nin tercih etmesinden ziyade kullanıcı ve uygulayıcıların fikir ve tercihlerini önemserim. Biliyorsunuz her sene piyasaya çıkan neredeyse her araç yılın otomobili seçilir.
    Neden ve nasıl?
    Tamamen duygusal iki şirket arasındaki kazan/kazan stratejisinin bir meyvesi olabilir bu. Kaldı ki anlaşma Honda Türkiyenin bir tasarrufu. Bunu da aslında kendince bir sigorta ile yaptığı çok açık. Sizler bu işin uygulayıcısısınız. Bir LPG kitinin son maliyetini benden çok daha iyi biliyorsunuz. Honda bu kiti 2700 liraya takıyor. Maliyetini ben bilmiyorum siz biliyorsunuz biz bu rakama X lira dersek: 2700 lira - (eksi) X lira (maliyet) = Y (sigorta primi)
    Ve eminim farkındasınız bu çok büyük bir sigorta primi.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Katılım İtalya da oldu Türkiye için katılım veya servis desteği gibi bir
    durum yok.
    Bilginize saygılar

Haklı olabilirsiniz ama haklıysanız da sanırım yalnızca ŞİMDİLİK.
    Ve fakat 2A'nın yaptığı aşağıdaki açıklama BRC'nin tüm bayilerinin strateji ve Teleflex hakkında (özellikle aleyhinde) kuracağı cümleleri etkileyecektir diye düşünüyorum. Bu sayede sadece kendi ürününü pazarlama zihniyeti ile değil daha gerçekçi cevaplar alabilirim diye ümit ediyorum. Tabi sizleri tenzih ediyorum bu cümlelerimden, zira sizler zaten yardım amacıyla burada bulunduğunuzu cevap vererek gösterdiniz.

http://www.2a.com.tr/haber/teleflex-gfi-sirketi-de-grup-semsiyesi-altinda

Dünyanın en büyük LPG Sistemleri üretici firması olan BRC- FSS Grubu; Zavoli ve Tomasetto Achile şirketlerinden sonra Teleflex-GFI şirketini de bünyesine almıştır. Gruba yeni katılan firmanın elinde bulunan likid enjeksiyon sistemiyle ilgili bazı patentler ile BRC'nin Ar-Ge çalışmaları neticesinde ürettiği ve ileride piyasaya süreceği direkt likit enjeksiyon teknolojisinin entegrasyonunun sağlanması beklenmektedir.

BRC' nin yeni AR-GE merkezinde geliştirilen bu yeni sistemler şu anda yarış arabalarında (bildiğiniz gibi BRC, İspanya ve İtalya'da pist yarışları yapıyor) kullanılmaktadır.
    Tartışmasız olarak güç ve performansı benzine göre kat kat arttıran, Euro 5 – Euro 6 araçlar için geliştiren bu likit LPG enjeksiyonlu kitleri, çok yakında Türkiye'de de kullanmaya başlayacağız.

Benzin enjektörlerinden likit olarak LPG püskürten bu yeni sistemle; LPG enjektörleri ve LPG ECU'su ortadan kalkacak, onun yerine aracın mevcut yakıt sistemi aynen LPG için kullanılacaktır.
    Devrim niteliğinde olan bu buluşlardaki gelişmelerle ilgili sizleri sık sık haberdar edeceğiz.

Bizi izlemeyi devam edin.

Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 7 Ocak 2012; 12:52:56 >

• Ben bu iki markadan birisini tercih edeceğim:
    Sorum net olarak şu:
    Bu kitlerden hangisi?
    BRC'mi Teleflex'mi?
    BRC ise neden BRC ve neden Teleflex değil?
    Teleflex ise neden Teleflex ve neden BRC değil?
    Sanırım gayet açık oldu şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 7 Ocak 2012; 12:44:00 >
  • quote:

Ben bu iki markadan birisini tercih edeceğim:
    Sorum net olarak şu:
    Bu kitlerden hangisi?
    BRC'mi Teleflex'mi?
    BRC ise neden BRC ve neden Teleflex değil?
    Teleflex ise neden Teleflex ve neden BRC değil?
    Sanırım gayet açık oldu şimdi.

