Şimdi Ara

Sizce Hangisini Alsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt Kararsız kaldım Hp nin tekçe ekran kartı kötü ondan kaybediyo Ama asus iyi ekran kartı kafam karıştı nolur yardım
     Sizce Hangisini Alsam Sizce Hangisini Alsam

• Merhabalar ;
    Hp pavilion için arama motoruna girip bir araştırmanı tavsiye ederim. Asusun fiyatı ne kadar onu yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hkn22 H kullanıcısına yanıt
    2350 tl 2400 kadar cıksa olur yani
  • 950 m nin performansı 840 m den daha iyidir. Ama dediğim gibi hp yi bir araştır derim.
    Hpnin neresini araştırayım anlamadım
  • O modeldeki bilgisayarlar arızalı olabiliyorlar o yüzden bir araştır şikayetlere bir bak
    Çok saol tşkr ederim zaten alırsam media mark alırım media mark gözünün önünde acıyolar 0 kutuyu herşeyi kusurur çalısıyosa veriyolar bozuksa yeni veriyolar
  • Ya kronik hastalıkları olan bir model olduğu için araştırma yap dedim bende vardı vatana götürdüm bilgisayarda olanları söyledim adam direk pavillon mu diye sordu sürekli geliyormuş şikayet

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v7-nitro-core-i5-4210h-35ghz-8gb-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler

Şöle bi pc buldum bu normalde 2.500muş dolar yükselince 3000 fırlamış şimdi almayın diolar biraz beklemeyi düşünüyorum pc güzele benziyo işlemciden kısıp ekran kartına vermişler
  • Bu aleti alacaktım 17 inç diye almadım güzel bir alet ama doların düşmesini beklersen biraz zor söyliyim bimeks mediamarkt gibi yerlerede bak oralarda daha ucuzdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.