Şimdi Ara

Sizce Hangisi Daa Güsel !!! Daa Önce Verildiyse silin pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangisi güsel bende başlıcamda ona göre bakıcam . HADi SÖYLEYİN !

1-TRADER

2-HUNTER

3-THİEF

• Bir thief bir garibanın Mallarını çalıp kaçmaya kalkarken nukemle dünyasını karartmaya bayılıyorum Bence hunter
  • hiçbiri
  • hepsi
  • hunter
  • Alayına gider PK Ama hepsininde kendisine göre fantezileri var
  • valla karşımdakini aldıım sürece hepsi güzel ve zevkli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana göre en zevklisi Thief ama traderde güzel
  • PK yapmayında ne yaparsanız yapın
  • paraya ihtiyacın yoksa ve lwl in yüksekse traderlık sıkıcı geleblr ...
  • Paraya ihtiyacın warsa traider eğlenmek istiosan ve güçlüysen thief yada hunter
  • hunter
  • quote:

güçlüysen thief yada hunter
    Güç önemli tabi de lvl 30 da yüzde 25 falandı hunter kasmadım kassaydım 33 te fln lvl 2 hunter olacaktım düşün
  • Hunterlarla fazla papaza girmedikçe ve arrange pointi aşmadıkça en iyisi THEFT hacım!Aslında arrange point olmasa warya ahh ne güzel olcauk!rahat rahat hunter kesemıyoz hacım walla
  • hımm arrange point derken ?
    Bu arada hunter lvl 2 oldum olucam ne işe yarıcak bilen var mı diğer konularda lvl atlamak fazla mal taşıtır demişsiniz ama kimse hunterdan bahsetmemiş
  • valla lvl 4 thiefim hiç kimse duramıo önümde black suit devil giydim (600kya aldım ) bide lvl 71 oldum gel keyfim gel kimse duramıo önümde şimdi tabi bazen lvl 70 kervanına rastlıorsan kötü oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sak__

PK yapmayında ne yaparsanız yapın

• Saolun Arkadaşlar Ben oyuna inşallah bu gece başlıcam yardım edersiniz herhalde
  • kore serverından bi arkadaş var aramızda, lvl71 olmuş, taklamakan nasıl Kaisertr?
  • peki arkadaşlar msla hunter olduk bidaa tradere geçiş yapabiliozmu yane meslek değiştirebiliozmu ???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.