Şimdi Ara

Sizce Hangisi? N7100 vs HTC one m7 vs SGS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sizlerinde fikrini almak istedim.
    Şuan da yeni bir cihaz almanin arefesindeyim fakat her cihazin birbirine gore handikaplari var ve bu beni endiselendiriyor.
    Mesela note2 eMMC chip hatasi veriyor, plastik malzeme ekrani cok dayanikli degil kezaa s4 de cok plastik mazleme onda da exynos arizalari cikma ihtimali var, suanki cihazim olan s2 den cok cektim zamaninda anakarti bile degistirdim simdiki anakart ekran entegresinden yine skinti cikariyor. Htc one ise ekranda olu pixeller le ve kasa acikligiyla geliyor. Ne yapicam bilemedim :)

Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung Galaxy S4 + SPIGEN SGP Slim Armor View Case Kılıf seni bütün dertlerinden kurtaracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkanavci

Samsung Galaxy S4 + SPIGEN SGP Slim Armor View Case Kılıf seni bütün dertlerinden kurtaracaktır.

Cevabinicin tesekkr ederimfakat bnm derdim exynos abuse gibi donanim hatalari, ve s4 un islemci hizi cokyuksek ve bu yuzden isinma ve batarya somurme yapmasi sozkonusu mu ?

• Note 2 derim başka da demem

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepHou5e

quote:

Samsung Galaxy S4 + SPIGEN SGP Slim Armor View Case Kılıf seni bütün dertlerinden kurtaracaktır.

Cevabinicin tesekkr ederimfakat bnm derdim exynos abuse gibi donanim hatalari, ve s4 un islemci hizi cokyuksek ve bu yuzden isinma ve batarya somurme yapmasi sozkonusu mu ?

Isınma problemi var ona bişey diyemem ama batarya konusunda Htc'den iyi note 2'den kötü S4.Bende senin gibi bu üç telefon arasında kaldım.HTC'nin malzeme kalitesi , ekranı ve tasarımı Samsung'dan daha iyi geldi bana özellikle güneşli ortamlarda Samsung'un ekranı resmen kayboluyor.Ama Yazılımsal olarak HTC Samsung'un yanına yaklaşamıyor telefon çok boş geldi içerik olarak.Note 2'yi elememin tek sebebi boyutuydu takım elbise giydiğim için pantoluma sığmıyor cekettede kötü duruyor.S4 şu an için beni rahat 3 sene idare edecek bir telefon.Karar senin önceliklerini sırala kararını ona göre ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Note 2 derim başka da demem

Cevabinizicin tesekkr ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeepHou5e

quote:

Isınma problemi var ona bişey diyemem ama batarya konusunda Htc'den iyi note 2'den kötü S4.Bende senin gibi bu üç telefon arasında kaldım.HTC'nin malzeme kalitesi , ekranı ve tasarımı Samsung'dan daha iyi geldi bana özellikle güneşli ortamlarda Samsung'un ekranı resmen kayboluyor.Ama Yazılımsal olarak HTC Samsung'un yanına yaklaşamıyor telefon çok boş geldi içerik olarak.Note 2'yi elememin tek sebebi boyutuydu takım elbise giydiğim için pantoluma sığmıyor cekettede kötü duruyor.S4 şu an için beni rahat 3 sene idare edecek bir telefon.Karar senin önceliklerini sırala kararını ona göre ver.

Htc one da ölüpixel ve kasa acikligi sorunu var.
    S4 de coknarin geliyor bana, sizce de oylemi yani tamam tabiki armor kilif falan kullanicaz ama elim titreyerek kullanmak istemiyorum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abartılacak kadar narin değil telefon elinden düştükten sonra birazda iş şansa kalıyor düşme açısı vs. ama malzeme kalitesi olarak HTC , Iphone ve Sony'den kötü ama yazılımsal özellikler ve donanım açısından üstüne telefon yok illa sağlamda olsun diyorsan S4 Active önerebilirim tabii birazcık özellik olarak kısılmış kamera ekran vs.gibi
  • quote:

abartılacak kadar narin değil telefon elinden düştükten sonra birazda iş şansa kalıyor düşme açısı vs. ama malzeme kalitesi olarak HTC , Iphone ve Sony'den kötü ama yazılımsal özellikler ve donanım açısından üstüne telefon yok illa sağlamda olsun diyorsan S4 Active önerebilirim tabii birazcık özellik olarak kısılmış kamera ekran vs.gibi

Cok tesekkr ederim hocam. Yardimlarin icin saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.