Şimdi Ara

Sizce hansini almalıyım - SAMSUNG LE40B651 - LG 42LH4010 - SONY KDL-40W5500

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar epeydir araştırdım..Fiyat,özellik ve marka düzeyinde kendimce uygun olduğunu belirlediğim 3 modeli sizlerle paylaşmak ve önerinizi almak istedim.

Araştırmalarımda;

1. Samsung Le40b651 Lcd - Ultra Contras 4ms 100Hz --- 2.193 TL

Çok parlak ekran ve canlı renkler var. Görüntü ve dizany süper gibi geldi.
    Ama evimizde çok pencere var yansıma sorunu olabilir diye korkuyorum…

2. Lg 42Lh4010 Lcd - 80 000 3ms 100Hz --- 2,014 TL

Lg’nin ekranı mat yansıma sorunu olmaz diye düşündüm. Ve Mkv özelliğide açılabiliyor. Lg 42Lh5020 ile sadece 200Hrz olayı var birde 1 ms lik fark var. Bu yüzden fiyat olarakta uygun gibi geldi ama kullananlar daha iyi bilir…

3. Sony Bravia Kdl-40w5720 yada 40w5500 Lcd Tv - 100 000 8ms 100Hz --- 2.350 TL

Sony için çok iyi diyorlar ama 8ms olayı ilerde sorun çıkarırmı bilmiyorum.

Lcd’yi aşağıdaki amaçlar için kullanıcam;
    • Next 9000 Ultra Cam Uydu alıcımla (Scart Girişli) tv izleme,
    • Hp Pavilion DV5T-1180US – (hdmi kablo) (512mb Nvidia GeForce 9600M GT) pc bağlantısı yapmak,
    • Lcd’nin mkv oynatma özelliğini kullanarak yada bendeki Popcorn Hour A-110 film oynatıcımı kullanarak film izleme.
    • Son olarakta PS3 oyunlarını oynamak istiyorum.

Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cukulata76 -- 8 Eylül 2009; 15:54:25 >

• Ekran boyutu ve fiyat avantajıyla kesinlikle LG 42LH4000 ... 5000 e hiç gerek yok bence ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

Ekran boyutu ve fiyat avantajıyla kesinlikle LG 42LH4000 ... 5000 e hiç gerek yok bence ...
    samsungu bu fiyata nerde buldun hocam?? bende almayı düşünüyorum da
  • samsung un 37 inç fiyatına bakmış olabilir 40 inç ise hemen alalım
    quote:

Orijinalden alıntı: Eqoulaiser

• quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-40B651-LCD-TV,8691.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cukulata76 -- 8 Eylül 2009; 13:28:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cukulata76

quote:

Alıntıları Göster
    Az önce İst. Bil. gidip aşağıdaki ürünü 30 dk inceledim.

1. Lg 42Lh4010 Lcd - 80 000 3ms 100Hz --- 2,014 TL

2. Sony Bravia Kdl-40w5720 yada 40w5500 Lcd Tv - 100 000 8ms 100Hz --- 2.350 TL

Sony 1 kadame daha iyi gözüktü ama 30 dk sonucunda bu karara vardım . Lg'de en az onun kadar iyi ve panelini kendi üretiyor.
    Cumaya kadar karar verip bunlardan birisini alıcam.

yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Az önce İst. Bil. gidip aşağıdaki ürünü 30 dk inceledim.

1. Lg 42Lh4010 Lcd - 80 000 3ms 100Hz --- 2,014 TL

2. Sony Bravia Kdl-40w5720 yada 40w5500 Lcd Tv - 100 000 8ms 100Hz --- 2.350 TL

Sony 1 kadame daha iyi gözüktü ama 30 dk sonucunda bu karara vardım . Lg'de en az onun kadar iyi ve panelini kendi üretiyor.
    Cumaya kadar karar verip bunlardan birisini alıcam.

yardımlarınızı bekliyorum...

Alıntıları Göster
    PS3'te 3.0 firmware ile birlikte BraviaSync özelliği geldi, Bravia kumandasından PS3 XMB'yi de kontrol edebiliyorsun ve TV'yi kapatınca otomatik olarak PS3'ü de kapatma gibi güç tasarruf özellikleri eklendi. bu açıdan PS3 ile çok vakit harcıyorsan W5500 daha iyi bir seçim olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: okean

PS3'te 3.0 firmware ile birlikte BraviaSync özelliği geldi, Bravia kumandasından PS3 XMB'yi de kontrol edebiliyorsun ve TV'yi kapatınca otomatik olarak PS3'ü de kapatma gibi güç tasarruf özellikleri eklendi. bu açıdan PS3 ile çok vakit harcıyorsan W5500 daha iyi bir seçim olabilir.

