bende asus kullandım sorun yaşamadım. onu düşünebilirsin yada şu an lenovo kullanıyorum AMD işlemcili ona da bir göz at derim
DELL 5520 lerden kesinlikle uzak dur, sebepleri;
kasa çok kaba ve çok dandik ve komple plastik ısınma sorunu olası. ekran ışıkları yandan bakıldığında acayip belli oluyor özellikle karanlık ortamlarda.. diğer bir husus malzeme kalitesi çok kötü, dell markasına hiç yakışmayan bir çalışma olmuş, en basitinden dvd wr kapağını açın içine bakın herşey adi plastikten yapılmış.ar
İlk yazdığın asus k55 çok şık ve sağlam ve ısınmayan bir tasarıma sahip kesinlikle öneririm.
oyun önemli değil zaten konsoldan oynuyorum pc de cs vs oynuyorum benim için yüksek kapasiteli 3d filmleri oynatsa yeterlidir.
Adam akıllı inceleme olmadığı için uyarayım diyorum asusk55vj modelindeki gt635m gerçek özelliklerde değildir kırpılıp gt630 seviyesine indirilmiş gt630m'yle aynı, lenovo z580'de de böyle bir sıkıntı olmuştu orada arkadaşlar incelemesini yapmışlardı.
konuyuda bu nedenle açtım zaten tavsiyesi olan arkadaşlar direk link yada model verirse bakabilirim teşekkürler yorumlar için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme