Şimdi Ara

Sizce hangisine başlamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izlediğim dizileri en beğendiklerimden beğenmediklerime doğru sıraladım (tam doğru sıralama yapmak zor moda göre değişiyor çünkü ve evet breaking bad'i hiç beğenmedim )

Supernatural | Prison Break | Chuck | Dexter | Sherlock | Game of Thrones | Mentalist | Narcos | Da Vinci's Demons | Arrow | Flash | Walking Dead | Burn Notice | Spartacus | Lucifer | Suits | Limitless | Vikings | Banshee | Lie to Me | Revolution | Jessica Jones | Daredevil | Californification | Person of Interest | Shameless | Kardeş Payı | İşler Güçler | Fi | Leverage | Heroes | The Vampire Diaries | Falling Skies | Mr. Robot | House | How i met your mother | Breaking Bad | The Wire | Teen Wolf | Lost | Fringe | True Blood | Awake | Affair | Touch |

Yeni dizi adaylarım; (tarihlerine bakmadım ama 2005 öncesi yapımları görüntü kalitesi dolayısıyla izleyemiyorum)

boardwalk empire, the last ship (gemide ıssız yerlerde geçen şeyler pek ilgimi çekmiyor), Bron/Broen, Sons of Anarchy (motorcular pek ilgimi çekmiyor), Fargo

sizce hangisine başlayayım ? başka öneriniz varsa onlara da açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 8 Haziran 2017; 0:55:23 >

• polisiye seviyorsan bron/broen güzel dizilerden birisi broadwalk empire da mafyad dalında çok iyi soa da öyle.bence hangi türü seviyorsan ona başla ama polisiye seviyor gibi gozukuyor sıralamana gore.
  • Last Ship çöp dizi, iki bölüm izleyip bıraktım. Beğenme sırana göre Six Feet Under ile Boardwalk Empire'ı beğeneceğini sanmıyorum. Bir de SOA ilgimi çekmiyor demişsin, o halde niye izleme listende onu anlamadım. Bron'u da hiç izlemedim. Geriye Fargo kalıyor.
  • hocam eski çağlarda geçen şeylerde ilgimi çekmiyor ama game of thrones ve spartacus çok sardı vikingste hiç fena değil yani izleten diziler oluyor
  • polisiye seviyorsan endeavour,perception,criminal minds(polisiye sevmiyorsan hiç başlama)
    American gods
    Banshee
    boardwalk empire
    dexter
    hannibal
    house
    marco polo
    mad men
    outlander
    peaky blinders
    reign
    stranger things
    Turn
    The crown
    vikings
    true detective
    endeavour
    bron/broen
    river
    perception
    Almost human
    lie to me
    bunuda atayım alttakiler polisiye
  • fringe olabilir mi?
  • Olabilir ben de başlamayı düşünüyorum
  • fringe başta güzel bir dizi sonra kötüye sarıyor kopma riskiniz var kopmazsanız tekrar toparlıyormuş fakat ben koptum unuttum dizide ne oluyordu şuan hikayesini düşününce saçmada geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.