İthal kitte Türkiye tercihini BRC den yana kullanmıştır.
    Başlıca etkenler şunlardır.
    1- Kurumsal ve güçlü bir distribütör,
    2- Yaygın servis ağı,
    3- 15 yıldır Türkiyede faliyette bulunması,
    4- Otomobil üreticileriyle üst düzey görüşmeler yapabilecek teknik ve bilgi donanımlı satış grubu,
    5- Sorunsuz bir kit oluşu,
    6- Satış sonrası otokontrolde ki başarısı.
    Aklıma gelenler bunlar,

Teleflex te kesinlikle çok başarılı bir ürün ancak bu 6 maddeden sadece bir ikisine sahip
    Benim yorumum budur.
    Saygılarımla.

• quote:

İthal kitte Türkiye tercihini BRC den yana kullanmıştır.
    Başlıca etkenler şunlardır.
    1- Kurumsal ve güçlü bir distribütör,
    2- Yaygın servis ağı,
    3- 15 yıldır Türkiyede faliyette bulunması,
    4- Otomobil üreticileriyle üst düzey görüşmeler yapabilecek teknik ve bilgi donanımlı satış grubu,
    5- Sorunsuz bir kit oluşu,
    6- Satış sonrası otokontrolde ki başarısı.
    Aklıma gelenler bunlar,

Teleflex te kesinlikle çok başarılı bir ürün ancak bu 6 maddeden sadece bir ikisine sahip
    Benim yorumum budur.
    Saygılarımla.

Faruk hocam hakikaten çok teşekkür ediyorum. Sorumu affınıza ve sabrınıza sığınarak şöyle geliştirsem:
    Eğer BRC böyle bir katılımı sağladı ise;
    1- (en azından kısa bir süre içerisinde) her ikisi için de geçerli olacaktır,
    2- (en azından kısa bir süre içerisinde) her ikisi için de geçerli olacaktır,
    3- (en azından kısa bir süre içerisinde) her ikisi için de geçerli olacaktır,
    4- (en azından kısa bir süre içerisinde) her ikisi için de geçerli olacaktır,
    5- Kullanan arkadaşlarım teleflexin öyle olduğunu söylüyor ve hatta BRC den önde olduğunu düşünüyor,
    6- (en azından kısa bir süre içerisinde) her ikisi için de geçerli olacaktır,
    (en azından kısa bir süre içerisinde) her ikisi için de geçerli olacaktırları bir yargı olarak değil soru olarak düşünün lütfen öyle değilse inancınız hayır olmaz bunlar her zaman BRCnin uhdesinde özellikler olarak kalacaktır diye düşünüyorsanız belirtin lütfen,
    ve
    7- Asıl sorum şu:
    Hem kendi işyerimin hem eşimin işyerinin çok yakın olması hasebiyle, günlük 2 çalıştırma ile rutinde 4,5 km yol yapıyorum. Ama yaz tatili memlekete gitme gibi durumlar ekstradan km ler ve yüksek yakıt maliyetleri demek.
    Sıralı sistem lpg kitinin doğası gereği, ancak motor suyunun belirli bir sıcaklığa erişimini müteakip benzinden LPG ye geçmesi prensibi mevcut. Bu da kış günlerinde neredeyse 1 km lik bir sürüş sonrası gerçekleşir. Ve dolayısıyla benim gibi kısa mesafe seyahat eden kullanıcılar için LPG uygulaması hiç mantıklı değil, sonucu çıkıyor.
    Peki neden bu ısı bekleniyor neden ısı gerekiyor konusunu araştırdığımda gördüm ki; ısıtma mevzusu sadece LPG nin Likit halden gaz hale geçmesi için gerekli bir husus.
    Ve aklıma şu soru geldi neden sadece motor soğutma sistemindeki kullanılıyor bu ısıtma işlemi için. Başka bir şekilde bu ısınma, ön ısıtma sağlanamaz mı'yı araştırmaya çalıştım. Aslında sadece motor soğutma sisteminin kullanılmadığını gördüm. Ama Türkiye'de uygulayan/getiren tek bir firma var; CGS. CGS'nin açıklamasına göre kullandıkları SI-1000R LPG Buharlaştırıcı ile "Düşük ısı derecesinde, buharlaştırıcının içine yerleştirilmiş olan bir önceden ısıtma fonksiyonu vardır ve bu hem basıncı hem de akış hızını dengeler. Aracınız bu sayede kışın direkt olarak gazla çalışabilir."
    Lütfen "Aracınız bu sayede kışın direkt olarak gazla çalışabilir" kısmına takılmayın. Ve cevaplar iken böyle bir amaç ve isteğim olamdığını göz önüne alın lütfen. Amacım sadece kısa mesafe kullanımda (LPGye geçme ısısının 40 derecenin altına düşürülmesi gibi bir sahtakerlığı da başvurmadan, çünkü biliyorum ki LPG nin likit haldeki hacmi ile gaz halindeki hazmi arasında devasa bir fark var) en optimum sürede LPG ye geçişin sağlanarak maksimum tasarruf sağlamak.
    Doğrusu CGS marka ürün hakkında yeterli bilgim ve nette de yeterli feedback olmadığından şu an için benim için güvenilir bir marka değil. Belirtmek istiyorum ki; BU SADECE MARKA HAKKINDA BENİM HİÇ BİLGİM OLMAMASINDAN KAYNAKALANAN BİR GÜVENSİZLİK. Konuyu BRC, PRINS ve Teleflex e yazdım. Arkadaş siz niye uygulamıyorsunuz bunu diye. BRC cevap vermedi, Prins anlamadı, araştırmadı ben CGS diye marka bile belirtmeme rağmen evet bizde getireceğiz LPi yi dedi ki biliyorsunuz farklı ürünler. Teleflex ise bu ürünü yani ön ısıtıcıyı bir hafta 10 gün içerisinde getireceklerini ifade ettiler. (21 aralık 2011 de dediler bir hafta 10 gün diye, ancak henüz kullanmaya başladıklarına dair bir emare göremedim kendi sitelerinde)
    Bence (Kusura bakmayın ukalalık olarak da algılamayın lütfen, buradaki BENCE sadece teorik okul bilgilerinden kaynaklanan bir bence) eğer sıralı sistem LPG kullanılacak ise, bu ön ısıtma çok mantıklı ve olması gereken bir donanım. Sizlerin bu konudaki yorumu nedir? Bir de diğer bir husus; iyi bir usta bulunsa Teleflex in ya da CGS nin ön ısıtma donanımı satın alınıp daha uygun fiyatlı ve güvendiğimiz başka bir marka kitinden önce takılsa olmaz mı? Konu hakkında bilgisi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 7 Ocak 2012; 13:32:42 >

