Şimdi Ara

sizce hangisini almalıyım? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu bekleme olayının sonu yok 5s nin şu anki 5in fiyatına düşmesine bayağı zaman alır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sühaaa S kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hatırlarsan ip5 ilk çıktığında 2 hafta ön siparişte kaldı 3500tlden daha sonra kademeli olarak 3 ay boyunca fiyatı düştü şimdiki fiyata kadar geldi.eğer maddi durum iyiyse 5s'i beklemen daha mantıklı ama benim gibi paranı biriktirip alıyorsan ip5 daha mantıklı en azından vakit kaybetmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sühaaa

hocam q10 un ikinci el piyasası nasıl ?

Sahibindene baktım 1500 civarı tmiz kullanırsan dahada yükselebilir temiz kulluanmazsan fiyatıda düşebilir sanada balı aynı şekilde z10 da çalıştırıyor android uyguulamalarını

• anladım da ne bileyim blackberry e ısınamadim bi türlü Sağol

• kasa değişmeyecek ise beklemeye fazla gerek yok gibi

• Blackberry akıllı telefonların kralı tabi sen kullanacaksın içine sinmesi lazım ama hem app world hemde google play var

• Dediğin özelliklerde aslında her bir cihaz üstğn kalabiliyor.Ben android ve ios kullanmış biri olarak oyun/program konusunda ios diyorum.Facetune, impaktor, garageband, voiceband ve çoğu yerel uygulamayı malesef google play de bulamadım.Öte yandsn bazı oyunlar androidde de olmasına rağmen ios da çok daha rahat oynanabiliyor. Müzik, ses performansı konusunda ip5 tektir ama htc one da beats audio falan var kullanmadığım için ona yorum yapamam kamera konusunda htc one da ultra pixel olduğu için daha üstün olduğu söyleniyor. Tip bakımından subjektiftir ama htc one daha önde bana göre. Güncelleme desteği kapalı kutu gibidir bakarsın yeni bir teknoloji çıkar 1 önceki cihaza bile vermezler. Ama şuan ki durum ile gümcelleme dedteğini sıralsrsak ip5>s4>htc one diyebiliriz. Ekran büyüklüğü, kşiselleştirme senin açındsn çok önemliyse s4 al. Ben htc-s4 arasından htc ama hepsi arasından ip5 alırdım çünkü daha küçük ve cep telefonu ifsdesine en yakını o. Ama onda da özellikle hdmi girişi olmamadı çok sinir bozucu. Ama kesin olan şey bunların hangisni alırsan pişmsn olmazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sühaaa S kullanıcısına yanıt
    o konuda kimse birşey bilmiyor ama bana kasa değişmez gibi geliyor.zaten apple ucuz iphone ve ios7 ile bir atılım yapacak birde kasa değiştirmez.belki kasa değişikliğini seneye kullanabilir.ellerinde koz olmalı değil mi?
  • haklısın ben de değişmez diyorum

• 5güzel cihaz ancak diğerlerine göre biraz eski olmasıda beni düşündürüyor

• yok o kadar da eski cihaz değil o açıdan bakarsak her telefon belirli süre sonunda eskiyecek :)Ki şu an apple'ın çıkardığı en son telefon
  • i5 gerçekten güzel aslında dediğim modellerin hepsi güzel ancak içlerinden birini seçmek lazım i5 in güncelleme desteğine güveniyorum ancak ekran kafamı kurcalıyor birde şu an s4 ile aralarında 400 tl fark var o farka değer ne olabilir ki ? Sağlamlık konusunda da i5 s4 den iyi ancak htc onenin kasa da çok güzel ancak htc nin güncelleme desteği kafamı kurcalıyor açıkçası kararsızim ve çok yakın zamanda da telefon alacağım

• arkadaşlar tercihim htc one olacak gibi sizce hata mi yapmış olurum ?

• arkadaşlar htc one almayı düşünüyordum ancak arkadaşlarla sohbet ederken bir arkadaş mesajlasmanin samsungdaki gibi diyalog şeklinde olmadığını söyledi gerçekten böyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sühaaa

arkadaşlar htc one almayı düşünüyordum ancak arkadaşlarla sohbet ederken bir arkadaş mesajlasmanin samsungdaki gibi diyalog şeklinde olmadığını söyledi gerçekten böyle mi

Kardeş şu videoyu izle,forum geç de olsa inceledi s4 ü.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77725848&p=14

Ayrıca 1 hafta icinde htc one-s4 kıyaslaması yapılacakmış yeni bir video ile...Biraz daha sabredebilirsin :)

• hocam kafam iyice karıştı

• güncel

• arkadaşlar one beni oyunlarda üzer mi ?

• One ın seni oyunlarda üzmesi demek piyasa da hiç bir telefonun iyi olmadığını gösterir. Ancak ben s3 taraftarıyım onunda seni üzeceğini sanmıyorum

• peki hocam sence s4 mu one mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.