Alıntıları Göster
    Dün 3.0 firmware'i 60GB PS3'üme yükledim ve BraviaSync gene çalışmadı. Meğerse Sony BraviaSync'i sadece yeni PS3 Slim'lere koymuş bizim gibi eski PS3'lerin kullanıcıları havasını alsın demiş oluyor, çok kızgınım Sony'e bu sebeple artık PS3 sahiplerine Sony önermiyorum hangisi bütçenize uyuyorsa onu alın.

• quote:

Dün 3.0 firmware'i 60GB PS3'üme yükledim ve BraviaSync gene çalışmadı. Meğerse Sony BraviaSync'i sadece yeni PS3 Slim'lere koymuş bizim gibi eski PS3'lerin kullanıcıları havasını alsın demiş oluyor, çok kızgınım Sony'e bu sebeple artık PS3 sahiplerine Sony önermiyorum hangisi bütçenize uyuyorsa onu alın.

Alıntıları Göster
    En sonunda arakdaşlar karar verdim ve SONY BRAVIA KDL-40W5720 LCD TV mıodelini aldım.

Fikirleriniz için teşekkürler... Umarım iyi yapmışımdır...

• quote:

Alıntıları Göster
    samsung 40b652 dekı son durum ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

samsung 40b652 dekı son durum ne

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun ben de 40w5500 kullanıyorum oldukça memnunum, yüksek kontrastın faydasını özellikle güneşli havalarda gündüz TV izlerken farkedeceksin. PS3 konusunda BraviaSync ne yazık ki eski PS3'lerle çalışmıyor bu konuda yanlış bilgi vermişim (Sony sağolsun eski PS3 sahiplerine kazık attı) kusura bakma.
  • quote:

Hayırlısı olsun ben de 40w5500 kullanıyorum oldukça memnunum, yüksek kontrastın faydasını özellikle güneşli havalarda gündüz TV izlerken farkedeceksin. PS3 konusunda BraviaSync ne yazık ki eski PS3'lerle çalışmıyor bu konuda yanlış bilgi vermişim (Sony sağolsun eski PS3 sahiplerine kazık attı) kusura bakma.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun bende lg nin modelleriyle arada kalmistim

• Next 900 Ultra Cam uydu alıcımla Sd yayın izledim acayip hayal lırıklığı yaşadım çok flue gösteriyor.

PS3 istedim arkadaştan önümüzdeki hafta denicem.

DvdRip film izledim Pop Corn Cihazım ile mükemmele yakında. Yarın da Hd izlicem Allah kısmet ederse.

Tek sorunun Sd yayınları iyi seyre4debileceğim uydu alıcısı NEDİR ????

Bilen varsa ayzarsa sevinirim...

quote:

• quote:

Next 900 Ultra Cam uydu alıcımla Sd yayın izledim acayip hayal lırıklığı yaşadım çok flue gösteriyor.

PS3 istedim arkadaştan önümüzdeki hafta denicem.

DvdRip film izledim Pop Corn Cihazım ile mükemmele yakında. Yarın da Hd izlicem Allah kısmet ederse.

Tek sorunun Sd yayınları iyi seyre4debileceğim uydu alıcısı NEDİR ????

Bilen varsa ayzarsa sevinirim...

quote:

Alıntıları Göster
    sd yayını en iyi hiremco x3 hdmi bağlantı ile izleyebilirisniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ak_onair

sd yayını en iyi hiremco x3 hdmi bağlantı ile izleyebilirisniz

Alıntıları Göster
    hiremco x3 almayı düşünüyorum ama keşke bir test etme imkanım olabilseydi.

Şimdi alıpta elimde patlama imkanım var :( Bakalım biyerden 1-2 saatliğine deneme firsatı bulabiirsem ona göre hareket etmeye çaluşıcam..
  • Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

Bende bu soruların cevabını arıyordum.

Lcd ekranda en iyi görüntüyü nasıl alabilirim????

Hd yayın sistemi daha yangınlaşmadığı için şimdilik SD yayın yani uydudan görüntü benim için önemli...

Ben şu an Next 9000 Ultra Cam altın uçlu scartla kullanıyorum. Ama memnun değilim.

