Şimdi Ara

Sizce hangisi doğru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu aralar araç alma niyetindeyim, ihtiyacım olan geniş bir araç olması, 2 çocuğum var ve bagaj ihtiyacı gerçekten elzem,

şimdi sorum şu,

acaba station wagon bir araç mı alsam?
    yoksa daha küçük bir sınıf alıp üzerine port bagaj mı yaptırsam,

küçük derken hundai i20 tarzı mesela, onlar B sınıf die mi geçiyor sanırım, ford fiesta, getz, vs.,

küçük arabanın fiyat, yakıt ve şehir içi kullanım kolaylıkları gibi avantajları var, ama port bagaj kullanım açısından sıkıntı yaratır mı sizce?

port bagaj kullananlardan ricam var ise sıkıntıları iletmeleri,

SW nin tek artısı geniş olması, ki benim aradaığım bir özellik ama fiyat ve kullanımda azda olsa negatif yönleri var tabi,,

cevap verecek herkese şimdiden teşekkürler,

• Portbagaj sürekli yükle boşalt yapabileceğiniz pratik bir çözüm değildir. Heleki boyunuz 1.80 in altındaysa ve araç da yüksek ise size işkence olabilir. Ayrıca aracın tüm aero dinamiğini etkiler rüzgar direnci artar, aracın ağırlık merkezi yükselir ve yol tutuşu azalır. Alabiliyorsanız mutlaka station wagon bir araç alın, zira ülkemizde sedan revaçta olduğu için 2. el station wagon araçlar uygun fiyata bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Portbagaj sürekli yükle boşalt yapabileceğiniz pratik bir çözüm değildir. Heleki boyunuz 1.80 in altındaysa ve araç da yüksek ise size işkence olabilir. Ayrıca aracın tüm aero dinamiğini etkiler rüzgar direnci artar, aracın ağırlık merkezi yükselir ve yol tutuşu azalır. Alabiliyorsanız mutlaka station wagon bir araç alın, zira ülkemizde sedan revaçta olduğu için 2. el station wagon araçlar uygun fiyata bulunabiliyor.

tamamen katılıyorum,uygun fiyata çok güzel sw ler bulabilirsiniz.

sadece örnek olması açısından:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-v-40-makyajli-kasa-159559684/detay

• Port bagajın araç için zararlı olduğunu okumuştum bir yerde. Uzun süreli kullanımlarda tabi ki. Sw alın bence. Pişman olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeniz dolaylarında bir SW alın
  • Bir bebekle uzun yolda B sınıfı yetersiz bize. Bu yüzden C sınıfı HB kullanıyorum. Kesinlikle sw alın.

• çok tşkler yorumlarınıza,

evet port bgaj banada kötü geliyor, ama işte eşimde kullanır, minik daha iyi gider die düşünmüştüm,

yoksa bende sw leri ekliyorum hep listeme,

daha önce bende de focus hb vardı, yetmiyordu genişlik olarak,

evet ülkemize allahtan pek tercih edilmiyorda, fiatları fena değil,

tşkler tekrardan,

• wagon dogru tercih olacaktir. Ayrica aracin aerodinamigi acisindan port bagaj iyi degil. Hatta yakitida artirir. Kullanmak icin alin tepe tepe kullanin

• sw veya D segmenti araçlara yönelin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.