• @strenger0609

Ön ısıtmalı sistemlerin maliyeti yüksektir ve Türkiye ikliminde çok gerekli değildir genelde soğuk ülkelerde bu sistem rağbet görmektedir.
    Bu konuda Tayfun isimli bir arkadaşımızın çalışması var (Preheating) ön ısıtma sistemini yaptı ve deniyor, size vereceğim linkte konu hakkında yorumları bulabilirsiniz.
    Link:http://forum.donanimhaber.com/m_55781362/tm.htm
    Bu sistemler bile 1 dk cıvarında işe yaradığına göre çokta dediğim gibi (Türkiye) ikliminde avantaj sağlamıyor.

Gelelim CGS ye,
    Bu konuda en doğru yorumları benden alabilirsiniz zaten. CGS Türkiyeye ilk girdiğinde Türkiye distribütörlüğünü yaptım ve pazarda yeterli bayi sayısına ulaşamayarak bu markanın distribütörlüğünü bırakmak zorunda kaldım, zararım akıllara zarar yerlere varmıştır (Bana göre)
    Evet bu sistemin çift odalı bir sistem olması direkt olarak LPG de start almasını sağlıyordu şöyleki ;
    Sabah soğuğunda 30 sn kadar benzinde çalışarak gaza geçiyordu, yazın sıcaklarda ise direk LPG de çalışıyordu. Daha sonraki startları tamamen LPG de yapıyordu.
    Fakat sizin bahsettiğiniz gibi Preheating sistemi yoktu. O tarihlerde opsiyonel olarak getirilmesi düşünülüyordu.

LPI ve LPDI sistemine gelince sizin gibi kısa mesafe sürücülerine en faydalı sistemler bunlar olacaktır, Arzu ettiğiniz takdirde bekleyerek bu sistemi montaj yaptırabilirsiniz.
    Saygılarımla.

• @FarukSevgili

Hocam çok teşekkürler, Teleflex bahsettim e-postada +200 lira demişti. Tayfun Hocamın projesini de verdiğiniz linkten inceledim kendisi de 150 lira diyor. Yani çok da pahalı sayılmaz sanırım:
    Bana gönderilen mesaj aşağıda:
    NOT: Mesajın reklam ve fiyat bilgisi içeren kısımları ..................................... ile işaretlenmiştir. Çevremden yani kullananlardan edindiğim bilgiler ışığında Teleflexin sorunsuz olduğu bilgisi nedeniyle sanki teleflex yanlısı gibi görünsemde teleflexin çok pahalı olduğunu düşünüyorum. Amacım teleflex reklamı yapmak da değil. Bu yüzden zaten Teleflex/CGS'in kullandığı yada Tayfun Hocamın imalatı bir ön ısıtma başka bir marka ile uygulanabilir mi diye araştırmadayım.

