Şimdi Ara

****** SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM ******

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda ki ev sinema sistemlerinden birini alacağım.Sizce hangisini almalıyım.Bu 3 sistem arasında gidip geliyorum.En iyisi hangisi

LG - LH-T9654 http://www.teknodijital.com/asp/show_stock.asp?product=LH-T9654IA
    PANASONIC - SC-HT885 http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=634250002
    SONY - DAV-DZ810http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17221&productid=evsonydavdz810

SİSTEMLER HAKKINDA KENDİ YORUMUM: LG 'nin Görünüşü mükemmel vede HDMI olması onu bu listeye eklememdeki sebep.Panasonic bilindik eski bir marka 1000 watt ( RMS ) oluşu artıları ancak HDMI cıkısının olmaması dezevantaj.Gelelim Sony ye Kablosuz olusu, 1280 watt( RMS) , HDMI cıkıslarının vede sony olmasından dolayı bu listede yer alıyor.

Bu 3 ürünü dinleyen vede kullanan arkadaşlar varsa yarumlarınızı bekliyorum.

NOT: Panasonic ve sony yi dinledim .Sony baya yuksek ses veriyordu ama panasoniğinde temiz net bir sesi vardı.LG olanı dinleyemedim ama görünüşü mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street -- 4 Mart 2007; 16:25:40 >

• panasonic ile sony i deneme fırsatım oldu.İkisi arasında panasonic i seçerdim .LG i dinlemediğim için birşey diyemeyeceğim.
  • Bende LG yi dinleyemedim .Panasonic cidden iyi ama kablosuz değil vede hdmı çıkışı yok.Bu yüzden Sony olabilir.Lg dinleyen yok heralde forumda.
  • Yok mu yardım edecek arkadaşşlar
  • YARDIM YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • Kompakt sistem almak konusunda ısrarcı iseniz.
    Panasonic'i bir gece boyunca dinledim özellikle aktif sub'ın performansı etkileyici.
    Gece boyunca CD - DVD Film ve DVD kaydı konser de dinleme şansım oldu. Cihaz kompakt sistemlere göre oldukça başarılı.
    HDMI çıkışı olmaması bence ciddi bir eksiklik değil. Komponent RGB bağlantı ile yine görüntüyü dijital olarak aktarabilirsiniz. (Çıkış var diye biliyorum)
    Bu tür kompakt sistemlerde 1000 YTL yi aştığınız zaman fiyat aralığı toplama sistem fiyatlarının scalasına giriliyor ve toplama sistem kurmak daha mantıklı hale geliyor.
    LG yi de kısa bir süre Teknosa'da dinledim oda iyi ancak ve bana Panasonic'in ki bir nebze daha iyi gibi geldi.
    1290 YTL verebiliyorsanız bütçenizi biraz daha zorayıp aşağıdaki sistemi de düşünebilirsiniz.

Yamaha RXV-357 AVR- 450 YTL
    Wharfedale 8.4 Front Hoperlör - 390 YTL
    Wharfedale 8 Center + Rear - 270 YTL
    Philips 5960 - DVD Player - 199 YTL
    Magnat 30 Sub - 300 YTL
    Toplam = 1600YTL oluyor.

Bu sistem sizi uzun yıllar götürür ve alacağınız en iyi konpakt sistemden de çok üstün bir performans gösterir.
    İleride sistemi geliştirmek istediğinizde herhangi bir parçayı takasta çok değer kaybetmeden değiştirebilirsiniz. Örneğin benim 4yıl önce 400 YTL ye aldığım Panasonic AVR bugün değiştirmek istesem 300 ytl ye sayıyorlar. Ancak alacağınız kompakt sistem elinizde kalacaktır ve hergangi bir parçasını upgrade edemeyecesiniz.
    Yine tercih sizin. Kimi kullanıcıların beklentileri çok fazla olmuyor ve kompakt sistemlerde kişiyi gayet tatmin edebiliyor. Başta da dediğim gibi kompakt sistemde ısrarcıysanız Panasonic derim.
    Yine karar size kalmış. Ben olsam toplamayı tercih ederdim.

