Şimdi Ara

sizce hangisi daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şu 3 fot. makinesi hakkında kararsızım.. bana yardımcı olursanız sevinirim..
    canon a510
    nikon 3200
    kodak cx7430
    dpreview.com'a baktım.. buradaki yıldızlar makinenin özelliklerine göre mi veriliyor yoksa kullanıcıların yorumlarına göre mi onun hakkında da bir fikrim yok.. canon'un menulerinin zor olduğunu sadece duydum. açıkcası onun hakkında da bir fikrim yok.. sadece nikon 2200 ile fotoğraf çektim.. gerçekten renk kalitesi çok güzel.. baskları da bir o kadar iyi..
    ayrıca forum'da gece çekimleriyle ilgili bazı şeyler okudum.. bu makinelerden gece çekimine en uygun olanı canon mu ? bir de bu makineyi kişisel fotoğraflar için kullanmak için alacağım.. özel bir niyetim yok açıkçası gece yada gündüz çekim gibi...şimdiden teşekkür ettim..

• Sevgili @exoticboy : aramıza hoşgeldin en başta..seçmiş olduğun 3 makine arasında incelendiğinde Canon a510 çıkıyor ..diğer seçtiğin makinelerden çok üstün özellikleri var..Kodak zaten en başta eleniyor..ayrıca Nikon 3200 çok ii bir makine ama Canon a510 ile karşılaştırınca zayıf kalıyor..oyum Canon a510 dan yana..Mertkan dostumun açmış olduğu fot.mak.satın alma rehberi ve ön incelemeler bölümünü okursan çok daha doyurucu bilgiler edinebilirsin..
  • Arkadaşlar benim kafama bayaa takılan bi şey var.Casio Exilim Z50 ve Z55 in arasındaki fiyat farkı nerden kaynaklanıyoo??
    Bi de ben Canon ixus 30 ya da ixus 40 almak istiyodum ama Casio'ların fiyatları canon'a göre bayaa uygun.İki modeli de bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok iii olur ÇÜNKÜ arada kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önc ian -- 6 Mart 2005, 14:02:43 >
  • 300 milyona kadar makine bakıtorum ne önerirsiniz
  • bence alacağın cameranın bataryası kendine ait olsun yani kalem pille falan uğraşma

orjinal batarya ile kalem pile göre 3 kat dayanıklı
  • Bence yanlış düşünüyorsun dostum...Çünkü; diyelim ki seyahate cıktn mesela bır kamptasın ve elektrık yok ne yapacaksın?Nasıl şarj edeceksin?Bence fotografcılık demek özgürlük demektir.Özgürsem eğer elektriğe muhtaç olmamalıyım.Ayrıca su anda sarjlı pillerin kapasıtesı bayagı arttı.Galiba 2800 mA kadar oldu.Bunlardan yanına dört tane aldın mı valla dünyayı çekersin yaw.

Bi de topicin konusuyla ilgili bir tavsiye yapayım.Dostum ben olsaydım Canon A510 alırdım.Diyceksin ki "benden ne farkın var da almıyorsun?"Tabiki bi farkım yok zaten o yzden bende canon A510 aldım.Makine canavar gibi.İki tane kalem pil takıyorum o kadar kurcalyorum bana mısın demıyor.Adeta pilleri kokluyor yaw.Bu makıneyı kullanan baska arkadaslar varsa bana hak verecektır.Ayrıca sd kart kullandıgı ıcın ve ıkı kalem pille calıstıgı ıcın cok kucuk bır makıne.Üstelik boyuna bakmadan bırde 4x optık zoom da yapıyor kerata.Valla bence bu makıneyı al pısman olmazsın....
    quote:

Orjinalden alıntı: caligula

bence alacağın cameranın bataryası kendine ait olsun yani kalem pille falan uğraşma

• Bu üç makine arasında verilecek kararda bence en doğru olanı A510 almaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Hangisi Daha Sorunsuz..
    2 yıl önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    4 ay önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş sana maliyeti neydi makinenin ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Budamıgoldiil

Bence yanlış düşünüyorsun dostum...Çünkü; diyelim ki seyahate cıktn mesela bır kamptasın ve elektrık yok ne yapacaksın?Nasıl şarj edeceksin?Bence fotografcılık demek özgürlük demektir.Özgürsem eğer elektriğe muhtaç olmamalıyım.Ayrıca su anda sarjlı pillerin kapasıtesı bayagı arttı.Galiba 2800 mA kadar oldu.Bunlardan yanına dört tane aldın mı valla dünyayı çekersin yaw.

Bi de topicin konusuyla ilgili bir tavsiye yapayım.Dostum ben olsaydım Canon A510 alırdım.Diyceksin ki "benden ne farkın var da almıyorsun?"Tabiki bi farkım yok zaten o yzden bende canon A510 aldım.Makine canavar gibi.İki tane kalem pil takıyorum o kadar kurcalyorum bana mısın demıyor.Adeta pilleri kokluyor yaw.Bu makıneyı kullanan baska arkadaslar varsa bana hak verecektır.Ayrıca sd kart kullandıgı ıcın ve ıkı kalem pille calıstıgı ıcın cok kucuk bır makıne.Üstelik boyuna bakmadan bırde 4x optık zoom da yapıyor kerata.Valla bence bu makıneyı al pısman olmazsın....
    quote:

bence alacağın cameranın bataryası kendine ait olsun yani kalem pille falan uğraşma

• Hocam sen daha iyi bilirsin aslında.Yurtdısından alısverıs olayını bizim aklımıza sokan sensın ne de olsa.
    Cihazın bana geliş fıyatı 332 ytl idi.
    quote:

Orjinalden alıntı: CHATPATH

Arkadaş sana maliyeti neydi makinenin ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Budamıgoldiil

Bence yanlış düşünüyorsun dostum...Çünkü; diyelim ki seyahate cıktn mesela bır kamptasın ve elektrık yok ne yapacaksın?Nasıl şarj edeceksin?Bence fotografcılık demek özgürlük demektir.Özgürsem eğer elektriğe muhtaç olmamalıyım.Ayrıca su anda sarjlı pillerin kapasıtesı bayagı arttı.Galiba 2800 mA kadar oldu.Bunlardan yanına dört tane aldın mı valla dünyayı çekersin yaw.

quote:

• bugun genpatech.com dan sipariş verdim a510 469 ytl ve 12 taksit süper bence a520 ile gerçekten fiyat uçurumu var 1 megapixel için deymez dedim ve aldım hadi hayırlı olsun bence hiç düşünmeyin çünkü kafayı yersiniz ne alacam diye
  • kesinlikle canon a510
  • bu soru okadar çok soruldu ki TABİKİ a 510
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.