Şimdi Ara

Sizce Hangisi Daa Güsel !!! Daa Önce Verildiyse silin pls (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MURDERLIK ÖZELLİKLE PK LWL 8 10 ARASI FİLAN MÜKEMMEL HER YENİ BASLAYAN ARKADASA TAFSİYE EDİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralbot -- 1 Ağustos 2006; 13:16:30 >
  • ben thieflik :) sirf bunun icin force kastim :) teraphy atip ortaligi dagitmasi cok hos :)
  • stress istiyosan trader küfür istiyosan thief karizma istiyosan hunter en iisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Hunterlarla fazla papaza girmedikçe ve arrange pointi aşmadıkça en iyisi THEFT hacım!Aslında arrange point olmasa warya ahh ne güzel olcauk!rahat rahat hunter kesemıyoz hacım walla

ya arrange point nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __gvn__

stress istiyosan trader küfür istiyosan thief karizma istiyosan hunter en iisi

teşekkürler hunteri değerlendiricem hala soruma cvp alamadım.Meslek değiştirebiliozmu.msla traderiz sora hunter olabiliozmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMagLor -- 1 Ağustos 2006; 15:29:30 >
  • ewt olabilirsin
  • Hepsi ben trader'i lwl 2 yaptım.Hunterlık yapıom artık
  • abicim bana trader demeyin abi lvl 20 kastım exp %80 di white tiger görevini ve black i bitirdim verdim lvl atladaım %18. bilmem kaç oldu trader hayalimdi ama 5 kere götürdüm 5 ide yattı tek yıldız götürüyom agam valla anamıyom bi izah edin nasıl güvenli bi şekilde götürürm?
  • Bence Traderi atLa yap we gördügün Thieflerden Kaç Başka yolu yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

ewt olabilirsin

teşekkürler bayağı bilgim oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.