Dreambox 500s aşağıdaki linkten 145 TL gördüm. dediğin gibi iyiyse bunu alabilirim.
    http://www.digitalborsa.com/Products/Dreambox-500-S-23-51-20.php

quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Değerli arkadaşım televizyonunuzu güle güle kullanın.Size kesinlikle HD uydu alıcısı önermem çünkü hd yayınlar şifreli, alacağınız cihaz sd yayınları göstermekten başka hiç bir işe yaramaz.Bulunduğunuz bölgede kablo tv varsa teledünyaya abone olmanızı öneririm.sd görüntü kalitesi dijital kablo yayında muhteşem ve 2 tanede HD kanal var.Ancak kabloya abone imkanınız yoksa size dreambox 500s klonlarını öneririm.gittigidiyor.com gibi sitelerden 150-160 tl ye sıfırını alabileceğiniz 500s inanın piyasadaki tüm uydu alıcılarından çok daha kaliteli bir görüntü izlemenize yol acacaktır.
    Ben sony 40x3500 tv kullanıyorum.Teledünya dijitale modüllü üyeyim.Ayrıca teledünyadan dreambox 500sklon da kullandım.Dijital kablo yayına abone olmadan önce neredeyse tün uydu alıcıları denemiştim.bu cihazlarda sadece eski nokia 9600 serisi ve dreambox dan memnun kalmıştım.

• quote:

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

Bende bu soruların cevabını arıyordum.

Lcd ekranda en iyi görüntüyü nasıl alabilirim????

Hd yayın sistemi daha yangınlaşmadığı için şimdilik SD yayın yani uydudan görüntü benim için önemli...

Ben şu an Next 9000 Ultra Cam altın uçlu scartla kullanıyorum. Ama memnun değilim.

Dreambox 500s aşağıdaki linkten 145 TL gördüm. dediğin gibi iyiyse bunu alabilirim.
    http://www.digitalborsa.com/Products/Dreambox-500-S-23-51-20.php

quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Değerli arkadaşım televizyonunuzu güle güle kullanın.Size kesinlikle HD uydu alıcısı önermem çünkü hd yayınlar şifreli, alacağınız cihaz sd yayınları göstermekten başka hiç bir işe yaramaz.Bulunduğunuz bölgede kablo tv varsa teledünyaya abone olmanızı öneririm.sd görüntü kalitesi dijital kablo yayında muhteşem ve 2 tanede HD kanal var.Ancak kabloya abone imkanınız yoksa size dreambox 500s klonlarını öneririm.gittigidiyor.com gibi sitelerden 150-160 tl ye sıfırını alabileceğiniz 500s inanın piyasadaki tüm uydu alıcılarından çok daha kaliteli bir görüntü izlemenize yol acacaktır.
    Ben sony 40x3500 tv kullanıyorum.Teledünya dijitale modüllü üyeyim.Ayrıca teledünyadan dreambox 500sklon da kullandım.Dijital kablo yayına abone olmadan önce neredeyse tün uydu alıcıları denemiştim.bu cihazlarda sadece eski nokia 9600 serisi ve dreambox dan memnun kalmıştım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugun Lcd tv için en iyi görüntüyü nasıl alabilirim diye Karaköy Yüksekkaldırımdaki uyducuları gezdim.

Burda öğrendiğim bilgiye göre Sd yayınlarda en önemli olan çok kaliteli scart kabloyu kullanarak görüntüyü daha net seyredebilirmişiz.

• quote:

Arkadaşlar bugun Lcd tv için en iyi görüntüyü nasıl alabilirim diye Karaköy Yüksekkaldırımdaki uyducuları gezdim.

Burda öğrendiğim bilgiye göre Sd yayınlarda en önemli olan çok kaliteli scart kabloyu kullanarak görüntüyü daha net seyredebilirmişiz.

Alıntıları Göster
    Hd uydu alıcısı alıp örneğin,

Next Ye 2000 Super HD - 500 ila 650 TL arasında satılıyor.
    DreAmBox 800 HD - 1,050 ila 1.100 TL arasında satılıyor.

Bu cihazlarda server satın alınıp DigiTurk, D Smart taki Full paketleri tamamını izlenebiliyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cukulata76 -- 18 Eylül 2009; 15:21:52 >

• quote:

Hd uydu alıcısı alıp örneğin,

Next Ye 2000 Super HD - 500 ila 650 TL arasında satılıyor.
    DreAmBox 800 HD - 1,050 ila 1.100 TL arasında satılıyor.

Bu cihazlarda server satın alınıp DigiTurk, D Smart taki Full paketleri tamamını izlenebiliyormuş...

Alıntıları Göster
    Next Ye 2000 Super HD - 460T ye aldım...

Ayrıca serer satıp alıp Hd yayınların 1 kısmını seyrediyorum...

Herkeze iyi günler...
  • quote:

quote:

Aman oraya bulaşmadan o firma ürünleri hakkında yazılanları bir okuyun derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.