Şimdi Ara

sizce hangisini almalıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasın bahsettıgı rom root ıslemı telefondan alınan randımanı ve zevkı artırır fakat telefon bır cok durumda garantı dısı kalmıs olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 5s de bir kasa değişikliği olacağını ya da ekranın büyüyeceğini düşünmüyorum.ancak insanları 5ten 5s'e yönlendirmek için bir kaç özellik ekleyebilirler fiziksel olarak.bir de işlemcisini yenilerler zaten ios 7 de piyasaya çıkacak ios7yi kullanarak iphone 5si satacaklar.
  • yorumun için teşekkür ederim alırsak android root rom vs yapacaz artık yalnız bi şey soracam bunlar tam olarak ne işe yarıyo

• sence ios 7 i5 de sıkıntı yapar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sühaaa

sence ios 7 i5 de sıkıntı yapar mi

bence yapmaz ios7 ile 6 arasında farklılıklar olsa da aslında o kadarda gelişmiş bir sistem olmayacak.yine basit bir arayüze sahip olacak.zaten yabancı sitelere baktığınızda da göreceksiniz ios 7 tam sürümü alacak ip5.adamlar ip4 e bile destekleyecek yazmış.demek ki o kadar büyük boyutlu bir işletim sistemi değil dolayısıyla ben bir yavaşlama,tekleme olacığını düşünmüyorum.
  • iphone 5 güzel de şu ekran sıkar diye korkuyorum

• Sühaaa S kullanıcısına yanıt
    en iyisi bi gidip bakman bütün telefonlara ondan sonra kararını vermen.incele hepsini mutlaka biri hoşuna gidecektir.zaten belirli bir süre sonra mutluka sıkacak.atıyorum ip5'in ekranı sıkacak,xperia nın hoparlörü sıkacak,s4'ün bataryası sıkacak vb.
  • Cok kısaca aldıgınız cıhaz sıze sıstem dosyalarını degıstırme hakkı tanımaz bu sınırı kaldırma ıslemıne root dıyebılırız,root yaparak yenı ve degısık andorıd yazılımları yukleyebılır,batarya suresı,cpu hızı vb oynayabılır sısteme gomulu gelen programları sılebılır tamamen kısısel temalar yuklebılıyırsın.bunlar ıcın degısık versıyonları olan rom yazılımlar var bunlarıda yukleyıp telefonuna yenı ozellıkler katabılırsın,azda olsa tum bunların rıskı vardır tabıkı.

• güzelmiş yorumun için teşekkür ederim

• aslında haklısın ama o kadar para verecem hata yapmaktan çekiniyoru

• quote:

güzelmiş yorumun için teşekkür ederim

Muhım degıl forumlar bunun ıcın var zaten.

• Beklersen 5S bekleyemezsen 5 derim ben ama bence performans çok daha üstün olabilir 4 ile 4S arasında fark var çünkü baya
  • samsung iyidir. her ne kadar 2 gün içerisinde fiyatları düşse de adamlar iyi yapıyo işini..
  • 5 in performansı zaten iyi daha fazlası ne olabilir ki ?

• quote:

5 in performansı zaten iyi daha fazlası ne olabilir ki ?

5'in performansına kötü demedim zaten sadece bir sonraki model doğal olarak daha iyi olacak onu beklemen bence daha iyi olur çünkü Iphone un her yeni modelinde büyük yenilikler ve performans artışı oluyor bu yüzden.Yoksa 5 çok iyi bir telefon .
  • Yeni modelleri bekleyin bence

• Ekim ayinda honami gelcek ve i5 s falan hikaye olur

• Bb q10 u önerebilirim çünkü android uygulamalarınıde çalıştırıyır z 10 dada öyl artık bis olayıda yok bu cihazlarda bb istemem dersen sony xperia z yi al ios sıkabilir bir süre sonra.

• honaminin ekran boyutu tahmini ne kadar olur ?

• hocam q10 un ikinci el piyasası nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.