Şimdi Ara

Sizce hangisini seçmeliyim acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bunlara ek bütçem 3500 tl ye kadar. Metal kasa istiyorum ddr5 ekran kartı iyi diyorlar tam da bilgim yok.
    Dell ispiron ve msi arasındaki farkı tam bilemedim.
    Biri 960 ddr5 4 gb ekran kartlı diğeri de gaming labtop 1 haftadır araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsncandgn

Bunlara ek bütçem 3500 tl ye kadar. Metal kasa istiyorum ddr5 ekran kartı iyi diyorlar tam da bilgim yok.
    Dell ispiron ve msi arasındaki farkı tam bilemedim.
    Biri 960 ddr5 4 gb ekran kartlı diğeri de gaming labtop 1 haftadır araştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dell al tek eksisi ekranı ufak olması ve hdd . eğer ekrna sorun yaratmaz ben bunu seviyorum dersen sadece bir ssd ile uzun yıllar idare edeceğin bir bilgisayardır dell .

Msi kalitelidir ama giriş seviyesi ekran kartı var bir kaç yıl sonra seni üzebilir . Gtx 960m daha performanslı bir kart . Bu yüzden dell seçmeniz sizin yararınıza olur .
  • Dell deki hdd 5200 rpm bana bi sıkıntı olur mu acaba ?
    Bide bilgisayarın ekranı sanırım dokunmatikmiş.
    Son olarak acaba çift fanlı mı dell baktım göremedim yazmıyordu.

• quote:

Dell deki hdd 5200 rpm bana bi sıkıntı olur mu acaba ?
    Bide bilgisayarın ekranı sanırım dokunmatikmiş.
    Son olarak acaba çift fanlı mı dell baktım göremedim yazmıyordu.

Bildiğim kadarı ile dokunmatik ekranlısıda var ama linkteki dokunmatik değil galiba .

HDD Size bir sıkıntı çıkarmaz ama bir ssd takarsanız bilgisayardan tam performans alırsınız , lakin böylede kullanılmaz diye birşey yok

Arkadan bakılınca çift fanlı gibi görünüyor
  • Çok teşekkür ederim.
    Samsung 850 evo 120 gb lik bi ssd di ve kingston notebook 8 gb ram 1600 MHz ddr3 almayı düşünüyorum ek olarak nasıl acaba şimdi olur mu 😁😁

• quote:

Çok teşekkür ederim.
    Samsung 850 evo 120 gb lik bi ssd di ve kingston notebook 8 gb ram 1600 MHz ddr3 almayı düşünüyorum ek olarak nasıl acaba şimdi olur mu 😁😁

ssd 850 evo iyi bir seçim , yanlız 120 gb yetersiz kalır onu 250 gb yapın gerekirse ram eklemesi yapmayın . 8 gb ram fazlasıyla size yetecektir . ama 120 gb ssd size sorun çıkarabilir .

Almışken 250 gb olanı alın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.