Şimdi Ara

Sİzce Hangisini almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrblar yardımınıza ihtiyacım var yeni bir akıllı telefon almayı karar verdim. Samsung galaxy S2 kullanıcısıyım 1500-1800 TL kadar bir miktar ayırdım, ama karar veremedim 3 senedir android telefon kullanıcısıyım yorumlarınızı buna göre yaparsanız sevinirim saygılar.

SİZCE HANGİSİ?

1: Samsung Galaxy S4 i9500 16GB

2: Sony Xperia Z C6603

3 : LG G2 16 GB

4: APPLE IPHONE 5 16GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci105 -- 7 Aralık 2013; 1:24:45 >

• lg g2 tavsiyem. sony nötr. apple samsung negatif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 Bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4>3>2>1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence direk G2 al
  • g2
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci105

mrblar yardımınıza ihtiyacım var yeni bir akıllı telefon almayı karar verdim. Samsung galaxy S2 kullanıcısıyım 1500-1800 TL kadar bir miktar ayırdım, ama karar veremedim 3 senedir android telefon kullanıcısıyım yorumlarınızı buna göre yaparsanız sevinirim saygılar.

SİZCE HANGİSİ?

1: Samsung Galaxy S4 i9500 16GB

2: Sony Xperia Z C6603

3 : LG G2 16 GB

4: APPLE IPHONE 5 16GB

1800 basabiliyorsan, internette XPERIA Z1'ler görüyorum 1700~1800TL arası..

Varsa eğer 1800'e Z1 , o listedeki herşey süpür :)

Çoğu arkadaş,hatta forumda 1000 kişiden 999'u Benchmark sonuçlarına bakıp "G2 , Z1'den iyi diyor."
    Ama ne yazık ki değil, ikisinide kullandıktan sonra anlaşılıyor hangisi iyi olduğu ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    3 hafta önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu butcede z1 tokatlar hepsini.

• Bu listede bence g2 yada z

• Sony xperia Z1 ile LG G2 nin işletim sistemleri aynıymış xperia Z1 in LG G2 ye göre üstünlügü toza ve suya dayanıklı olmasımı? veya teknik özelliklerimi? neden Z1 tercih etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci105

Sony xperia Z1 ile LG G2 nin işletim sistemleri aynıymış xperia Z1 in LG G2 ye göre üstünlügü toza ve suya dayanıklı olmasımı? veya teknik özelliklerimi? neden Z1 tercih etmeliyim?

daha saglam kasa,su ve toz gecırmezlık,daha ıyı kamera,yazılımın daha ıyı optımıze edılmıs olması z1 ın ustun yanları.
  • alemci105 kullanıcısına yanıt
    I5 ve ya G2. Bana sorsan G2. Android sevmiyorsan I5. G2 var iken Z almazdım ben olsam.
  • Z1'in G2'ye göre fiyat dezavantajı var.
  • z1
  • 3 yıldır android kullanıyorum demişsin. peki memnun musun androidden. eğer memnunsan lg g2 veya s4. xperia z biraz eski kaldı. lg g2 donanım olarak üstün ama samsung'un s4'ü daha çok sattı. sorunlarına daha kolay çözüm bulabilirsin. yok zaten androidden bıktım diyosan tek çaren i5 kalıyo geriye.
  • Z1

• quote:

Orijinalden alıntı: robotcu

3 yıldır android kullanıyorum demişsin. peki memnun musun androidden. eğer memnunsan lg g2 veya s4. xperia z biraz eski kaldı. lg g2 donanım olarak üstün ama samsung'un s4'ü daha çok sattı. sorunlarına daha kolay çözüm bulabilirsin. yok zaten androidden bıktım diyosan tek çaren i5 kalıyo geriye.

Android su anda işimi görüyor ama değişikliğin de iyi olabileceğini düşünüyorum. iphone 5 android de yapabildigim her özelliği karsilayabilecekmi? Yoksa daha fazlasinimi yapacak iphone hakkinda bilgim yok.

• hemen hemen android'de yaptığın her işi iphone 5'te de yaparsın. ama bu hemen hemen kısmına girmeyen sadece android'de görebileceğin bir işin var mı yok mu onu bilemiyorum. standart bir kullanıcıdan farklı çok bişey yapmıyorsan i5 al.
  • GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84993306

grndy80 in her mesajda bana olan ithamların net cevabıda üstteki linkte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 6:24:45 >
  • cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,ama aynı konuya yazanları fake dıye sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.