Şimdi Ara

Sizce hangisi gelir...(tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MF-2 124000
    MF-3 130000
    MF-4 105000

1. Tercih ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi/Pilotaj
    2. Tercih TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hava Ulaştırma Fakültesi/Pilotaj (İngilizce) (Tam Burslu)
    3. Tercih TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/İzmir Hava Ulaştırma Fakültesi/Pilotaj (Tam Burslu)
    4. Tercih ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Sivil Havacılık Yüksekokulu/Pilot Eğitimi (İngilizce) (Tam Burslu)
    5. Tercih OKAN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu/Pilotaj (Tam Burslu)
    6. Tercih İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi/Uçak Mühendisliği
    7. Tercih NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi/Uçak Mühendisliği
    8. Tercih YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Elektrik-Elektronik Fakültesi/Elektrik Mühendisliği
    9. Tercih YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Makine Fakültesi/Makine Mühendisliği
    10. Tercih YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Elektrik-Elektronik Fakültesi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
    11. Tercih BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Doğa Bilimleri, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi/Mekatronik Mühendisliği
    12. Tercih YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi/Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği
    13. Tercih KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
    14. Tercih KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik Fakültesi/Mekatronik Mühendisliği
    15. Tercih ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Mimarlık ve Tasarım Fakültesi/Mimarlık
    16. Tercih ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/Mimarlık
    17. Tercih YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mimarlık Fakültesi/Mimarlık
    18. Tercih İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Denizcilik Fakültesi/Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği
    19. Tercih İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi/Üstün Zekalılar Öğretmenliği
    20. Tercih MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (İngilizce)
    21. Tercih ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Mühendislik Fakültesi/Otomotiv Mühendisliği
    22. Tercih ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/İlköğretim Matematik Öğretmenliği
    23. Tercih MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Fizyoterapi ve Rehabilitasyon
    24. Tercih YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi/Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği
    25. Tercih DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Denizcilik Fakültesi/Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği (İngilizce)
    26. Tercih NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi/Mimarlık
    27. Tercih EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Hemşirelik Fakültesi/Hemşirelik
    28. Tercih ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ/Eskişehir Sağlık Yüksekokulu/Hemşirelik
    29. Tercih MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Teknoloji Fakültesi/Mekatronik Mühendisliği (M.T.O.K.)
    30. Tercih SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Mühendislik Fakültesi/Makine Mühendisliği

• pilotajları çıkar alta tercih yaz sdü veya sakarya yazabilirsin bir de 28 29 . tercihlerini çıkar 29 dan hele hiç mi hiç uzak dur (mtok)
  • mtok la normal mühendislik arasında nasıl fark var.?
  • Bu nasi tercih la tüm meslekleri katmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu üniversitesi ugmb de okuyorum öylesine yaptım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychosocial99

Bu nasi tercih la tüm meslekleri katmissin

hehehe hakkaten la : d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.