• Teşekkürler audio master bende bugun gidip teknosada LG nin aynı özellikte olan kablosuz olan modelini dinledim.Panasonic bana daha doyurucu bir sistem gibi geldi.Ama Lg'nin de görünüşü muhteşemdi.Lg'nin usb girişinin olması ve HDMI oluşuda artıları arasında.Dinleyeceğim ortam 35 40 m2 bir salon.Sonuçta Lg ve Panasonicte bu ortamda sinema ve müzik konusunda bana yetebilecek sistemler.Teknosada su anda LG var Plazma da alacağımdan Card finasa 18 taksit yapıyorlar.LG Fiyatı:999 ytl

USb , HDMI, 35 40 m2 bir alanda yetecek kadar kuvvetli bir sistem oluşundan ve görünüşününde mükemmelliğinden kararımı LG den yana kullanıyorum.
  • Çok pahalı bu sistemlere bu paralar verilmez sony'i dinledim 1280 watt rms falan tıraş ve ses kaliteside vasat, diğerlerini dinlemedim ama çokda iyi oldullarını sanmıyorum.
    Compact olarak şu anda kampanyada olan kenwood 6.1 ev sinema sistemi var. (Kenwood dvd + kenwood a/v receiver + onkyo 6.1 speaker)
    Forumda öneriyorum çünkü dinledim ve arkadaşım aldı şu anda ev de de test ettik 25m2 de falan. Sinema performansı gerçekten çok iyi, sesi temiz ve sub'da baya güçlü. Bazı mağazalarda kurulu gidip dinleyip karar verebilirsin.

http://www.enplus.com.tr/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=206590&CatID=6757

• ben panasonic derim üçü arasında dinlediğim en iyisiydi benim fikrim tabiki sen bilirsin
  • dostum panasonic i gözün kapalı alabilirsin
  • YORUM YAPAN VE BANA YOL GÖSTEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER .gENELDE HERKEZ PANASONİC DİYOR BENDE GİDİP ONU ALACAĞIM . EN UYGUN TAKSİTLİ NEREDEN BULABİLİRİZ.
  • Dostum kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bu sistemede bir bak derim.
    Yine toplama sistem almış oluyorsunuz. Fiyatı da daha iyi.
    Forumda aratırsan bu sisteminde çok tavsiye edildiğini göreceksin.
    Sadece alternatif olması açısından gönderiyorum. Yoksa Panasonic 885 sorduğun üçlü içinde en iyisi.

https://secure.elektroniksepet.com.tr/UrunDetay.aspx?UrunID=1128

selamlar..
  • sAĞOL AUDİO MASTER .AMA BENİM İÇİN BİRAZDA AYAKLI OLUŞU ÖNEMLİ EVDE GÜZEL DURMASI BAKIMINDAN.BU KONUDA LG MUKEMMEL AMA SES KONUSUNDA PANASONİC.BU TÜR TOPLAMA YA BENZEYEN SİSTEMLERİN GÖRÜNÜŞÜNU PEK SEVMİYORUM SENİN ANLAYACAĞIN.AYAKLI MODELLERE BAKIYORUM BEN PHILPS İYİ DERDİM AMA KİMSE FORUMDA PHILIPSTEN BAHSETMEMİŞ.VE ÖYLE RMS BAKIMINDAN WATTLI BİR SİSTEMİDE YOK SANIRIM PHILPSIN.

SAYGILAR
  • Philips'in en başarılı kompakt sistemlerinden biri budur.
    Görünütüsü LG kadar etkileyici değil ancak performansı iyidir.
    Yine forumda bu ürün hakkında yapılan detaylı yorumlar vardı.

http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EK05952&dept%5Fid=43013002&bid=&mscssid=4F5AR5AJNQUX9GHK76XU8T8BQHPF6WAE
  • sc-ht885 modelini en uygun fiyata peşin olarak nerden alabilirim?
  • panasonic sc-ht855 i biliyorum gerçekten çok iyi...

Fakat subwoofer bazen yetersiz kalabiyor ama yeterince uygun bence,

Sony'nin hdmi özelliği ve kablosuz olma özelliği var bu avantajlardan dolayı Sony derim...

Ama arada bi 500 ytl oynama var,bunu da hesaba katmanı öneririm,tabiki son karar senin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitli1984m

panasonic sc-ht855 i biliyorum gerçekten çok iyi...

Fakat subwoofer bazen yetersiz kalabiyor ama yeterince uygun bence,

Sony'nin hdmi özelliği ve kablosuz olma özelliği var bu avantajlardan dolayı Sony derim...

Ama arada bi 500 ytl oynama var,bunu da hesaba katmanı öneririm,tabiki son karar senin...

yok ben 885 modelini sormuştum. 855 modelinde hdmi var fakat 360 derece ses olayı yok onda da. zaten ben bu panasonic'in naapmaya çalıştığını anlamadım, illa bi şeyi eksik yapacak. birinde hdmi var ama 360 derece ses yok ve 850 watt, birinde de hdmi yok ama diğerleri var. yapsın şöyle full bir model de onu alalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.