Şimdi Ara

sizce hangisini almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yarın telefon alıcağımda bayadır araştırıyorum k750 w 550 vede d500 arasındayım bunları beğendim d500 fiyatıylada cazip fakat hafızası düşük birde radyosu yok kamerası idare eder..
    w550 yi telefoncuya sordum 20 şarkıdan sonra yawaşlama yapıyor dedi. birde arasıra kitlenme yapıyormuş . k750 ise herşeyiyle güzel ama dış görüntüsü hoşuma gitmiyor. hala kararsızım ama yarın telefonumu alıcam
    özellikle kullananlar w550 hakıında ne düşünüyorlar diğer telefon sahipleride memnunlarmı bu markalardan ..

• d500 96 mb,radyo yok,pili az gider,radyo yok,ekranıda pek iyi değil,tavsiye etmem
    w550i kamerası k750iye göre kötü,çünkü otofocus-2mp-macro çekim yok
    w550i kulaklıkta k750i gibi sony megabass kullandığından kaliteli
    w550i hoparlörden k750iden daha yüksek ses veriyor
    w550ide macromedia flash lite,yatay oyun oynama var
    w550ide 256mba 50-70 mp3 sığar,kilitlenme olacağını sanmam,k700ide 38 mb dolu bende kilit yok
    w550ide kapalıyken 30 saat mp3 dinleme imkanı var
    w550 piyasada 650ytl
    k750i ise kamerası ve 4gba dekartan hafızayla önde,piyasada 700-750ytl

yani bence k750i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 13 Aralık 2005, 15:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gren

d500 96 mb,radyo yok,pili az gider,radyo yok,ekranıda pek iyi değil,tavsiye etmem
    w550i kamerası k750iye göre kötü,çünkü otofocus-2mp-macro çekim yok
    w550i kulaklıkta k750i gibi sony megabass kullandığından kaliteli
    w550i hoparlörden k750iden daha yüksek ses veriyor
    w550ide macromedia flash lite,yatay oyun oynama var
    w550ide 256mba 50-70 mp3 sığar,kilitlenme olacağını sanmam,k700ide 38 mb dolu bende kilit yok
    w550ide kapalıyken 30 saat mp3 dinleme imkanı var
    w550 piyasada 650ytl
    k750i ise kamerası ve 4gba dekartan hafızayla önde,piyasada 700-750ytl

yani bence k750i
    w550 telefon hatalı üretilmiş fln dedi telfoncu banada kilitleniyor falan aslında görüntüsüyle hoşuma gidiyor w550

birde k750 de makro denilen sistem ne işe yarıyor benim arkadaşta makroyu açınca telefon fotoğraf çekmiyordu kapatınca düzeldi nedeni nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blockcu -- 13 Aralık 2005, 15:58:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blockcu

w550 telefon hatalı üretilmiş fln dedi telfoncu banada kilitleniyor falan aslında görüntüsüyle hoşuma gidiyor w550

birde k750 de makro denilen sistem ne işe yarıyor benim arkadaşta makroyu açınca telefon fotoğraf çekmiyordu kapatınca düzeldi nedeni nedir

Alıntıları Göster
    belliki w500yi daa cok istiosun bnce ozmn w550 al hafızada yeterli dersen,cnku bncde telin goruntusu onemldr
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: blockcu

telefonculara pek güvenme derim
    burak76ya pm at onda w550 var ve kilitlendiğini sanmam ama ona pm at sor

• quote:

Alıntıları Göster
    "SONY"nin w550yi problemli (kilitlenme) olarak piyasaya sürdüğünü zannetmiyorum.öyle bi problem olsa bile bu yazılımla düzeltilebilir.makro özelliği ise yakın çekimlerde işe yarıyor.bir nesneyi çok yakından çekmek istersen makroyu kullan, foto daha net çıkıyo

quote:

