Power PC G4 işlemci 1,33 GHz 512 MB DDR RAM 40 GB HDD ATI Mobility Radeon 9550 ekran kartı 12,1” TFT ekran Combo (DVD-ROM/CD-RW) optik sürücü Yerleşik airport extreme, bluetooth Mac OS X Tiger
MSI S260B-010TK
CPU Centrino Intel Pentium M Sonoma 740 - 1.73 GHz ve Intel 915GM+ICH6-M Chipset Cache 2 MB RAM 256MB (max: 2 GB DDR 266/333 So-DIMM) HDD 40GB Grafik kart Intel 915GM entegre DirectX9 Ekran 12.1'' Wide Glare 1280x800 CD/DVD Kombo (DVD, CD-RW) Modem 56K modem Ethernet 10/100 Ethernet Wireless 802.11B+G / 54Mbps Bluetooth Yok Batarya 4 ve 8 Hücreli 2 Pil / 6+ saat İşletim sistemi MS Windows XP Home Ağırlık 1,8 Kg
Birinin işlemcisi iyi birisinin ram i. İkiside eşit gibi görünüyor ama ben olsam apple alırdım çünkü markası daha iyi.... ama bu bilgisayarlardan herhalde performans değil taşınabilirlik bekliyosun sen apple daha yakışır...
MSI alırdım ben . ama apple da fena sayılmaz.
yorumlarınız için saolun arkadaşlar bana msi biraz daha yakın gibi geliyor ama yinede kararsızım. bi sorumda apple lara windows yükleniyomu?
Applelara Windows yüklenmez.. Yanlız yeni çıkan intel işlemcili Apple'lar war ki bu onlardan deil onlara yüklenior Windows..
Ayrıca MacOSu silip Windows yüklemek saçmalık olur..
Makineler konusnda ise Apple'ın işlemci gücü düşük olmasına rağmen daha iyi çalışacaktır die düşünüorm..
quote:
Orjinalden alıntı: chileeek
yorumlarınız için saolun arkadaşlar bana msi biraz daha yakın gibi geliyor ama yinede kararsızım. bi sorumda apple lara windows yükleniyomu?
bence bunlar aynı katogoride degil ama secim yapcak olsam msi derdim cunku mac kullanamam ama ekran falanda apple yani
aslında apple da mantıklı geliyordu ama işlemcisi düşündürüyordu. hasan arkadaşımız iyi çalışır diyor. yani benim biraz daha düşünmem gerekiyor sanırım.