Şimdi Ara

Sizce Hangisini Almalıyım? Bir Bakarmısınız? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg den uzak dur bence..5800 hiç bulaşma..kullanmadım ama deneme fırsatım oldu.dokunmatiği kanser eder adamı :) ayrca o yol gösteren şeyde gprs değil gps :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbkaol
    Lg den uzak dur bence..5800 hiç bulaşma..kullanmadım ama deneme fırsatım oldu.dokunmatiği kanser eder adamı :) ayrca o yol gösteren şeyde gprs değil gps :D

benımle aynı dusuncelere sahıp bırı cıktı sonunda :D
  • s5253

monte
  • İkisini de tavsiye etmiyorum.Bir monte alıp rahat etmen en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

s5253

monte

Bu Samsung S5253 Monte diyegeçiyor galiba, Bundada GPS varmı? özelliklerde dahili GPS alıcısı yazıyor ama..??

Kafam karıştı valla yaa..
  • LG nin sürgülü bi telefonu vardı orta tuşu yuvarlak, D500 ve D600 Kullandığım için çok ters gelmişti bazı şeyler,

Nokia yı tamamen çıkarttım kafamdan;

Samsung monte
    ve
    Samsung Corby pro arasında kaldım; samsungun resmi sitesinden baktığımda AGPS var yazıyor, bu benim bahsettiğim özellik galiba :) 2 cihazdada var...
  • montede hem a-gps hemde dahili gps var
    a-gps uyduları bulurken internetten yardım alır(montede haritalarıda int. den indiriyor)
    gps ile route 66 yı kullanarak GPS cihazıyla aynı verimi alabilirsin

bende sana monteyi öneriyorum kendim kullanıyorum gözün kapalı alabilirsin kullanımda kolay her özelliğide var

ayrıca corby pro rezistif(basınçlı) ekran kullanır

monte ise kapasitif(iphone tarzı ) bastırmana gerek yok elindeki durgun elektrikle çalışır
    montede internette çok rahat gezebilirsin dokunmatiği ve ekranı sayesinde

çok mesaj yazıyosan corby pro da iyi bi seçim olabilir

ha bu arada 5800 dan uzak durmanın sebepleri
    *2008 çıkışlı eski
    *dokunmatiği kötü
    *radyosu düzgün çalışmıyor
    *bataryası 2 bilemedin 3 gün enfazla oda
    *symbian=yavaş-donma-resetlenme-virüs
    *tasarımı çok kötü
    *herkeste var
    *bu devirde 5800 a para verme bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 12 Aralık 2010; 10:50:09 >

• Arkadaşım Bilgilendirmen İçin Çok teşekkür Ederim, Diğer Arkadaşlarada Teşekkür Ederim, Ben Zaten Nokia ya ısınamadım bi türlü....

Bende monte almaya karar verdim, teşekkür ederim, ikinci bir cihaz için corby de tercih edilebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: gfbkaol
    Lg den uzak dur bence..5800 hiç bulaşma..kullanmadım ama deneme fırsatım oldu.dokunmatiği kanser eder adamı :) ayrca o yol gösteren şeyde gprs değil gps :D

benımle aynı dusuncelere sahıp bırı cıktı sonunda :D

aklın yolu birdir..bence siz denemek için bile almayın 5800 ı .yola atın parayı:)
  • bu yorumu yapmak 5800 kullanan yüzbinlerce kişiye yapılan bir saygısızlıktır!..
  • Lg gt540 optimus kullamiyorum pisman olacagini sanmam
  • Lg bulasma hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim
    Lg bulasma hocam

Dostum niye lg adi gecen basliga bunu yaziyosun merak ettim ne cektin lgden bu kadar:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

bu yorumu yapmak 5800 kullanan yüzbinlerce kişiye yapılan bir saygısızlıktır!..

neden saygısızlık olsun ki kullananlara..benm fikrim o sadece..
  • Şimdi Herkezin Bir Favorisi Vardır, Benim Konunun İlk Başında yazdığım gibi, Yıllardır Samsung kullanıyorum, Teknolojisi, Favorisi Çok hoşuma gidiyor,,, Örneğin N500 ün ilk çıktığı vede D500ün ilk çıktığı zaman,, estetik olarak,özellik olarak samsung bir numaraydı bana göre....

Kimisi LG almıştır, o hoşuna gitmiştir, onu över, ama ben LG nin bir modelinde isyan ettim, çok ağır bi makinaydı, ben birini aramak için numara çeviriyodum, o hala arkadan arkadan geliyodu :) nokia ise herkezde var, bazı şeyler de bana ters, sanki nokia birazdaha karışık gibi....

Saygı duymak lazım, ...
  • corby pro benim hoşuma gitti ama yinede 5800 daha iyi
  • corby ile 5800 kıyaslanması bile saçma!
  • 2 . side sorunlu
  • Yorumları okumakla yetinip pek cevap yazmayı sevmem ama buna dayanamadım.
    Yaklaşık 6-7 ay önce Real'in kampanyasından 2 adet 5800 aldım
    2 telefon için 999TL ödedim
    200TL word puan ve real %50 hediye çekleri ile telefonlar bana yaklaşık 650TL ye gelmiş oldu(2 adet)
    Bu telefonu tercih nedenim kullananlardan olumlu yorumlar
    üzerinde express music yazması
    büyük ekranı
    ve hemen hemen her özelliği barındırasıydı.

Memnunmuyum HAYIR
    Günde ortalama 3 saat radyo dinliyorum ez az 3-4 kez kapat aç yapmam gerekli her seferinde yeni versiyonda düzelecek deniliyor kardeşim banane versiyonundan donuyormu evet o zaman bu ayıplı maldır ya 30 iş gününde yeni versiyon yüklersin yada paramı geri verirsin

Kulaklığa gelen ses tatmin edici değil.
    Körüklü bir İETT otobüsünde radyodan bir ses geliyor ama eh işte ne olduğunu anlamak imkansıza yakın (bununla ilgili jak oturmuyordu yorunları geyik)

Dokunmatik ekranı abartılacak kadar kötü değil
    Yani müzikle işim olmaz diyenler alabilir ama müzik için alanın parasına yazık.

Radyoda donma içinde fikir verenler var RDS kapat reset at v.b ama emin olun 2 telefondada bunlar işe yaramadı
    zaten google amcaya 5800 radyo yazın anlarsınız

• İkisi arasında 5800.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.