• walla sıklar arasında d 600 olsa onu diyecektim ama bu telefonlar içinde bence k 750 en iyisi hatta git k 750 i al..kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkadir05

walla sıklar arasında d 600 olsa onu diyecektim ama bu telefonlar içinde bence k 750 en iyisi hatta git k 750 i al..kolay gelsin..
    ben d600de olsa k750i derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

belliki w500yi daa cok istiosun bnce ozmn w550 al hafızada yeterli dersen,cnku bncde telin goruntusu onemldr

Alıntıları Göster
    hafıza kartı yok ama 6600ı olupta 32 mb kart kullanan arkadaşlarım var..256 mb gayet yeterli bi hafıza şu an hiçbir telefonda yok (sonra w900i ve n91de daha fazlası olcak tabii)
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

hafıza kartı yok ama 6600ı olupta 32 mb kart kullanan arkadaşlarım var..256 mb gayet yeterli bi hafıza şu an hiçbir telefonda yok (sonra w900i ve n91de daha fazlası olcak tabii)
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

Alıntıları Göster
    k750i bnce

• quote:

Orijinalden alıntı: alexxxi

k750i bnce

Alıntıları Göster
    k750iiiiiiiiiiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: kararsızzz

k750iiiiiiiiiiiii

Alıntıları Göster
    kesinlikle k750i bu da soru mu

• quote:

Orijinalden alıntı: 1959

kesinlikle k750i bu da soru mu

Alıntıları Göster
    RAKS 440 ALABİLİRSİN TABİ BULABİLİRSEN.

210 MİLYON.KDV DAHİL.

USB KABLOSU DAHİL.MP3 LÜ.128 MB DAHİLİ BELLEK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daf06

RAKS 440 ALABİLİRSİN TABİ BULABİLİRSEN.

210 MİLYON.KDV DAHİL.

USB KABLOSU DAHİL.MP3 LÜ.128 MB DAHİLİ BELLEK.

Alıntıları Göster
    k750i daha ii bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1959

k750i daha ii bnce

Alıntıları Göster
    k750i doğru seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

k750i doğru seçim

Alıntıları Göster
    otofocusla video çekimiyle yılın media telefonu olmuş k750 i almalısınız bencede
  • quote:

ben yarın telefon alıcağımda bayadır araştırıyorum k750 w 550 vede d500 arasındayım bunları beğendim d500 fiyatıylada cazip fakat hafızası düşük birde radyosu yok kamerası idare eder..
    w550 yi telefoncuya sordum 20 şarkıdan sonra yawaşlama yapıyor dedi. birde arasıra kitlenme yapıyormuş . k750 ise herşeyiyle güzel ama dış görüntüsü hoşuma gitmiyor. hala kararsızım ama yarın telefonumu alıcam
    özellikle kullananlar w550 hakıında ne düşünüyorlar diğer telefon sahipleride memnunlarmı bu markalardan ..

Satıcının sattığı malı kötülemesi pek görülmüş şey değil.. Mutlaka arkasında başka bir amaç vardır.. Belki seni K750'ye yönlendirmek filan istemiş olabilir.. Böyle bir sorun olduğunu sanmam w550'de

• quote:

Orijinalden alıntı: TenRose

otofocusla video çekimiyle yılın media telefonu olmuş k750 i almalısınız bencede

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SayGili

Video çekimle yılın media telefonu mu güldürme beni yaw.. Yazılımla düzeldi ayaklarınıda geçelim 176*144 video kötü video çekiyor yazılımla düzelsede 176*144 yine kötü...

K750 al derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orjinalden alıntı: SayGili

Video çekimle yılın media telefonu mu güldürme beni yaw.. Yazılımla düzeldi ayaklarınıda geçelim 176*144 video kötü video çekiyor yazılımla düzelsede 176*144 yine kötü...

K750 al derim...

Alıntıları Göster
    Seçeneklerin içinden en iyisi K750 Ama ben kızaklı telefon kullanacağım diyorsan D500 eskidi D600 daha mantıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: narinci

Seçeneklerin içinden en iyisi K750 Ama ben kızaklı telefon kullanacağım diyorsan D500 eskidi D600 daha mantıklı olur

Alıntıları Göster
    k750

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.