Şimdi Ara

Sizce Hangisini Almalıyım? Bir Bakarmısınız? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıldır, yani çıktığından beri durum aynı malesef, sorunlarla dolu bir cihaz, ne yüzle hala öneriliyor anlamıyorum. Ayrıca kaldı ki 2 senelik, eski bir cihaz.
    İnsanlara yol gösterirken (ben kendim için konuşuyorum) 2 senelik bir modeli asla önermiyorum. Sorunları merak edenler, forumda yada nette aratabilir.
    Zaten bu telefonun sorunlarıyla uğraşmaktan nokia da bıktı kvk da. Yeni versiyondu, yamaydı, güncelleme, format atma hepsinin hikaye olduğu görüldü artık.
    Aman gözünüzü seveyim sırf ucuz diye bulaşmayın bu telefona arkadaşlar.....

quote:

Orijinalden alıntı: alp_o

Yorumları okumakla yetinip pek cevap yazmayı sevmem ama buna dayanamadım.
    Yaklaşık 6-7 ay önce Real'in kampanyasından 2 adet 5800 aldım
    2 telefon için 999TL ödedim
    200TL word puan ve real %50 hediye çekleri ile telefonlar bana yaklaşık 650TL ye gelmiş oldu(2 adet)
    Bu telefonu tercih nedenim kullananlardan olumlu yorumlar
    üzerinde express music yazması
    büyük ekranı
    ve hemen hemen her özelliği barındırasıydı.

Memnunmuyum HAYIR
    Günde ortalama 3 saat radyo dinliyorum ez az 3-4 kez kapat aç yapmam gerekli her seferinde yeni versiyonda düzelecek deniliyor kardeşim banane versiyonundan donuyormu evet o zaman bu ayıplı maldır ya 30 iş gününde yeni versiyon yüklersin yada paramı geri verirsin

Kulaklığa gelen ses tatmin edici değil.
    Körüklü bir İETT otobüsünde radyodan bir ses geliyor ama eh işte ne olduğunu anlamak imkansıza yakın (bununla ilgili jak oturmuyordu yorunları geyik)

Dokunmatik ekranı abartılacak kadar kötü değil
    Yani müzikle işim olmaz diyenler alabilir ama müzik için alanın parasına yazık.

Radyoda donma içinde fikir verenler var RDS kapat reset at v.b ama emin olun 2 telefondada bunlar işe yaramadı
    zaten google amcaya 5800 radyo yazın anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 21 Aralık 2010; 23:15:32 >

• @alp_o
    v52 ile radyo sorunu halledildi artık.yeni sürümle denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

@alp_o
    v52 ile radyo sorunu halledildi artık.yeni sürümle denediniz mi?

Dediğim gibi eşimde ve bende toplam 2 adet 5800 var
    Her ikisindede versiyor güncel yani v52 ama sorun devam ediyor.
    Nokia KÖSTEK hattını aradığınızdada V52 ile düzelir deniliyor
    Cihazı KVK2ya bırakmalıymışım
    En son KVK'ya bıraktığım 6280 telefonuma şimdi farklı bir hat takmak istediğimde Nokia'yı arıyorum 1 hafta sonra hat çalışıyor
  • v52 ile hala aynı sorunun devam ediyor olması gerçekten çok ilginç! Hard format atmayı deneyin olmazsa servise gönderin.eski telefonda öyle oldu diye yine öyle olur diye düşünmeyin.1-2 hafta telefonsuz kalırsınız ama sorunu halledeceklerdir kardeş.gerçekten üzüldüm bu durumdan ötürü :( illa da servise göndermem dersen üstadların çok güzel cfw sürümleri var onlardan bırini yükleyebilirsin.
  • harbiden yazıklar olsun teknik servislere insanlari hiç mutlu etmıyorlar hep köstek oluyorlar....
  • LG'ye niye bu kadar soğuksunuz anlamak mümkün değil. Ne yani bir önceki telefonum olan N78'de birçok problem yaşadım. Şimdi bende herkese Nokia'ya bulaşma mı diyim? Aynı şekilde N97'de öyle. Sorunlu cihazlar ama Nokia'ya mal edilmez. LG'ye niye mal ediliyor. LG'den uzak dur deniliyor? LG GT540 bu iki modelden de üstün bir cihaz. F/p olarakta oldukça iyi.
  • lg önce tel üretme işini ciddiye alsın ve adam gibi ürün çıkarsın piyasaya.Yıllardan beri bu işi yapan birisi varsa o da Nokia.
  • quote:

lg önce tel üretme işini ciddiye alsın ve adam gibi ürün çıkarsın piyasaya.Yıllardan beri bu işi yapan birisi varsa o da Nokia.

Zaten Nokia artık yıllardır yaptığı yatırımı kullanıyor. Son zamanlardaki telefonların hiçbiri iPhone , Htc'ye veya Samsung'a rakip olamıyor. Bu da Nokia'nın artık bu işi eskisi kadar ciddiye almadığının göstergesidir.

