selam arkadaslar 10 gun sonra almanyaya tatil icin gidiyorum.gitmisken de receiver alayım diyorum ama kafam biraz karısık öncelikle av receıverlerin upconversatıon veya deinterlace gibi video fonksıyonlarının pek randımanlı olmadıgı forumdaki ustadlar tarafından da vurgulandı.benım icin de onemlı olan sesın kalıtesı!kulak zevki olarak baslardan ve tizlerden hoslanıyorum.pop rnb gibi muzikler de bana daha yakın.bu dogrultuda lutfen benı yonlendirin aklımdaki modeller sunlar
yamaha rx-v861 450 euro yamaha rx-v661 350 euro onkyo 605 450 euro
861'i o fiyata hangi shop da buldun? haziran da ben de almanyadayim. onkyo 805 düşünüyordum. tax free geri alınca 750 euro gibi bir fiyata gelecek. senin seçeneklere gelince bu listede 861 en iyisidir. Almanya'dan gelince cihazı nasıl getirdiğini ve sorun yaşayıp yaşamadığını, TR'de havaalanı gümrükde bavula bakıp bakmadıkları gibi tecrübelerini bizimle paylaşırsan sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: burakdu
selam arkadaslar 10 gun sonra almanyaya tatil icin gidiyorum.gitmisken de receiver alayım diyorum ama kafam biraz karısık öncelikle av receıverlerin upconversatıon veya deinterlace gibi video fonksıyonlarının pek randımanlı olmadıgı forumdaki ustadlar tarafından da vurgulandı.benım icin de onemlı olan sesın kalıtesı!kulak zevki olarak baslardan ve tizlerden hoslanıyorum.pop rnb gibi muzikler de bana daha yakın.bu dogrultuda lutfen benı yonlendirin aklımdaki modeller sunlar
yamaha rx-v861 450 euro yamaha rx-v661 350 euro onkyo 605 450 euro
Minimum; Yamaha RX-V 663-1800, Onkyo TX-SR 705-805 Denon AVR-2808 derim... Bu saatten sonra -hele ki yurtdışından alınacaksa- bu AV Receiver'ların dışında ben tercih etmezdim; ki benim alacağım cihaz Onkyo TX-SR 805 olurdu...
kursad hocam bu benım ilk receıverım olacak o yuzden inan bana 361 bile dinlesem bu acemılıkle farkı anlamam heraldeben su anda sizin gibi bu isten anlayanların yorumlarıyla hareket ediyorum.onerdiklerin guzel ama 800 ytl yı cok gecmemelı fıyat.en azından simdilik.tekrar gıtme sansım olabılse 663 u beklerım ama o da yok. sevgili gaziemır urunu valizde kımse anlamaz.2 ay once ciddeden 2 tane bose 301 getirdim.hicbır sorun yasamadım.yalnız cıkıs kapısında panık yapıp adamların yuzune bakma anlarlar
quote:
Orjinalden alıntı: burakdu kursad hocam bu benım ilk receıverım olacak o yuzden inan bana 361 bile dinlesem bu acemılıkle farkı anlamam heraldeben su anda sizin gibi bu isten anlayanların yorumlarıyla hareket ediyorum.onerdiklerin guzel ama 800 ytl yı cok gecmemelı fıyat.en azından simdilik.tekrar gıtme sansım olabılse 663 u beklerım ama o da yok.
Bu işten anlamktan değil de oralardan alıyorken uzun vadede en yüksek performansı sağlayabilecek cihazın tercihi adına yazmıştım... Eğer bu üç receiver arasından olacaksa tercih ve tekrar gitme şansın yoksa; En azından birazcık daha zorla bütçeni de Onkyo TX-SR705 al derim, Selamlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme