Şimdi Ara

Sizce hansini almalıyım - SAMSUNG LE40B651 - LG 42LH4010 - SONY KDL-40W5500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kareşim samsung sonye ekran veriyor lg philipse onagöre al. bilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labienus -- 3 Ekim 2009; 0:47:05 >
  • istanbul bilişimdeki mallarda garanti yok ve kaçak.bu mal var diyiyor nette.arıyorum var mı diye yok bitti diyorlar.ürün çıkalı daha 1 hafta olmuş halbu ki
  • Ben SONY KDL-40W5720 marka televizyon aldım. SD görüntülerde fazla performans alamıyordum.

Bunun için Next 2000 HD bile aldım. Altın uçlu scart + hdmı kablo ilede test ettim.

Sd yayınların kalite düşüklüğünden dolayı çok değişen birşey olmadığına kanaat getirdim.

En son olarak Koltuk takımlarımızın yerlerini değiştirdik. Odamı dikdörgen olarak düşünün. Toplam 24m2

Lcd'den uzaklaştıkça görüntünün daha iyi olduğunu düşünüyorum. Artık seyrederken rahatsız olmuyorum.

Bu benim nacizade fikrim....

Saygılar...
  • MÜJDEEEEEEEEE

Daha önce almış olduğum Sony W5710 LCD Tv nin içinden RM-ED016 kumanda çıkması gerekirken RM-ED012 çıkmıştı.

Biliyorsunuzki RM-ED012 kumandada SCENE tuşu olmadığından hiçbir şekilde GAME MODE ve diğer 7 moda geçiş yapılamıyordu.

Ve oyun esnasında gerçek verimi alamıyorduk.

Az önce İstanbul Bilişim LCD Teknik Destek'ten Ahmet bey ile görüştüm.

Kendisi bize gelen Sony W5710-20-30-40 serilerinin içinden %99 RM-ED012 kumandası çıktıhını ve yanlış kumanda gönderdiklerini onlarda itiraf ettiler.

Onlarda mahdur olduğundan ve herkezin böyle bir talebi olduğundan Sony yetkilerinle yazışmalar yaptıklarını ve cevap beklediklerini ilettiler.

Ahmet bey YILBAŞINDAN SONRA İ.B tekrar aramamı ve doğru kumandalar temin edildiği takdirde talap edenlere gönderimlerin başlanıcağı teyidini aldım.

Benim gibi mağdur olanların bu konuya takip etmelerini rica ediyorum...

Doğru Kumanda budur (RM-ED016) ;

Sizce hansini almalıyım - SAMSUNG LE40B651 - LG 42LH4010 - SONY KDL-40W5500

Yanlış bize gelen kumandada budur (RM-ED012) ;

Sizce hansini almalıyım - SAMSUNG LE40B651 - LG 42LH4010 - SONY KDL-40W5500

• konuyla ilgili 2 sene öncede birseyler yazılmıs şimdi de..İstanbul Bişilim kutulu gelen bir üründe nasıl boyle bir hata yapıyor, acaba sergiledikleri başka bir sony lcd nın kumandasıyla karısmıs olmasın, umarım aldıgınız teşhir ürünü değildir, forumlardan okdugum kadarıyla ürünlerin yetki servis menusunden nekadar kullanıldıgına dair bilgi içeren menusu oluyormus, sizinkinde de olabilir, bir kontrol etseniz ? ucuk fiyat farkları İB ye sıcak bakmama nedne oluyorken, garantı konusu caydırıyor bir yandan.. hala kararsızımnereden alacagıma dair..
  • Yok teshir ürünü değil. İ.B durumu anlatıp gerçeğinle değiştirdim.

Gerçi değiştirmek 3 ayımı aldı :)))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.