Orta sondan beri Nokia kullanıyorum bunuda ekliyimde Nokia düşmanı olmadığım anlaşılsın :D Yani yaklaşık 8-9 yıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 23 Aralık 2010; 20:26:58 >
  • yılların vermiş olduğu tecrübeyi kullanıyor deseniz daha isabetli bir yorum olurdu.Korkarım ki siz N8 ve C7 gibi son çıkan ve gayet başarılı cihazlardan bir habersiniz.Eğer N8 i biliyor olsaydınız hala iphone ve htc ye rakibi yok diyemezdiniz sanırım.Bir şey iddaa ederken iyi düşünmeniz gerekir.Aksa halde Nokia'nın diğer firmalara rakibi yok diyerek gülünç duruma düşmeniz hiç zor olmayacaktır.Malesef ama durum böyle.Hayatın iphone dan ibaret olmadığını ne zaman kabul edeceksiniz bilmiyorum.
  • quote:

yılların vermiş olduğu tecrübeyi kullanıyor deseniz daha isabetli bir yorum olurdu.Korkarım ki siz N8 ve C7 gibi son çıkan ve gayet başarılı cihazlardan bir habersiniz.Eğer N8 i biliyor olsaydınız hala iphone ve htc ye rakibi yok diyemezdiniz sanırım.Bir şey iddaa ederken iyi düşünmeniz gerekir.Aksa halde Nokia'nın diğer firmalara rakibi yok diyerek gülünç duruma düşmeniz hiç zor olmayacaktır.Malesef ama durum böyle.Hayatın iphone dan ibaret olmadığını ne zaman kabul edeceksiniz bilmiyorum.

N8 mi iPhone'a rakip , güldürmeyin :)
  • ister gülün ister ağlayın!
    12mp kamera hd video kaydı,gorilla glas çizilmez ve amoled ekranıyla ve otg hdmi portları ve daha nicesiyle rakip olmaktan öte bazı yönleriyle geçiyor bile.Lütfen biraz dikkatli olalım.Araştırın kaynak taraması yapın test edin ve tahlilde bulunun.Bakın yalnız ben bunları derken hiç iphone a çamur atmıyorum çünkü bir fan değilim.ama siz aynı hassasiyet ve saygıyı diğer modellere ve başta N8 e göstermiyorsunuz malesef.
  • quote:

lg önce tel üretme işini ciddiye alsın ve adam gibi ürün çıkarsın piyasaya.Yıllardan beri bu işi yapan birisi varsa o da Nokia.

LG telefon yapmaktan anlamıyor...
  • quote:

ister gülün ister ağlayın!
    12mp kamera hd video kaydı,gorilla glas çizilmez ve amoled ekranıyla ve otg hdmi portları ve daha nicesiyle rakip olmaktan öte bazı yönleriyle geçiyor bile.Lütfen biraz dikkatli olalım.Araştırın kaynak taraması yapın test edin ve tahlilde bulunun.Bakın yalnız ben bunları derken hiç iphone a çamur atmıyorum çünkü bir fan değilim.ama siz aynı hassasiyet ve saygıyı diğer modellere ve başta N8 e göstermiyorsunuz malesef.

abi doğru söylüyosun bazı özellikleriyle iyi gibi duruyor ama işlevsellik iphonea göre baya düşük.sürekli donma sorunları yaşıyor.dokunmatik ekran rezil sayılır iphone yanında.uygulama desteği hala çok zayıf.hani çok güzel özellikler koymuşlarda helva yapmayı başaramamışlar gibi yine.nokia bu konuda nedense çok yetersiz kalıyor.haa iphone a gelince onunda eksiklikleri var.hala kamera konsuunda rakiplerine yetişemedi.çağın gerisinden izliyor kamera olayını ama belkide bu bile bir satış politikası apple için.pil ömrü yetersiz ayrıca telefonun biraz yüklendinmi keskin düşüşler yaşıyosun.ama o ekranı o tasarımıda cok cezbedici resmen kalite kokuo alet al beni diye ısrar ediyor.=)) bu arada ben hiç birinin fanı değilim nacizane görüşlerimi belirtmek istedim=)

• zaten nokia apple ile yarisamaz orasi kesin bir konu
  • iyi hoş güzelce eleştirmişsin en azından tarafsız olmaya çalışmışsın ancak şunu saçmalamışsın kardeş: N8 için donuyor ve rezil dokunmatik ekran demişsin.İyi de N8 in böyle sorunları yok ki...sen 5800 ı tasvir eder gibi yazmışsın kaldı ki o bile yeni update ler ile kendine geldi.Farkındaysan n8 kapasitif dokunmatik amoled ekran.
  • Valla kimin kimle rakip olduğunu bilmem ama bildiğim birşey var oda telefonu aldım alalı radyoda donuyor olması

Her seferinde yeni versiyonla düzelecek denildi.
    Siz bir format atın denildi

Sonuç her iki telefonunda söylenenleri yapmama rağmen donuyor.

Değerini verecek birine satayım diyeceğim ama benim gözümde bir değeri yokki başkası değer versin
  • yeni versiyonla düzelecek masalları hiç bitmez zaten
  • Alıcak olan arkadaşa monte öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killarmy

yeni versiyonla düzelecek masalları hiç bitmez zaten

aynen hocam
  • Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ederim, "baranselona" arkadaşımızın Tavsiyesiylede Samsung monte Aldım, 2 Aydır Kullanıyorum, Memnunum.... gözünüz Arkadaş Kalmasın Ama spottan Uzak durun, Teknosa yada Darty gibi Tanınmış Mağazalardan alın...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.