Sayın ...... ,
    Teleflexgfi LPG sistemine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

.....................................

Bizim ısıtma sistemimiz bir hafta on gün sonra gelecek ve fiyatı 200 TL extra olacak. Bu sistemle aracınız hemen hemen hiç benzin kullanmayacak.

Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.

İyi Çalışmalar Dileklerimizle,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 7 Ocak 2012; 14:44:06 >

• quote:

@FarukSevgili

Hocam çok teşekkürler, Teleflex bahsettim e-postada +200 lira demişti. Tayfun Hocamın projesini de verdiğiniz linkten inceledim kendisi de 150 lira diyor. Yani çok da pahalı sayılmaz sanırım:
    Bana gönderilen mesaj aşağıda:
    NOT: Mesajın reklam ve fiyat bilgisi içeren kısımları ..................................... ile işaretlenmiştir. Çevremden yani kullananlardan edindiğim bilgiler ışığında Teleflexin sorunsuz olduğu bilgisi nedeniyle sanki teleflex yanlısı gibi görünsemde teleflexin çok pahalı olduğunu düşünüyorum. Amacım teleflex reklamı yapmak da değil. Bu yüzden zaten Teleflex/CGS'in kullandığı yada Tayfun Hocamın imalatı bir ön ısıtma başka bir marka ile uygulanabilir mi diye araştırmadayım.

Sayın ...... ,
    Teleflexgfi LPG sistemine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

.....................................

Bizim ısıtma sistemimiz bir hafta on gün sonra gelecek ve fiyatı 200 TL extra olacak. Bu sistemle aracınız hemen hemen hiç benzin kullanmayacak.

Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.

İyi Çalışmalar Dileklerimizle,

SEKTÖRÜN YENİLİKLERE HERZAMAN İHTİYACI VAR UMARIM BAŞARILI OLURLAR.

• quote:

Öncelikle teşekkürler.
    BENDE BU MİNVALDE BİR YAZIYI LİNKİNİ VERDİĞİNİZ SAYFADA YAZMIŞTIM ZATEN.
    Tabi bizim bu araştırmalarımızdaki amacımızın TASARRUF olduğunu da yinelemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 7 Ocak 2012; 16:39:41 >
  • quote:

quote:

Öncelikle teşekkürler.
    Tabi bizim bu araştırmalarımızdaki amacımızın TASARRUF olduğunu da yinelemek isterim.

Bu çıkan sistemi tanımıyorum,
    1- Eğer regülatörden önce bir ısıtma sağlıyorsa hiç bir faydası olmaz,
    2- Eğer regülatörü ısıtıyorsa o zaman faydası olur,
    3- 1 dk sonra gaza geçtiğini savunduklrına göre ihtiyaca cevap verdiği konusunda şüphelerim var

Size ve sorularınıza tam yanıt LPI sistemidir bana göre,
    Pardon aracınız neydi :))

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle teşekkürler.

Bu çıkan sistemi tanımıyorum,
    1- Eğer regülatörden önce bir ısıtma sağlıyorsa hiç bir faydası olmaz,
    2- Eğer regülatörü ısıtıyorsa o zaman faydası olur,
    3- 1 dk sonra gaza geçtiğini savunduklrına göre ihtiyaca cevap verdiği konusunda şüphelerim var

Size ve sorularınıza tam yanıt LPI sistemidir bana göre,
    Pardon aracınız neydi :))

Cevabınız ve yardımseverliğiniz için teşekkürler,

1. ve 2. maddeyi böyle bir sistem satın alırken ve uygulatırken mutlaka sorgulayacağım. 3. maddede
    "1 dk sonra gaza geçtiğini savunduklrına göre ihtiyaca cevap verdiği konusunda şüphelerim var"
    demişsiniz. Bunu taahhüt eden Tayfun Bey'in sistemi idi. Demek bu sistemin başarılı ve dahi efektif olmadığını düşünüyorsunuz. Yazık ben de ümitlenmiş idim başarılı bir yerli girişim ve girişimci kazanacağımız için. Sizin gibi birçok marka ile çalışmış birinden duymak tabi ki önemli bir referans benim için.
    Sanırım LPi ı sadece vialle uyguluyor ve fakat vialle konusunda endişelerim var. BRC'nin LPi'ı getimesini beklemek en mantıklısı olacak galiba. Sabrınız için teşekkürler.

• Aracım 2012 civic
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.